- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
И нека LoadRunner се появи сега!
![]()
Мислех си, че го казаха просто така на пияна глава в петък вечер и до утре ще се забрави, обаче днес се видяхме в кафето и ме попитаха дали ще отида на репетицията в четвъртък. Съгласих се, няма да изгубя нищо ако опитам, но в същото време адски много се притеснявам. Всеки, с когото споделя, много ме надъхва и вярва, че ще се справя, обаче аз се чувствам сякаш започвам нещо съвсем ново, въпреки че не е съвсем така. Да се надяваме само, че няма да се изложа.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
не съм чалгар, просто съм наясно с това, което съм, до известна степен that is![]()
а тая ми е позната от някъде
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Боли ме главата от накъсания сън днес и съм гладна. :ддд Отново. И ми се гушка, направо бих убила.
квак
Мале мразя да спя следобед. Събуждам се преди малко от звъна на телефона и си мисля тоя идиот що ми се обажда в 6 сутринта. Насметох го малко за това какво е лайно и явно съм се аргументирала доста добре, щом през следващите два дни ще свърши всички неща, които обеща. Понякога мога да съм много манипулативно същество *демоничен смях*.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
патриотизма го няма вече просто спирам
зарязвам всичко положението е безнадеждно не ни е виновна държавата а хората в нея
не сме народ а мърша
униформите ми ще бъдат дарени оръжието разпродадено ще запазя само първата си сабя револвер и ордените
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
веждите са яки, ама хич не ми приличат на рисувани
даже никъв шанс да са рисувани както беше казала една жена от форума
а не, тва е онова др момиче, дет стоя буквално 2 месеца и изцепи
задаваше фитнес въпроси и се мазнешебубата или неш такова?
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Днес не съм готова да дам и процент от мен за когото и каквото и да е. Нямам енергия, търпимост или нещо. И имам странното чувство, че съм на предела на силите си и че ме боли цялото тяло, но няма точно определено място. Явно двата хела един след друг не са подействали, както си мислех. Май трябваше да си взема и вода от някъде. Повръща ми се от тях в момента, чувствам си стоваха газиран.
квак