- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Ами ти извън форума никога не си ме виждал.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Отивам в най-близката кравеферма.Намирам най-пресните лайна и хубаво се овъргалвам в тях. Минавам и по няколко пъти всяка труднодостъпна част на тялото ми за да се изпълни с благоуханна миризма.Не пропускам и местата под няколкомесечно нерязаните ми нокти и хубаво втривам на местата дето имам косми,а аз съм си на практика с козина като маймуна.А, за малко да изпусна.Хубаво натривам и зъбите си отвътре и отвън и чакам да започнат да ме обикалят конски мухи и всякакви други гадини.. Чак тогава вече съм напълно готов за тази първа среща. Разбира се и се уточняваме поне един месец по-рано та да не взема да се объркам да се изкъпя в този период.Ако не ми харесва благоуханието добавям и по някое свинско лайно и някое мое си от тоалетната.
Последно редактирано от Niakoitam : 08-31-2018 на 09:57
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ясно! Вече знаем защо жените странят от теб!
Ти виж защо странят от теб. На мен не ми бери чак толкова грижа.
Я кажи какво прави Цвет? Спря ли да я преследваш вече?
Последно редактирано от Niakoitam : 08-31-2018 на 10:20
Аз да съм казвал, че го правят?
То и без да казваш си ти личи.
Едит: Като съдя по тия близо 24 хил мнения за 7 години във форума,едвали мацките са се скъсали да тичат по теб.
Последно редактирано от Niakoitam : 08-31-2018 на 10:32
Е, сега, не мога да се сравнявам с известния ни Аполон Анархи, но не се оплаквам.
Не знам защо съм такава. От почти месец имам билети и знам точно кога ще пътувам. И пак нощта и сутринта преди това стягам багаж. Винаги го правя този номер и до последната минута обикалям из нас и решавам какво да взимам със себе си.
Сега остава да избутам няколкото часа на работа and I’m out![]()
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
А представяш ли си какъв наплив щеше да има ако пък те бяха направили администратор. Или пък шеф на Investor?
А накратко казано вижте подписа над моя пост.
Последно редактирано от Niakoitam : 08-31-2018 на 12:26
Как сте ми писнали вече с тези пари, не е истина просто. То бива бива комплексарщина ама това вече минава всички граници на нормалното.
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
Получих си разговора и би трябвало да ми стане малко по-добре, обаче странно - не става. Все по-бясна се чувствам и все по-криво ми е да си върша ежедневните дейности. Днес и вчера даже не ми се яде от кривотия. Аре, не е като да е голяма тъпотия, просто ми е кофти. И обмислям да се поразходя пак ама не знам, ш видим. И довечера има некъф рок концерт по центъра, ма никой от тия, дето биха се навили, не е наоколо. 100 на 100, че ш се пусна и ш се заприказвам с някого ама... Въпросът тук е дали ми се занимава въобще. :дд Трябва първо да пробвам да ям нещо нормално, де - за момента съм само на кафета и цигари.
квак
То и на мен доста хора са ми писнали с лицемерието си,но това е друг въпрос вече.
Ама онзи път се кефеше,че твоя ти купил защитен пакет нали? И не минавай с номера,че е само,защото бил помислил за теб.
Е други пък се кефят я на скъпа чантичка,я на диамантче,я на скъпа рокличка я пък на кола.И може да кажат също,че просто са помислил за тях от любов.
Но пък то и Цветелина Янева сигурно ходеше с Делян Пеевски,защото е много лудо влюбена в него,а една снимка нямаха заедно. Къде е тя,къде е той по красота. Защо ли разните му там преуспели богаташи не могат да се отърват от жени дори и само за секс.
Защо ли на т.нар. Ицо Стоте манекенки дето вече сигурно си подпикава обувките като пикае му се увъртат не мои наборки,а направо твои. Ето сега ходи с една мис Бълария Антония Петрова дето се е самообявила за много умна учена и интелигентна,която между другото преди него беше омъжена за един руснак,който беше още по-голям богаташ..От любов ще да е.
Не, абсурд. Такова нещо като любов заради парите не може да има. Друг е въпроса,че парите и властта карат доста жени да пренебрегнат доста други качества. Добре,че е майтапа да си кажем истината са казали хората.
Последно редактирано от Niakoitam : 08-31-2018 на 13:19
Ти си ненормален и за пореден път го доказваш това, четеш ми всеки пост и дословно помниш какво кога съм писала
Намери си хоби
Тая всичката помия дето я избълва ако съм искала да я знам съм щяла да чета някой жълт вестник.
Edit:
Освен това 30+ годишни мъже, които не работят и чакат на родителите си, които са почти на пенсионна възраст да ги издържат, е изключително смешно да седят и да мрънкат колко било нечестно че някои друг имал пари
Последно редактирано от HollyGolightly : 08-31-2018 на 13:24
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות
А ти си пълна лицемерка и нееднократно си го доказвала и го доказваш. Ходи ги говори бълвочите ти на някоя приятелка или на твоя. Може и да ти се вържат.Света често е станал супер материален за съжаление.
И не се чувствай чак толкова специална. Не търся само твоите постове да чета. Просто запомням разни неща и ги съпоставям с по-големи такива.
Последно редактирано от Niakoitam : 08-31-2018 на 13:26
“Приятелят ти ти купи защитен пакет”
Да, а преди месец като бяхме на почивка ми купи и гривна за $2!!!
Казах ти вече, намери си мъж, да ти купува и на теб
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
!עזה מוות