- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Твърде особена ситуация
Очевадно има сексуален интерес към сестра ти и е твоя грешка, че не си спряла това по рано още по време на сбирката с гостите, незнам какво си чакала... Принципно можеш да създадеш напрежение с всички близки и те да се справят с него като споменеш съмненията си...
Социалния натиск е ефективно средство все пак, освен това би спряло негови бъдещи действия.. Сестра ти да си смени номера и да не му обръща внимание, на тоя етап трябва да си развалиш малко отношенията с другите, защото не си действала с времеСъщо имам съмнения, че сестра ти също позволява подобно поведение, нали знаеш лъва напада най слабата жертва първо...
Последно редактирано от PathToOuroboros : 04-24-2017 на 17:18
Аз тогава изобщо не се притесних, една вечеря все пак, не предполагах, че ще цъфне на летището.
Добра идея, това го прилагам в действие в момента. Проблемът е, че Валери няма как да каже на шефа си да се върне обратно в Грузия, при положение че той се оправдава с работа в София. А и по принцип ще е странно да нарежда на шефа си.
Сестра ми позволява, за съжаление, много е наивна. Пък и бяха възпитани и любезни хора, че и по-възрастни от нея, нямаше как да не се държи добре.
По важно е сестра ти да спре да се занимава първо, преди другите решения да са ефективни. В краен случай можеш лично да му заявиш, че ако продължава ще му създадеш репутация, но това е рисково и не е особено деликатно.. ОЧевидно, дори да е само сексуално и стане, в най добрия случай ще се превърне в семеен скандал или ще се промълчи, но според нивото на девиантност може да има и заплахи и тнн ако мислим в подробности.. Впрочем подобни хора обикновено не желаят петна по репутацията си, особено ако са шефове на големи фирми и би отстъпил, освен ако не е свикнал с подобни неща и не върши някаква мръсна работа.. Но пак казвам сестра ти ако му заяви, че не иска да се занимава с него и го игнорира е по ефективно и деликатно..