- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
обеееееещаааа да ме чакаааааш
на последната гааааараааааа
обещааааа мииии лунатаааа
над рекааа Ропотамооо
Знам. Но поне днес не могат да вкарат в трудов лагер за едно изразено мнение или протест.
И какво за прахосмукачката и тигана че нещо не разбрах?
Тигана си стои на едно положение, нито се е олющил нито нищо само малко е загорял по средата и това е, нищо не му пречи.
Прахосмукачката ми е с циклон + хепа филтър и ползвам една вътрешна торба по една година и нагоре, купих си и резервен филтър излишно щото се оказа че тоя има още бая години да ми служи преди да го сменя.
Къде е проблема че не разбрах Смрад?
Клавиатури с жици има къде къде по-смотани, въпрос на свикване е и с тази.
Ти не си никакъв мъж а плюнка, осъзнай се.
Последно редактирано от LoadRunner : 10-12-2017 на 21:40
ОП. Нали подкрепяше времето, когато за цялото простолюдие не се е налагало да мие чиниите? Всъщност, и тогава, и сега - е миело. Не само простлюдието. Всички. Само че сега мечката само й се иска да може да вкарва в Белене някой толкова лесно.
кво Белене, галош задръстен
Белене в края на 50-те беше затворено
плюс това там 90% бяха тежък крими контингент
Ше ти се невидят ли и фасоните... А, почва да ми писва вече, вярно.
И събота, и неделя на работа - как ш се прибирам към нас довечера? С чувал ли? Нямам против, де - определено. :дд Даже нищо против нямам, а и пак са малко. Давечера ще е яко, ако се съберем на вино ама ще ми е тъпо да ходя на работа подкарана или недоизтрезняла.
квак
защото в България няма сладки червени панди
само някви черно бели се срещат
да не сме 30-те години, че черно бяло да гледаме
https://www.facebook.com/events/1922...story%22%3A%22[%7B%5C%22surface%5C%22%3A%5C%22group%5C%22%2C%5C%2 2mechanism%5C%22%3A%5C%22surface%5C%22%2C%5C%22ext ra_data%5C%22%3A[]%7D]%22%2C%22has_source%22%3Atrue%7D&source=4&action_h istory=[%7B%22surface%22%3A%22group%22%2C%22mechanism%22%3 A%22surface%22%2C%22extra_data%22%3A[]%7D]&has_source=1&fref=gs&dti=719536748095843&hc_locat ion=group
хахахаха
"Убав
Както винаги вадиш страхотна логика.
он
Добре си поплувах вчера.
И нямаше хора,та още по-хубаво беше.
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Мисля си колко ми липсват неделите следобед, когато се прибирах към Пловдив. Започнах да осъзнавам, че очаквах този момент с такова огромно желание не заради начина, по който се чувствах по време на нощните разходки, а заради един конкретен човек. Обаче сега този човек вече не е там, а аз отново супер много се вълнувам, че ще прекарам неделя вечер в любимия град! ^_^
I'm too weird to live, but much too rare to die.