.
Отговор в тема
Страница 138 от 451 ПървиПърви ... 3888128134135136137138139140141142148188238 ... ПоследнаПърви
Резултати от 3 426 до 3 450 от общо 11257
    Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Черни връх + още 2 по-малки--->качени
    Много хубава разходка и катерене се получиха.
    Идеално време за планина беше днес.
    Утре може пак.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на tori
    Омеге, трябва ли така сега?! Ни ща такиви роботи аз... Боли, ве! Никога не е било такову гадно чак.
    квак

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Ти пък ако мислиш, че Черни Връх е някакъв епичен подвиг...
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Обади се когато покориш Еверест.

По темата - съвсем леко извън нормите на обикновените нива на лудост.

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    отговори ми бе
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

anonymous990763
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    отговори ми бе
    Беше влязъл във форума късно (може да се нарече рано) и просто го отбелязах. Не е нещо фрапиращо. :д

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Цитирай Първоначално написано от Indistinct Виж мнението
    Каза ти го.
    Последно редактирано от deitona22 : 08-19-2017 на 21:30
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Каза ти го.
    Вие двамата с него ако не се цитирате ще свърши света.

People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Вие двамата с него ако не се цитирате ще свърши света.
    Досадно човекоподобно.
    Само се чуди с кого и как да се заяде.
    Все пак няма собствен живот.
    Последно редактирано от deitona22 : 08-20-2017 на 07:49
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ако не е човек може да му стана личен лекар
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Много хубава разходка и катерене се получиха.
    Идеално време за планина беше днес.
    Утре може пак.
    аз съм стигал само до Камен Дел ;д , (а до половината с кола) и да отбележа че беше зима и изкачвахме по лед.
    А ти си през лятото и не казваш до къде си бил с кола....

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    А ти си през лятото и не казваш до къде си бил с кола....
    С лифта се качихме до Алеко.
    Но следващия път мисля от Драгалевци пеша.
    Ама там горе се катерих и по некви скали,които после разбрах че са 2 върха
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

малко пребих се от път аз

Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    малко пребих се от път аз
    джърпър е живааааа :О
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на NomNomNom
    нещо, което за първи път казвам през живота си и нашите скандализирани в първия момент
    * няма да идвам на семейното събиране днес*

чувам ги да си говорят после

*по-добре да си седи дома, само да ни къса нервите там*

иначе
    вдигам ниво на iptables, openwrt и openvpn
    даже успях да брикна един tp-link
    на циска/джунипър всеки може, да видим как се прави за 50лв
    Последно редактирано от NomNomNom : 08-20-2017 на 14:52
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    WTF верно?

Супер изморен съм цял ден.. след малко трябва да се оправям да си взема принцесата и да ходим на срещата на клуба..
    Най-добрият ми приятел се върна от Англия с rs6 2017, нема ядове. Не завиждам, даже супер много ми капят очите по нея и се радвам за него.. само му казах дали осъзнава, че в България едва ли ще намери къде да я кара... с нейните 605 hp..
    Аз едва намирам къде да изпъна 400... ;д Но пък неговата си е удоволствие за очите и пеперудите в стомаха.. топ спийд 350 и ги прави.. само трябва да се пазиш да не ти засмуче краката барабар с горивото..
    Гледам една астра H 2007-ма в един сайт, 2.5k - 270 кончета стокова, чипосана, cdti opc отива някъде към 390hp зверче, с атмосферно окачване за 15 хилки.. и се замислям дали да не шитна двете астри и да я взема.. ;д
    Едно аверче си барна опц-тката и стана мамата си трака.. на националния събор ми дръпна ауди-то... а за да стегна ауди-то до толкова, ще трябва да налея супер много пари и да олекотявам, а не ми се ще да се отказвам от лукса...
    Влюбено ми е..
    Доволен съм от живота си.
    Приятели, работа, любов, излизания, кафенца, ресторантчета, кръчмици.. насам натам... 2 дни активен, 2 дни бач.. живота е песен..
    Един колега продава много евтин апартамент и се замислям дали да не го взема и да го дам под наем.. смисъл 20к за 104 квадрата (4 стаи + кухня, коридор, баня с тоалетна и още една тоалетна) /без терасите/ + гараж, в сравнително хубав квартал в КН, тухла не панел, кооперация не блок.. (като цяло такива вървят по 50к+), трябваи му спешно парички..
    Тя мега много ме радва.. <3
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на tori
    Много е яко някой да знае как си пиеш кафето, супер е сладко. Омг. <3 Никой никога не е знаел как си пия кафето, щото не му е дремело - дори аверчетата не ме знаят и винаги питат, а като са си тук и почти живеем заедно. Изненадва ме колко много му дреме и как успява да ме познава така, както и аз не се познавам. Искам и на мен да ми иде отвътре да съм така мила.
    квак

I'm not looking for somebody
    With some superhuman gifts
    Some superhero
    Some fairy tale bliss
    Just something I can turn to
    Somebody I can kiss
    I want something just like this

Ей такова ми е едно.
    Толкова малко ми е достатъчно, а той не спира да се раздава, въпреки че не съм взискателна и не очаквам нищо.
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Мега фен Аватара на divergent
    Никога не подновявам приключили отношения. Само за една единствена раздяла съжалявам и се опитвам да се сдобря с този човек и всичко да е както преди. Единствено за него потъпках достойнството си. Единственият, при когото се връщам всеки път въпреки всичко. Единственият, за когото ми пука. Единственият, за когото съм готова да оставя всичко, за да бъда с него отново. Единственият. За един единствен човек ще реша да направя компромис и какво ще получа в замяна? Отвратително отношение и обида. Вече от първо лице се убедих, че никой не оценява нещата, които правиш заради другите и на никого не му прави впечатление, че потъпкваш себе си. Със сигурност си го изпросих, но не спирам да се ядосвам и на него освен на себе си. Наистина не знам как ще продължа. Винаги съм си мислела как ако го видя с друга, дори и аз да имам човек до себе си, ще рухна. Направо не мога да се позная. Никога не съм предполагала, че един мъж може да ми влияе по такъв начин. Винаги е било обратното, а сега аз съм тази, която иска да се върне и изпада в толкова малоумни ситуации, само заради едното глупаво увлечение. И все пак му благодаря. Благодаря му, че ме научи да не пренебрегвам принципите си за никого. Да не потъпквам достойнството си за никого. Да не си позволявам да се влюбвам до степен, в която не знам какво върша. Да не се унижавам. Да не забравям себе си.
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от divergent Виж мнението
    Никога не подновявам приключили отношения. Само за една единствена раздяла съжалявам и се опитвам да се сдобря с този човек и всичко да е както преди. Единствено за него потъпках достойнството си. Единственият, при когото се връщам всеки път въпреки всичко. Единственият, за когото ми пука. Единственият, за когото съм готова да оставя всичко, за да бъда с него отново. Единственият. За един единствен човек ще реша да направя компромис и какво ще получа в замяна? Отвратително отношение и обида. Вече от първо лице се убедих, че никой не оценява нещата, които правиш заради другите и на никого не му прави впечатление, че потъпкваш себе си. Със сигурност си го изпросих, но не спирам да се ядосвам и на него освен на себе си. Наистина не знам как ще продължа. Винаги съм си мислела как ако го видя с друга, дори и аз да имам човек до себе си, ще рухна. Направо не мога да се позная. Никога не съм предполагала, че един мъж може да ми влияе по такъв начин. Винаги е било обратното, а сега аз съм тази, която иска да се върне и изпада в толкова малоумни ситуации, само заради едното глупаво увлечение. И все пак му благодаря. Благодаря му, че ме научи да не пренебрегвам принципите си за никого. Да не потъпквам достойнството си за никого. Да не си позволявам да се влюбвам до степен, в която не знам какво върша. Да не се унижавам. Да не забравям себе си.
    любовта е най-трайната загуба на мозък
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Баси, дойде ми музата и почнах да пиша дийп шит неща. Ще ви оспамя малко с това, ама имам нужда да го споделя някъде.

Очаквах аз да бъда промяната за теб, но всъщност ти беше моята промяна. Всичко, което исках, беше да ти бъда приятел. Човек, с когото да прекарваш времето си, да споделяш проблемите си. Човек, на когото можеш да разчиташ за всичко по всяко време. Исках да ти покажа, че има хора, на които им пука за теб. Че си заслужава да се бориш за мечтите си. Че не трябва да се отказваш за нищо на света. Потъпквах достойнството си милиони пъти за теб. Унижавах се и се връщах след всяка обида и всеки скандал, само защото исках да ти покажа, че наистина държа на теб и въпреки всичко ще се боря, за да съм до теб и да бъда промяната в живота ти. Онази промяна, която ще те отведе напред. Обаче ти не се промени. Остана си същият затворен човек, страхуващ се да изпита чувства или изобщо да допусне някого до себе си. Не оцени всички пъти, в които пренебрегвах себе си и принципите си и отново идвах, преглъщайки всяка сълза, само защото таях надеждата за тази промяна. Аз не можах да те променя. Но ти промени мен. Научи ме, че не трябва да правя жертви за хора, които ме приемат за даденост. Че не трябва да потъпквам достойнството си за никого. Че не винаги усилията са увенчани с успех. Донякъде сама съм си виновна за тази болка. Бях заслепена от желанието си да те променя (Или може би изгарящият ти поглед?) и не осъзнах навреме, че ако ти сам не поискаш тази промяна, тя няма да настъпи никога. Сега ти отново си си същият, но аз съм различна. Боли ме, но знам, че ще издържа. С времето болката ще утихне и ще се връща с пълна сила само в моментите, в които погледите ни се срещат, докато се разминаваме някъде из уличките на града ни. Ще те гледам с тъга, но и с благодарност. Благодарност, че беше част от живота ми и внесе положителна промяна в него, макар и по отрицателен път.

Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    любовта е най-трайната загуба на мозък
    Едно от най-точните твърдения, които чувам напоследък!

Град
    системата дегоба
    още 3 дни почивка
    утре ще трябва да направя една разветка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си