.
Отговор в тема
Страница 370 от 451 ПървиПърви ... 270320360366367368369370371372373374380420 ... ПоследнаПърви
Резултати от 9 226 до 9 250 от общо 11257
    Имам най-прекрасният мъж бе! Благодарение на една приятелка се реших да го питам дали някой път може да ме заведе да ме учи как се стреля.
    Та утре ще ходим да стреляме, аз не че не мога, ама той не знае такива подробности
    Седмицата ми рязко стана една идея по-приятна а е само вторник
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Супер фен Аватара на dexofen
    Цитирай Първоначално написано от Юнгинген Виж мнението
    А пък твоят спайдърмен с палката за содомизъм...
    Ама тва не е спайдърмен първото и второто палката е нож Иначе и за содомизъм става Твоето с рицаря е готино. Да не учиш право или философия?

Мега фен Аватара на NomNomNom
    понеже всичко е лудница, просто искам да споделя особените неща.

- Почти на 25г. и от вчера в огледалото не виждам момиче, а жена. Това е много шокиращо и се случва някаква промяна в момента.
    - не съм мислела, че е възможно в присъствието на човек да не мога да ям - това в продължение на месеци, ако съм на една маса с него - не мога хапна нещо. Което, при две виждания сами, ме докара до гладуване, липса на сън и тотален блокаж.
    Този човек олицетворява всичките ми травми. Това разбрах след уикенд вглъбяване.
    За 2 седмици ме изкара от строя , и всички стъпки към него направих приборвайки този ужас от всичко досега.
    Но, не съм вярвала, че тялото ми така блокира. И че е било загадка досега за мен защо тялото ми е в някакъв шок винаги в негово присъствие.

- и последното - не съм мислела, че човек, към когото би трябвало до нямам никакви чувства вече и наистина - не ги изпитвам - ей така, идва, и аз съм готова да му кажа, че всичко е приключило - но ми излиза усмивка на лицето. в момента в който той се появява. и въпреки, че не искам да го виждам, не мога да спра да се усмихвам.

никога през живота си не съм била толкова объркана
    никога
    никога през живота ми тялото ми не е имало собствено мнение както в тези два случая. Чувствам се неадекватна, постоянно съм се самоанализирала цял живот и сега последните 2 седмици интинзивно - и просто тялото ми решава да си прави някакви неща на пук на цялата ми логика и чувства

явно съм била изгубила връзка със себе си и е трябвало да се намеря

хора, преди 3 години един човек ме остави да вися, и 3 години след това трябвяше да напусна държавата, да си изградя живот в друга, и все още бях травмирана до преди няколко дни

докато един друг не дойде и се застъпи за мен. мъжки. много съм объркана и нямам доверие на нищо, но мамка му - явно съм възможна за обичане.

@иве, май беше писала, че нямам бурен личен живот - не е мн бурен, но съществува, ей сега особено, след като рязко реших, че го приключвам :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на tori
    Тъй, нещо се случва с главата ми и трябва да поговоря с някого, а дори не знам с кого, какво да кажа и как да обясня тва. Може би утре като се прибере ще може да си поговорим, но дотогава трябва някак си да оцелея. Ако не помогне това, ще се наложи да намеря друго решение, което преди доста месеци/години ми се предлагаше стабилно от един друг човек. Страшното е, че не ща да казвам "беше прав" специално на въпросния човек... Егото ми няма да го понесе. Изобщо. По никой начин.
    Имам една идея, но то е твърде НЕадекватно, за да се хващам като удавник за сламка. :дд
    Наистина нямам търпение да си дойде, за да спя спокойно вече. Толкова ми липсва само да ми мирише на парфюма му, че не е истина. И тъпата плюшка, където я гушкам като го няма, до преди няколко седмици миришеше точно на него, пък сега нещо се е омирисала на моите неща. Защо не беше тук тогава?! Наистина имам нужда да поговоря с него...
    квак

Чувствам се окаяно!
    Сутринта лекции( не знам защо си го причинявам все едно нямам достатъчно предизвикателства всеки ден) след това работа, след това тренировка. Излезнала съм в 7 сутринта от нас и се прибирам в 10 вечерта. Всичко ме боли, вие ми се свят. Не съм яла “нормална” храна от страшно много време. А това е само началото. Искам да постигна някакви работи, нагърбила съм се с всякакви дейности, ама дали наистина имам сила за това
    Искам да се изкъпя и да си легна и да се гушна в него и да забравя за всичко и всички!
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    !עזה מוות

Супер фен Аватара на dexofen
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Чувствам се окаяно!
    Сутринта лекции( не знам защо си го причинявам все едно нямам достатъчно предизвикателства всеки ден) след това работа, след това тренировка. Излезнала съм в 7 сутринта от нас и се прибирам в 10 вечерта. Всичко ме боли, вие ми се свят. Не съм яла “нормална” храна от страшно много време. А това е само началото. Искам да постигна някакви работи, нагърбила съм се с всякакви дейности, ама дали наистина имам сила за това
    Искам да се изкъпя и да си легна и да се гушна в него и да забравя за всичко и всички!
    Хапни си пак захарен памук с бира
    Много рано са ти лекциите бтв

Цитирай Първоначално написано от dexofen Виж мнението
    Хапни си пак захарен памук с бира
    Много рано са ти лекциите бтв
    Не, на строг режим съм сега. Онзи ден беше като за последно за това и такава комбинация

Днес с него ще ходим да ме “учи” да стрелям
    Като знам какви натоварени, стресови месеци ме чакат, може и да не е толкова добра идея

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    !עזה מוות

Мега фен Аватара на tori
    Ок, жестоко много му се ядосах.
    Днес е същото като вчера, не ми харесва.
    квак

anonymous1043668
    Guest
    Онзи ден спах 6 часа,което е за мен е горе долу добре,но вчера спах само към 2 часа и имам чувството,че всеки момент ще падна на земята и ще умра от преумора...

Shooting Range Date Night <3 #SouthernRomance

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    !עזה מוות

Срещата снощи беше хубава, той накрая се усети де, че не съм толкова нова в това начинание Следващият път ще стреляме повече, няма да си губим времето с "уроци"

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    !עזה מוות

Мега фен Аватара на pandabear
    здрасти, дневниче.
    добре съм.
    ти как си?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    здрасти, дневниче.
    добре съм.
    ти как си?
    мн добре мерси че попита

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    ^хей, Некролог, би ли желал да седнеш на Горещия стол?
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Голям фен
    Не.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Бъзливец.
    За кого се сещаш, когато се сещаш за някого?

Мега фен Аватара на tori
    Страшно много се ядосах снощи, не намери църква да се кръсти, обаче. Само не ми хареса, че пак замълчах, щото не става така все с добрата. Ама има време и ще я излекувам. Никъде не смятам да мърдам.
    За пореден път виждам как мога да гледам муцуната на гадта цял живот. Толкова ми е приятно така да се говорим...
    Снощи сефте от сумати време си легнах, заспах и не мръднах, което е ебати напредъка.
    квак

Днес за първи път от поне 10 дни, ще се прибирам у нас. Колкото по-рядко се прибирам, толкова по-малко ми се иска
    Снощи пак беше към 10 вечерта като стигнах у тях. Обясняваше ми как не му харесвало да се мотам сама по тъмното по паркингите (мда и на мен не ми харесва ама от университета до колата не мога да се телепортирам!) за това ми бил купил pepper spray, електрошок и джобно ножче, да си ги нося на ключодържателя така щял да бъде една идея по-спокоен
    Скоро да съм споменавала че е прекрасен? защото е!
    Последно редактирано от HollyGolightly : 08-24-2018 на 14:00

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    !עזה מוות

Мега фен
    Град
    beyond The Wall
    Видях това и се сетих за dexofen.

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от Necrologist Виж мнението
    мн добре мерси че попита
    радвам се за теб : ))))))

и аз все още съм добре.
    подозирам, че поне до началото на октомври ще съм добре.

Така става, когато цяла седмица си на крак, излизаш в 7 и се прибираш в 10 вечерта, накрая рухваш уикенда. Болна съм, с температура, без глас и БГ роднините усяха да ми развалят настроението още повече. После защо не се обаждам със седмици, ЕЙ ЗА ТОВА!

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    !עזה מוות

Мега фен Аватара на tori
    Мдааа, едно боядисване на косата в огнено червено има силата да те накара да се чувстваш перфектно. Пък и шоколада също помогна. Както и факта, че няколко дни ще си е само мой. :333333333333 Йеееййййй! :3 Така, де - не че ми е било някво кофти - напротив - от сутринта съм ухилена без причина. Ама да - всичко това на камара ме прави още по-щастлива. Та така, готино ми е.
    квак

anonymous1043668
    Guest
    когато само се занимавам с идиоти вместо да си прекарвам добре през уикенда се чувствам така

Болна или не, излизам!
    Пропилях си цял ден вчера да лежа и да се самосъжалявам. Netflix and chillS определено не е хубаво като Netflix and Chill
    Сега само трябва да намеря някой да ме придружи, пък ако ли не, ще се разхождам сама.

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    !עזה מוות

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си