- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
И нек'ви богати фетишисти.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Режимът от последните седмици съвсем ме е бъгнал.
Анархи, ако на мен ми говориш, не знам за какво ми говориш... Снимките, които съм имал са отдаавна някъде из царевичака след шифт и дел, така че не мога да те догоня. :д
т'ва даже не го разбрах..![]()
но няма значение ;д
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Животът е справедлив.
И в момента, наказва грешниците. По-много повърхностен именно в техен стил начин, което ме радва МЕГА МНОГО!
Айде на баничките... хуеухе
Dr. Gregory House
не можа да ме изплаши не можа да ме пречупи не можа и да ми направи нещо
сега аз владея играта
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Всички си мислеха, че аз съм зарязаната и сега ще страдам и много се учудиха като видяха него посърнал, а мен супер ухилена и доволна. Тотално ги разбих като им казах, че е трябвало да го зарежа още при случая с бутилката вода, обаче съм решила да изчакам да направим месец, че е излагация да ходим само три седмици. Разбира се, това в кръга на шегата, даже той се засмя като го чу. И на двамата ни е най-тъжно за колегите ми, които вече няма да могат да коментират кой къде и с кого живее и дали едната двойка чува другата по време на сношаване. Не съм очаквала толкова млади хора да са толкова зле и да ги вълнуват чуждите отношения до такава степен.Да кажеш ние с него да сме говорили за връзката си, не, бяхме далеч от показност и приказки. Обаче клюкарят излезе приятелят на сестра му, който пък на мен ми е колега. Изобщо съдби на кръстопът. От самото начало си знаех, че сме прекалено различни и нищо няма да стане, но реших да дам шанс за нещо ново, да опитам неизвестното и да се хвърля спонтанно във връзка без предварително да го премислям. Е, оказа се, че не става по този начин, но пък ако не бях пробвала, нямаше да знам.
Най-кофтито е, че сега вече не живея у тях, а няма как да спя вкъщи, понеже с нашите не можем да се гледаме. Но и за това ще се намери вариант, трудно ще е само през този уикенд. Сигурна съм, че ще се справя и с това.
Изгледах сериала, хареса ми, но пак не мисля, че мотивите на тая пача оправдават постъпката ѝ. Както и да е, харесаха ми другите идеи.
Не мога да осъзная как е възможно да се познаваме от половин година и сега да го чувствам по-близък от всеки друг човек, който ми е, или ми е бил приятел, включително и от момичетата, с които сме заедно от деца. Когато си дойде преди два месеца, мислех, че ще се видим за кафе и това ще е, а почти няма ден, в който да не пием кафе, да караме, или да висим в гаража. И сега това, което ми каза, че ще направи... Ако наистина направи този жест към мен ще бъда най-най-щастливият човек на планетата и веднага ще забравя за всички гадни неща, през които преминавам в момента.
А, и да не забравя най-важното. Трябва да си намеря другарче за море, понеже точно час след като платих нощувките, майка ми реши да ми бере лайката.![]()
I'm too weird to live, but much too rare to die.
преди време играех шах там научих че противника с белите фигури винаги повтаря своите първи ходове
знам какво следва а тая мърша не знае че още помня това онова от шаха
знам какво ще ми каже знам какво ще ми се опита да ми направи интересно ми е как ще реагира като си кажа аз моите работи
все ми е тая ако ще и да ме ...
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Песента Voodoo Too направо ме докарва до оргазъм. <3
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Cпомних си как 2015 лятото като бяхме на почивка в Саудитска Арабия как бях откраднал два кетчупа от едно заведение без никой да ме забележи и от прозорците пръсках по хората без да ме забележат
И по едно време само усещам як плесник зад врата и какво да видя. Някакъв около 20 годишен работник в хотела. Пита ме какво точно правя , ама аз нали съм си устат му отговорям: "Да не си полицай бе" и тоя ми излупа два шамара и взе единия кетчуп който беше до половината.
Ех каква носталгия ме хваща по тези времена![]()
![]()
Последно редактирано от therichbitch : 08-04-2017 на 22:42
Дееба мислех че ще се спукате от смях от моята така сърцераздирателна история![]()
![]()
нормално ли е когато се запозная с ново момиче и се забавляваме on the first day, после 3 седмици да не спирам да мисля за нея :х
Секс в Хаити, френски кибрити