- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Може, ако ме помолиш учтиво и без...
става ли?!
Ще те разочаровам мила, но съм съвсем реален.
Освен това никак не съм злобен, освен когато с мен се държат по същия начин.
Милата ми тя!
Аз поне не съм мрънкал доста отдавна, за разлика от други
!
Къде е тоя лидъл, че отдавна го търся?
Ти да не си негър?
Всичко си вървеше толкова приятно и прекрасно и както винаги накрая трябваше да стане проблемът... Защо когато той ме дразни или обижда на майтап аз трябва да си трая, а щом реша да отговоря веднъж със също толкова брутална шега, той решава да се разсърди. Добре, наистина беше грубо, но не по-грубо от нещата, които той ми казва. Омръзна ми да се съобразявам с всеки и да се оставям да ме тъпчат. Много е удобно да дразниш някого, но когато той ти отвърне да се обидиш. Непрекъснато го отлагам прекратяването на това приятелство, просто защото не обичам да си развалям отношенията с когото и да било, обаче не знам дали мога да продължа да търпя такова инфантилно поведение.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Последно редактирано от deitona22 : 10-05-2017 на 19:08
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
От Джидда ли беше?
Всички от СА, които познавам, са сравнително бледи.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Чувствам се уморена/изцедена психически, а нищо не съм свършила. Буквално. Утре съм на работа втора смяна, а още не сме се чули да се уговорим - просто чудесно.
И втори сериал почнахме ама вчерашния беше по-добър.
Днес ме докара до вкъщи - по-уплашен не го бях виждала. Ама трябва да се отпусне малко и да си преодолее страха. Може би беше кофти да се получи така докато тепърва се учи, но поне ще се научи да предотвратява такива произшествия за другия път. Все пак тоя му авер от унито е прав, че не може да хвърля постоянно сравнително скъпи коли, където още изплаща.
Започвам да се привързвам доста повече, отколкото бях преди, което е страшно. Трябва да слушам повече съветите на тати.
Еми, днес ми дойде в маааалко повече да ми се прави на интересна и се развиках. Начи, слушкам със свита опашка ама не иде да си скачаш по главата ми, сорЕ.
квак
Искам да помрънкам и аз на някого и да се оплача ама няма на кого, щото всички са с по-големи и сериозни проблеми от моите. Реално погледнато това никак не е така, но както и да е.
Освен той, Но не искам на него да му мрънкам, не го заслужава всеки път той да ме слуша и да бърше сълзи, за които не е виновен.
Тая седмица няма край, чувствам се като болна :/
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
оппаа
вие двамката, прехвърлете се в темата за големите бройки
окей, сигурно седмица и нещо не бях влизал тук и си бях казал, че няма, но както с шотовете STROH - i never fookin learn
не съм сигурен дали искам да напиша дълъг пост
или откъслячна мисъл, която се блъска в стените на празната ми глава
или пък просто да затваря шибания форум
нещо между трите
фак ит
Има много неща, които са една идея твърде тъпи, но не тъпи като глупави, а като скапани до трагичност. Едно от тях е да чакаш нещо и то никога да не дойде. По-лошо е, обаче, когато дойде и не е това, което е трябвало да бъде. Може би най-лошо е, когато си чакал, дошло е, не е било това, което си очаквал да бъде, и най-вече кара те да се чувстваш супер зле, защото е обратното на това, което е било преди. Обикновено, в приказките и филмите, когато се стигне до такава ситуация главният герой си тръгва. Просто отива другаде. И сега идва прекрасният въпрос - къде по дяволите се очаква да ида?!
Що за омагьосан кръг е това да трябва да сменяш основата всяка година, защото основата се чупи. Не просто чупи, пръска се на хиляди частици. Пада като Кулите Близнаци. Кула - падане - кота нула, отново и отново. Стабилност - пха. Трайни отношения - пха. Мечти и желание - пхаха. Липса на малшанс, както казва Пенев.
Може би проблема ми е, че не мога да повярвам колко наивен съм. Фактите са пред мен, а аз ги игнорирам напълно, с надеждата да не се превърне пак в драматична постановка. И кво става накрая - бумбам Бродуей.
и ако някой по някаква причина е стигнал до тук - никога не бъди човечето, което обещава и се кълне в неща, които категорично не изпълнява.
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Ставам в 04:00 и се прибирам в 22:00 <3 За удоволствие работя на ~140~170км от нас.
А имам приятел, с хранителен магазин (в който работи жена му, ама той се занимава със зареждане ревизии и прочие) с онлайн магазин за дрехи (с който се занимава само и единствено той) / работи на колонка на бензиностанция 24 ч/ 3 почивка и ходи в гората където си има собствена бригада и реже дърва от 08 до 14, когато не е на бензиностанцията.
Аз тоя човек кога спи не знам.
Но си купува апартаментите кеш де.
Последно редактирано от AnarchyBoy : 10-06-2017 на 10:12
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Най-накрая нещо да ми хареса от тези статии:
" Не мога да издържам повече на връзка от такова разстояние... Хладилник, идваш в моята стая!"
Помисли пак :д
http://www.tehcute.com/pics/201109/b...wberry-big.jpg
Костенуреее. Не ми пишеш .:д
крайно съм разочарован
да ме търси след всичко и то за да сплаша някой или да го смажа
това момиче ме е взело за някаква мутра явно
само това ми остана да ме привикат в полицията и да лъсна из целия град
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.