- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- НАЙ-СТРАННАТА МИ СЕКС СЛУЧКА
Добър вечер на всички. Имам нужда от вашите съвети и помощта Ви. Случи ми се нещо , след което не мога да погледна един от най-добрите си приятели в очите...(няма да казвам името му , но да го наречем Иван)
Случи се преди 2 дни. Бях с един друг много добър приятел(него ще наречем Митко) у дома и гледахме мача на Кобрата , докато си пиехме. Беше около полунощ , когато получих обаждане от Иван , който ми каза , че приятелят на сестра му (Кирил) , ще дойде до нас , за да вземе въглени за наргилето , защото те нямали.
След около 20-тина минути изскочи въпросното момче с колата си. Завързахме разговор , след което той ни попита защо направо не се присъединим и ние към тях. Качихме се в колата и след 5-10 минутки бяхме в тях. Когато Иван , майка му и сестра му ни видяха , те бяха доста изненадани , но все пак ни поканиха да останем. Бях донесъл от дядовата ракия , от която пиехме по-рано с Митко. Стана ясно , че Кирил трябва да се прибира , защото по-късно през деня беше на работа. Останахме само 5-тимата и си купонясвахме супер. По едно време се наложи Иван да прибяга до денонощния магазин , за да купи бира и чипс. Всички бяхме пийнали , но Митко и сестрата на Иван бяха попрекалили с алкохола и отидоха в нейната стая. Минаха около 5 минути , в които те все още не бяха се върнали и предположих , че се случва нещо интимно между тях. Реших да проверя какво се случва и когато отворих вратата очакванията ми се оправдаха. Веднага затворих вратата , за да не види майката на Иван какво се случва , но тя е била зад мен и е видяла същото ,което и аз. Изпаднах в много неловка ситуация , все пак там беше сестрата на един от най-добрите ми приятели , с друг много добър. Майка му (която беше разведена) ми каза , че това е напълно нормално и няма за какво да се притеснявам, след което ме подтикна да влезем вътре. Дърпах се , но думите и не ми повлияха добре , и аз бях все още толкова притеснен и несигурен. Бяхме на градус , а майка му е доста запазена за годините си , а сестра му си е просто супер , но в същото време това бяха майката и сестрата на момчето , с което се познавам от детската градина. В крайна сметка се подадох на изкушението. В стаята бяхме четиримата и вратата бе заключена от майка му , като и аз я подпирах , за всеки случай.
Митко и сестрата на Иван се присъединиха към нас и това се превърна от купон в оргия. Загубих представа за времето , но бяха минали повече от 15 минути , когато Иван се прибра и почука на вратата. Опитах се да измъкна и да се облека , но майка му ми прошепна , да не ходя никъде преди да свърша. Всичко продължи още около 2-3 минути и след като приключихме , се облякохме , а Митко и сестра му лежаха на леглото.Веднага , след като се оправих , отворих на Иван. Той се развика , защо не му отваряхме толкова време и какво се е случило. Тъкмо мислих как да замажа ситуацията , когато майка му каза , че просто сме гледали клип на компютъра и не сме го чули. Иван пита какво се случва със сестра му и Митко , а майка му пак се намеси , като каза , че това не е негова работа , а на Кирил. Отидохме в другата стая ,отново да си допием и да се посмеем. На Иван не му беше никак весело , но не разбрах дали затова , че видя Митко със сестра му , или е предположил , това от което се опасявах. След което заспахме един по един. Събудихме се на обед и с Митко тръгнахме към нас , защото си беше забравил зарядното за телефона.
Не съм сигурен , дали Иван знае за случилото се , но дори и да не знае , аз нямам очи да го погледна. Митко се извини за случката със сестра му и го помоли да не споменава на Кирил, но аз нямам тази смелост , защото и ситуацията ми е по-различна.
Моля помогнете и дайте вашите съвети как да постъпя , ако му кажа имам чувството , че ще ми се разсърди завинаги , а ако не му , ще ми тежи на съвестта...
Опичай си акъла на съвестта тогава. Като знаеш че ще се сърди завинаги просто го предпази от това. Не си герой като го уведомиш, не си герой и като го спестиш, ако и той носи мъжко в себе си да не мислиш че в сходна ситауция няма да му омекнат коленцата и да прекрачи прага на стаята? Въпроса е когато си от другата страна, от другата гледна точка какво лицемерие се поражда. И ти да разбереш че са ебали сестра ти и майка ти и ше се цупиш.. знаеш ли кое е тъпото, няма да знаеш дори защо се цупиш.. в смисъл.. той ако се цупи какво? Завижда ли? Иска да ги е ебал и той? Или прост ов такива редки моменти морал скалата полчуава максимум boost ;d... я си продължавай живота и еби майка му когато на нея й се ебе отново!
Много добра история! Жалко, че тук няма раздел Измислени.
Явно просто не трябва да му казвам ... Довечера трябваше да ходя но се отказах, не искам проблеми.
Помогнете ми !!!
организирй gang bang party с маски, викни и него.. да ебе и майка си и сестра си и накрая махнете маските да му е еднакво смут и на него и му кажи "Сега вече ме разбираш нали"
Питам сериозно бе брат, не искам нищо просто да му се извиня или не
Няма смисъл![]()
"И гълъбът, сбрал топлина от кръвта,
под пазвата трепна полека,
удари с криле и натам полетя,
където не стигна човека."
Ти си глупак. Съветите ни са сериозни. Получи си отговорите, ето ти сега още един. Извини му се и му предложи да наебе сестра ти и майка ти, ако нямаш сестра дай гаджето си. ти толкова ли си тъпак че да нямаш собствено мислене Борисе ? И Колко ника имаш, че май нещо се обърка и писа от другия? Тва значи ли че си менте глупак и пишеш секс фантасмагории да можеш да си дървиш пишока и да мислиш за това като блъскаш чекии? Питалл сериозно да му кажем да или не. Казахме ти и двете, сега ти казваме да скочиш от мост без bungee. Изпълнявай!
Самоубий са животно, написал ми се скандално вкусен .. та еба в смешника и твоята мама и кака ще наеба гейчо
Ше ги наебеш ама преди това ше питаш тук как да си вържеш вързанките, по кои стъпала да минеш или от асансьора?, с коя ръка да хванеш дръжката на вратата и такива му все гениалности :*... вкусен съм си... айде темата ти е решена.