- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Анонимна отрепко, можеш само да се държиш за палците и да ти влажнее отзад докато се опитваш да ме хейтваш по някакъв начин, когато аз даже не те знам кой си и какъв си и за какво се бориш, а само че си някаква асоциална отрепка.. Който трябва ме познава от форума и знае какво как и кога правя и какво карам линкваш ми а6ца от 2016 ама си толкова кух, че не можеш да осъзнаеш, че след 2009 а6 е facelift... (демек РАЗЛИЧНА от първата а6 {подобрена} и съответно ги правят от 2009 до 2016 еднакви.Защото това е една серия.. а6 (s) [или не] facelift. Глупендер, едиствената разлика е в спортния пакет и екстрите.. от там нататък е еднаква.. и точно т'ва е смешното, че еквивалента на насрания ти мерждан изглежда брутално още 2009та а на вас ви трябват 6-7 години (2015/16) за да започнете да правите такъв клас лимузина.. щото нз дали си наясно въобще, че а6 се води клас лиму.
Това, което аз съм ти постнал е фейслифтната 2009та година а6.глупендер. Карай си там насраното мерцедесче и се троши от яд.
Анонимен форумен великан.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
МЕГА хайпнат съм <3
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Ръчка.. на бащата е автомат..
Dr. Gregory House
И нашата е А6 и ръчна също , но в последните две години почна да се преебава , а уж е нов модел. Задните врати не се отварят отвътре , тавана се разлепя. Мотора нещо е преебан нещо.
На сервиз я водихме , оправиха едната част колкото да издържа или нещо такова.
Последно редактирано от ةتشضل انزفث : 08-12-2017 на 16:32
Ем, пак сме мега сериозните, нямам думи. Аз съм женското и трябва мен да чакат, не обратното. Вярно, че има работа ама все пак нека си имаме уважението. :дд
Бясна съм на тая малката, щото така ме боядиса, че след три дни като ми се измърси косата, пак трябва да боядисвам, за да прилича на нещо. То аз имах повече боя по тялото и лицето, отколкото по косата... Ебах го, мойта да бях накарала по-хубоу.
квак
Мн готин фр алфа ми пише вчера да се виждаме този уикенд (харесва ми да използвам дебилен чат език, плз но хейт)
Петък:
Той: как си, какво правиш
Ном: познай
Той: конфиш си , нали
Ном: ми че петък работно време ко др
Той: да се виждаме събота
Ном: супер, аз кормуване, след това профилактика и после фрии
Той: профилактика, нещо болници?
Ном: не, едни връзки в дата центъра бързо да преместим
Той: офомг
Събота 21:00
Той:копр
Ном: да не ти казвам
Той: кажи де
Ном: ривърс инженервам една openvpn мрежа
Той: ОФ БОЖЕ ЗАЩО, идвам
Ном: ах, омг, йей ^^
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
ебахти умрелата работа чуек
ако не се разпадна на психично ниво, може би ще изляза по-добър индивид
силно се съмняам, ама кво др ми остава
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Само минавам да ви кажа, че снощи приключи "The International" (световното по DOTA), във спечелилият отбор имаме Българин.
Иван "MinD_ContRoL" Иванов. Прибраха 11 милиона доларчета..
За 2017 година Ванката е изкарал повече пари от Григор Димитров.. И е прославил България пред милиони хора (буквално)
Най-вероятно за него няма да кажат по новините, няма да го напишат във вестниците..
Защото насрания манталитет на тъпата ни държавица.. е такъв, че ако не разбираме нещо то това означава, че автоматично не е хубаво.
Давай Ванка!
http://wiki.teamliquid.net/dota2/MinD_ContRoL <3
О впрочем, той е и най-добрият "off-laner" (роля в самата игра) в света.
В световната ранг листа е класиран на 7то място.
Не е нещо кой знае какво. пича от 2016 до сега е припечелил скромните 5 милиона лева.
И в момента 100 милиона души по света играещи дота, знаят къде и какво е България.
Dr. Gregory House
Не се ли сещаш, че тия два модела са с 10 години разлика във възрастта?!?
Сравнете модели от една и съща година и елате пак!
Може да не си е коригирал статуса във ФБ след като са скъсали - това не ти мина през ума, нали?!
Евала! Никой от по-предишните не се сети.
Дано ти се научиш да не си като вашите за такива неща!
Да бе да!
не си спомням кога за последно сънувах кошмар, от който да изкрещя
well, shit
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Миналият уикенд уважихме планината, този - морето. Много тежко...
Welcome to the Jungle...
Мирише на лукс!
Тази E-Class и тя е 2009
Не съм подозирал, че някъде може да съществува толкова глупав индивид.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Еми, мега якия плаж си направихме ама тва как ме изнерви... Начи, единия не е в България от повече от половин година и във въпросния град не е стъпвал сигурно от пет ама обърква шАфьора. ШАфьора си слуша него и НЕ познава града също + не ебава мен (която горе-долу го поназнайва, щото е живяла там и поне знае откъде да си излезе от града, че да стигне до магистралата) и джипиеса + си доизмисля маршрути из града. После с друго ме изнерви. Ся натроших една чаша и тя ми се забоде в обувката и крака - ного яко псувах. Сега отивам да поспя, щото утре пак рано ще ставам.
квак
СЪДБА УДАРИ КЪДЕТО НАЙ-БОЛИ ТАКА ГО РАЗПЛАЧИ ПО ВОДА ДА МУ ВЪРВИ
ПО ЕГОТО МУ С МЕН ТАКА ГО УДАРИ ЧЕ ПО ГОДОСТТА ДА МУ ОСТАНАТ СЛЕДИ
имал пари нека плати времето му с мен даже и сълзите ми
и тн
значи, да не ми говорят, че чалгата не струва, текстовете на популярните са егати попаденията
+ клипа е секси
където емануела дискретно се кълчи при свещите
момчетата навън с веригите са яки
и дето е с 3те яки момчета легнала пак
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer