- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Позабавлявахте ме. Ще следя темата с интерес. Само дано не се откажете.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Ива, викаш, позабавлявахме се всички за това лято, сега - чак следващото?
квак
Има истина.
Он: Йей, тук си е, след малко отивам натам. Чаках тва от понеделник насам. <3 Нищо, че не съм тъжна като онзи ден - пак ми е готино, че ще се видим.
квак
https://www.youtube.com/watch?v=_ROUQoLhTMM
Сигурен сим че хората сме биологични машини създадени от някой висш разум.
Никой не може да ме убеди посмъртно че има бог и нещо такова.
https://www.youtube.com/watch?v=UGriTgS4078
друг е въпроса че не всички се развиваме градивно :Д
https://www.youtube.com/watch?v=IbvARkRvoQs
Последно редактирано от LoadRunner : 08-08-2018 на 21:46
Време е да вкарам нотка позитивизъм в тая "мръсна" тема
https://m.facebook.com/OtVsqkydePoMa...008167/?type=3
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Когат продължаваш да се закопаваш сам...
Макар че тия дни е зает, ми е готино, че съм покрай него. <3 За сега нямаме планове за довечера, но предполагам, че ще ни извадят от къщи така или иначе. Нямам нищо против, макар че предпочитам да съм с моите. И вярно трябва да идем на гости и на едните, и на другите. Може би не сега и веднага, но като цяло. Все пак, едните ще се прибират края на месеца, така че така или иначе няма да е сега. Макар че до тогава имам време да свърша бол неща, всъщност, а пък и трябва да го направя, де.
Голям кеф ми направи снощи като видях жабката, където подскача по улицата докато стигна до тях. И като им разправях, тоя неговия ми вика "като вали, ще те взема с мен на работа да си трепеш жаби с торбите", сякаш е най-нормалното нещо на света да трепеш жаби. Ей тва е разликата между моя човек и другите - отговори му, че нито ям жаби (макар да са ядивни), нито са вредители та да ги убивам. Само още един е имало такъв във живота ми, освен него и тати, та това изобщо не свърши лесно. Все пак, готино ми е да имам такива хора покрай мен - хора, където не убиват, а създават неща. Хора, които хранят щъркели, разглобяват предници на кола за врабче и дето вадят птици от шадравани. Иначе за жабите... Много шлядички гадове. :3 Странно, все си падам по животинки, където не си падат много домашни любимци.
Снощи сънувах ебати простотията от преди шест години, явно ме е стегнала ръката докато спя, та заради тва. Пък сутринта се събудих без ръка изобщо. :дд Сигурно ако ми се беше наложило, нямаше да мога да пипна квото и да е с нея.
Като казах сутринта - днес поне имах време за кафе, ако не друго.
Последно редактирано от tori : 08-10-2018 на 07:21
квак
Котета, днес изкъпахте ли се?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
16 часа на ден работи, пък, освен че има време да драска тука, и се къпе.
Е ся се прибрах от задачи и лягам да дремна 2 часа.. после фитнес душ и заминаам нощна смяна ;о
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Как ш се къпя днес, котьо, като се къпах оная година?! Аз през четири го правя, в специален ден - пренасям жертва на боК Сапун, чак после на рикътъ. И то евентуално, ако е хубаво времето, ако не вали и ако луната ми е в стрелец. Да кажем. Иначе бок Сапун не е доволен, та хващам гъбички.![]()
квак
Ако наистина не ти пукаше, нямаше дори да влезеш във форума да изказваш някакво мнение.
И после дойде да ми кажеш, как теб не те касае, какво мисля аз... интересно!
Не знам дали още има някой във форума, който да вярва на тоя смешник!
Явно приказките, че Анархито е як филмар ще се окажат верни.
![]()
Тука човек влезе ли, излиза после със сърбеж по цялото тяло, съмнения за гъбични инфекции и силно желание за баня![]()
![]()
![]()
Или Тори се ебава с аверченценценца като анарчи и йънг? Аз твърдо ВЯРВАМ в съществуването на ирония, сарказъм и други подобни митични животни.
Дексофен, сърбежа не е от фороня, а от комари - поне при мен, де. Пак съм цялата наядена. Ама виж пък, желанието да си тегля душ, е огромно. <3
квак
Кво ми я показваш тая? Достатъчно показа, че не разбираш грам когато някой се ебава. Сега няма да се покажеш като по-интересен/забавен.
квак
Определено решението да си дам почивка беше правилно. Най-накрая имам време за нещата, които планирам от толкова отдавна, имам възможност на спокойствие да извлека ползите и уроците от предишната си работа и да се подготвя психически за предстоящата. Пъзелът ми сякаш вече е завършен. Осъзнавам, че за един месец се промених повече, отколкото за цяла година и скоростта на тази промяна е както плашеща, така и впечатляваща. Никога не съм се чувствала толкова мотивирана и решена да се подобрявам във всеки аспект от живота си. Чувствам се обичана и ценена.
I'm too weird to live, but much too rare to die.
Ай утре пак на планина.
Къса разходка,ама все пак.
Последно редактирано от deitona22 : 08-10-2018 на 18:34
There is no dark side
of the moon really.
Matter of fact
it's all dark..
Последно редактирано от Ivaaaaa : 08-10-2018 на 19:08
За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?