- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
както виждаш профила си ми е тука освен ако не си ми правила нов някъде и не си го трила
а ако имаше ивон
сега щях да и разказвам мръсни приказки за лека нощ
Това да те карат да си плащаш данъка на колата баш на Рождения ден, го има само тук и как моя стана 3 пъти по-голям отколкото беше преди година???
Трябва да си взема нова кола
И нов телефон, че този вече сдава багажа
Боли ме главата, отново, май е крайно време да се спра на модел, който ми харесва и да си поръчам едни очила.
Въобще само разходи и проблеми
![]()
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Петър Петров да не се обажда.![]()
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Днес ми пишат, че онова нищожество му казало, че съм живеела на квартира в Пловдив. Не съм се заяждала, защото е тъпа и няма да ме разбере, но не се сдържах и я попитах в кой квартал ми е квартирата или да не би да живея в неговата предишна.Не мога да разбера каква е тя, за да му говори за мен, а и защо си мисли, че него го интересува къде живея. Подозирам, че просто е искала да провери дали все още поддържаме контакт. Или пък просто споделя информация за другите, в някои случаи невярна, както е правила винаги. Ама така е, хората, които нямат собствен живот, говорят за живота на другите. Тъкмо бях решила да я оставя на мира и да спра я тормозя, обаче сега с тази дребна, но малоумна постъпка, ме кара да продължавам.
![]()
I'm too weird to live, but much too rare to die.
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Попаднах на една от снимките с класа ми , само аз се набивам на очи че съм по-черен от всички в даскалото , двама цигани имам само в даскало и двамата са по-светли от мен![]()
Ама мацките ми се кефят тъй че ме боли оная ми работа![]()
![]()
Времето лети. Отминава. Безценния ми биологичен часовник.
Днес е много продуктивен ден - сготвих си, изчистих, подредих и отидох на танци. Пуснах 3 перални и се оказа че 3-тата няма къде да е простра.Е, измислих го в крайна сметка, нооо...Утре ще е чудесен ден. <3