- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Сега си измих косата и различните цветове вече се различават един от друг, а преливката е толкова естествена и всичко е толкова прекрасно! Майка ми се надява да ми мине меракът, още дори не подозира, че ще поддържам този вид поне до края на годината.
Гледам втори епизод на Викинги и съм доволна. Трябваше да го започна по-рано.
Утре трябва да ставам рано, за да се видя с гилдията, да си взема книгата и да раздам плочите на децата. Моите вече си ги преслушах и животът е прекрасен.
Да добавя, че си пуснах БГ радио и слушам ФСБ, понеже не отидох на концерта, но сега си ги слушам и това е хубаво, защото не ги слушах на живо, но пък ги слушам по радиото, което пак си е някакъв вид слушане, макар и не на живо.
Последно редактирано от divergent : 10-07-2017 на 19:57
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Здравейте хора! Интересува ме къде в София се правят тениски по поръчка? За предпочитане да е близо до Гео Милев , Лъвов мост , Централна гара и Женски пазар. Благодаря ви предварително.
принцесо, никой не прави тениски по поръчка
правят надписи на тениски
все едно да отидеш в сервиз и да им кажеш да ти направят ферари
Нямаше да ставам от леглото ама за 15-20 минути успях да стана, да се изкъпя, гримирам и да изляза. :дд Файдааааа. Ама не ми се прибира, енергизирах се да си лежа у тях. :д Ного е яко да си имаш нъдъпъ, което е също толкова мързелив като теб.
квак
Мараба, иц мии. Ай уъс уондерииин иф някой е пътувал с wizz -.-
Имам питание, но на лично, моля!
*за тези, които се чудят - знаете ме. Гледам , че форума все така не просперира, хихи. Всъщност прогресивно деградира.
Трябваше да се наименувам Фаустина (облекчавайки по-загладените на черепно съдържимото вещество), но звучи селско, ахахах.
Явно фалосите са ти таргет.
Два дни само спя и не върша нищо съществено. Ебахти мързела, където ме е уловил. Ама вярно - с никой не ми се вижда и нищо не ми се прави. Искам сериал или некъф маратон на любима поредица филми и да си изключа нета. Или някаква интересна книжка. Сутринта я почнах със сладко, не ща друго, общо-взето. Сигурно е един от тези моменти, в които съм асоциална ас фък. А и тука е ебахти гадния студ.
квак
Веднъж му звъннах да покажа съпричастност и да се направя, че ми пука, понеже когато аз минавах през това той беше до мен и сега се чувствах длъжна да върна жеста. А нашият реши, че много се интересувам от него и пак започна да ми звъни и да ми отнема от иначе тъй ценното време, за да ми разказва житието си. Супер досадно ми е да слушам в кой сайт е влизал и какви са тези технически термини, които учи оттам, по колко цигари пуши на ден и дали си ги наваксва или не, когато пропусне почивката и тем подобни. Непрекъснато си намирам някакви извинения, за да му затварям. Как по дяволите да му кажа директно, но без да го обиждам, че изобщо не ми пука какво прави, супер тъпо ми е да му слушам обясненията и да си намери някой друг, на който да досажда?! Мисля просто да спра да му вдигам както преди и сам да се откаже. Положението не позволява нито да го търпя, нито пък да го изхвърлям напълно, защото ми е изгодно да сме в добри отношения.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Гоня Дриймуока защото се наиграх и улегнах. Сега е време за домашен живот. Не мислиш ли че ти е време и на теб за живот във Халифата? Мога да уредя нещата.
Ако Дриймуока е "снижен критерий", значи не говориш по-умни неща от внука на Тодор Живков.
Ахахахахахахахахахахахаха хахах.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.