.
Отговор в тема
Страница 125 от 451 ПървиПърви ... 2575115121122123124125126127128129135175225 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 101 до 3 125 от общо 11257
    Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Ше я намерим.
    Не се притеснявай.
    Сега вече ме притесняваш.

--------------------------------------------------

Когато знаеш как да умреш със стил.

Мега фен Аватара на divergent
    Очаквах да ме пребие, или да ме изгони, обаче не съм подозирала, че реакцията може да е такава и сега да се самообвинява и да се прави, че не съществувам. Сещам се само за "cause everything thst you thought I would be has fallen apart right in front of you". Утре след смяната направо ще избягам на чист въздух и сред природата, изобщо не ми пука нито, че няма да се появя на работа за няколко дни без да предупредя, нито, че някой може да се притесни. Изключвам си телефона и се скривам от света.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Повече от фен Аватара на ПyРкО ♠
    Цитирай Първоначално написано от ПyРкО ♠ Виж мнението
    ^Виж к'во, смени то аватар, че ми е много противен и грозен, някак си ме напряга разбираш ли, не съм влязъл тук за да се напрягам..
    Сигурен съм, че и на другите им се отразява по същия начин.
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    ^ вероятно просто имаш някакви ментални проблеми, затова така ти влияе аватарът ѝ.
    Каза младата пачичка "по мило" която се снима с един куп грим върху лицето си, за да изглежда що годе, по-добре в очите на тийнейджърите. След като дойде време за качване/споделяне, пачичката умело включва своя андроид, който не е ъпгрейдван от създаването си, защото е андроид. След което отваря безплатното си приложение и редактира изображението с някакъв мат ефект, който пък от своя страна, ще й заличи още повече недостатъците по лицето..

Колко ниско трябва да ти е самочувствието, че да стигнеш до там, да използваш филтри.
    Мазна шлака
    Последно редактирано от ПyРкО ♠ : 08-01-2017 на 18:51

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Сега вече ме притесняваш.
    --------------------------------------------------
    Когато знаеш как да умреш със стил.
    [img]https://scontent.fsof3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/20376199_1394373900618388_4000551154598480386_n.jp g?oh=521b4aa96ffe52c13b7325d83f7373e8&oe=59F0B5AD[/im]
    Живей в страх.
    Иначе следващите епизоди ще бъдат....убийствени.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ето как ще нахлуем в дома ти и ще изпием всичко
    https://www.youtube.com/watch?v=EOnSh3QlpbQ
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    ето как ще нахлуем в дома ти и ще изпием всичко
    https://www.youtube.com/watch?v=EOnSh3QlpbQ
    Ххахахахаа
    Найс.
    Не се бях сетил за тоя клип
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на Lilanda
    За пръв път от доста време рева заради някакъв нещастник. Миналата година си позволих да треперя заради една шматка - е, няма да се случи повече. В крайна сметка и аз си имам достойнство, не мога да му търпя изгъзиците цяла вечер.
    Имах нужда да споделя, но какво да се прави. Лягам си, утре ще мисля как да отреагирам. Макар че знам, че е най-добре да се направя на ощипана.

едит: I'll just leave this here: "Брат от моите постове до сега не рязбра ли че цалата паплач на тоя свят са такива боклуци. Все гледат чуждото и да правят мръсотии и да разделят"

Не знам какво да кажа. Някои хора много са си повярвали. :Д
    Последно редактирано от Lilanda : 08-01-2017 на 21:50

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ةتشضل انزفث Виж мнението
    Кой забога е този друмлюк който всеки път ти е в устата
    Потърси във форума с ключовата дума и ще разбереш .
    Друмлюк може да е почти всеки.
    А някои са със сигурност - Ифигения, Метх, големия кораб, Иневтоний, ннп и много, много други!
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Ще перифразирам заради теб.

Какъв късмет, че не знаете коя врата трябва да търсите.
    Харката понякога става толкова бавен, че чак почва да върви назад !
    Цитирай Първоначално написано от ПyРкО ♠ Виж мнението
    ...младата пачичка която се снима с един куп грим върху лицето си, за да изглежда що годе, по-добре в очите на тийнейджърите. ... След което отваря безплатното си приложение и редактира изображението с някакъв мат ефект, който пък от своя страна, ще й заличи още повече недостатъците по лицето..

Колко ниско трябва да ти е самочувствието, че да стигнеш до там, да използваш филтри.
    Мазна шлака
    Тая верно го прави това !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на tori
    Колко да съм шматка, за да си забравя телефона на работа, братче?! :дд Нимоа! Втора смяна съм и ще е дооста дълга втора смяна ама ко да прайм ся, ше търпим. Снощи тва като жест беше много мило, няма кво да се лъжем. А ся съм гладна и ми се спи адски много.
    квак

Още ми е гадно за това дето стана Понеделник, но не е негова вина, понякога се случват такива произшествия.
    А и от снощи се чувствам като на пирони, доста ми е притеснено. Ще го запознавам със семейството Събота и искам всичко да мине перфектно. Той знам че няма проблеми ама наще са малко wild cards та само го мисля сега. Може би няма да е лошо да проведа разговор с тях предварително и да ги предупредя
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Повече от фен Аватара на ПyРкО ♠
    Кажи на приятелят си, да купи някакъв подарък за двамата, колкото и да е стиснат.
    Задължително букет за тъщата.

Ем, ще чакаме до Неделя, независимо от обстоятелствата..

Мега фен Аватара на an7raks
    Когато цяла седмица работният ти ден завършва на плажа испиш на 100м от него... ПИрфектно.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Напоследък в тая тема почти всеки е зациклил .
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Когато цяла седмица работният ти ден завършва на плажа испиш на 100м от него... ПИрфектно.
    Да не си бачкатор в плажно заведение?
    Страхотна кариера !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на tori
    Хехехехехе, колко да съм пич, а?! 20 лева съм напред, ного съм доволна. 20 ни са кой знае кво, но кой ти ги дава?! Таман за другата седмица за морето са бонус, щото са си кажи-речи пътя. :ддд Ще е доволен ден на плажа просто, няма кво да стане. :3 И плановете наистина придобиват някакъв вид, цвят, мирис и форма. Много яко. <3
    квак

Мега фен Аватара на an7raks
    Днес се возих в градския. Бях забравил колко е отвратително. А утре се очертава пак да се возя. Стига ми за тази година. :д

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от an7raks Виж мнението
    Днес се возих в градския. Бях забравил колко е отвратително. А утре се очертава пак да се возя. Стига ми за тази година. :д
    Въххх (въздишка)...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Гошо храни лошо

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Геша недей брат.. т'ва е sooo 2013 Anarchy style.

<3
    E така си изкарах на плажчето..

А така вечерите преди дискотИекитИ... Идем от далиеко и говорим на миеко..
    мн добро моренце се получи.. след месец пак. ;3
    днес се прибирахме... 10 часа. ЗАЩОТО ТРЯБВАШЕ ДА СПИРАМЕ НА ВСЯКА ТУХЛИЧКА ДА ПИЕМ КАФЕ/ ЗА ВОДА/ ЗА КЕНЕФ/ ДА СНИМАМЕ/ ДА ЯДЕМ/ СЛАДОЛЕД НАМ СИ КВО. иначе всичко ток.. лягам и умирам.
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 08-03-2017 на 22:57
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на tori
    Снщи ми говориха, че трябвало и съм щяла да се науча да си показвам чувствата и а-у. Ми, няма, бе! Мои са си пък!
    На тая Вежда единственото и яко нещо е, че имам двор, където да си пия кафета и сайдери и да съм чил ама тая сутрин се събудих в огромното си легло на диагонал и ми хареса. Сефте от дни насам се почувствах кайнда добре и нямах нуждата да мрънкам. Сигурно съм се наспала, така мосля. Даже кафе ще пия след като си изпуша цигарата, щото така. Пък.
    Май съм няква войнствена, днес ще има скандали на работа, хехехехе. Не че много ми се работи ама искам пари, а и трябва да се събира за моренце.
    Вчера само трябваше да помрънкам мъничко, че съм гладна, за да запали джапанките да ми донесе пица - имам най-яката нъдъпъ на света. Да, "нъдъпъ" звучи противно и ми се повръща. Да. Още няколко дни, около 20тина, и мъжкия нъдъпъ се прибира. ПрБИРА, хехехе. Да не кажем "приуискишотовеиводка". Ше се размажем някоя вечер като си дойде, #нимоа.

На анархи съм му сърдита, че не ми домъкна от тия цигари на крака, щото исках да опитам, а и да пия бира с него. Сто години все не мое се уцелим.

Едит: Ииииииии голямо ЧАО на хубавото настроение от сутринта. Знаех сш аз, че не трябва да си пиша с тоя типаж или да се чуваме, щото пак ще прекантаря заради ножа в гърба или друго, но... Не се научих да стоя далече и сега си заслужавам да ми се повръща, да искам да рева и да ми е смешно едновременно. Отказвам се от мисълта, че имам някой в главата - тъпа съм като манастирска лопата. Точка. Рече и отсече.
    Последно редактирано от tori : 08-04-2017 на 07:04
    квак

Мега фен Аватара на tori
    Сори за дабълпостинга ама не сте разбрали пак - Геша не се заяжда, няма нужда да ми браните честта. Мерси за което, де - мило е, но не е заяждане и няма нужда. Заяждане беше онова с песните на 42, там и аз избеснях. Не правете драми от нищото. Благодаря, обичам ви, прекрасен ден на всички. :*
    квак

Мега фен Аватара на pandabear
    влюбена, загубена.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    влюбена, загубена.

Като се сетя за снощи, настръхвам. Къде го намерих тоз момък, ей?

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Сори за дабълпостинга ама не сте разбрали пак - Геша не се заяжда, няма нужда да ми браните честта. Мерси за което, де - мило е, но не е заяждане и няма нужда.
    Не че нещо ама къде видя някой да ти брани честта Рънъра не говореше на него а някойтам и антракс имат спор дето няма нищо общо с теб.

Петък е, снощи си прекарахме добре, закрихме сезона и сега чакаме Декември да се завърнат и двамата и да повторим - суши, кафе и разходка на нашето място Снощи като се прибрах ми беше някакво депресарско, но сега съм ОК. Започна новият сезон и е време за нови хора и изживявания
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Мега фен Аватара на tori
    Анархи подхвърли нагоре нещо, че е тъпо като изказване.

ОН: Еми, умирам от жега... Искам на плажче или най-малкото в нас на хладничко.
    квак

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Когато ти пратят снимка на бившвата ти, 6 месеца след като сте скъсали.. И видиш, че от изваяно девойче, с перфектен корем и стегнат задник, се е превърнала в абсолютен тупан. Б-Е-З-Ц-Е-Н-Н-О!!!
    Така е, някои хора вървят нагоре, други надолу. <3
    Това ми оправи сяк'во шитаво настроение за месеци напред.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си