.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Banned Фен
    Очевадно има сексуален интерес към сестра ти и е твоя грешка, че не си спряла това по рано още по време на сбирката с гостите, незнам какво си чакала... Принципно можеш да създадеш напрежение с всички близки и те да се справят с него като споменеш съмненията си...
    Социалния натиск е ефективно средство все пак, освен това би спряло негови бъдещи действия.. Сестра ти да си смени номера и да не му обръща внимание, на тоя етап трябва да си развалиш малко отношенията с другите, защото не си действала с време Също имам съмнения, че сестра ти също позволява подобно поведение, нали знаеш лъва напада най слабата жертва първо...
    Последно редактирано от PathToOuroboros : 04-24-2017 на 17:18

Повече от фен Аватара на Iphigenia
    Цитирай Първоначално написано от PathToOuroboros Виж мнението
    Очевадно има сексуален интерес към сестра ти и е твоя грешка, че не си спряла това по рано още по време на сбирката с гостите, незнам какво си чакала... Принципно можеш да създадеш напрежение с всички близки и те да се справят с него като споменеш съмненията си...
    Социалния натиск е ефективно средство все пак, освен това би спряло негови бъдещи действия.. Сестра ти да си смени номера и да не му обръща внимание, на тоя етап трябва да си развалиш малко отношенията с другите, защото не си действала с време Също имам съмнения, че сестра ти също позволява подобно поведение, нали знаеш лъва напада най слабата жертва първо...
    Аз тогава изобщо не се притесних, една вечеря все пак, не предполагах, че ще цъфне на летището.
    Добра идея, това го прилагам в действие в момента. Проблемът е, че Валери няма как да каже на шефа си да се върне обратно в Грузия, при положение че той се оправдава с работа в София. А и по принцип ще е странно да нарежда на шефа си.

Сестра ми позволява, за съжаление, много е наивна. Пък и бяха възпитани и любезни хора, че и по-възрастни от нея, нямаше как да не се държи добре.

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от Iphigenia Виж мнението
    Аз тогава изобщо не се притесних, една вечеря все пак, не предполагах, че ще цъфне на летището.
    Добра идея, това го прилагам в действие в момента. Проблемът е, че Валери няма как да каже на шефа си да се върне обратно в Грузия, при положение че той се оправдава с работа в София. А и по принцип ще е странно да нарежда на шефа си.

Сестра ми позволява, за съжаление, много е наивна. Пък и бяха възпитани и любезни хора, че и по-възрастни от нея, нямаше как да не се държи добре.
    По важно е сестра ти да спре да се занимава първо, преди другите решения да са ефективни. В краен случай можеш лично да му заявиш, че ако продължава ще му създадеш репутация, но това е рисково и не е особено деликатно.. ОЧевидно, дори да е само сексуално и стане, в най добрия случай ще се превърне в семеен скандал или ще се промълчи, но според нивото на девиантност може да има и заплахи и тнн ако мислим в подробности.. Впрочем подобни хора обикновено не желаят петна по репутацията си, особено ако са шефове на големи фирми и би отстъпил, освен ако не е свикнал с подобни неща и не върши някаква мръсна работа.. Но пак казвам сестра ти ако му заяви, че не иска да се занимава с него и го игнорира е по ефективно и деликатно..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си