.
Отговор в тема
Страница 38 от 451 ПървиПърви ... 283435363738394041424888138 ... ПоследнаПърви
Резултати от 926 до 950 от общо 11257
    Мега фен Аватара на LoadRunner
    По последни новини видях че Анарчи са го задържали на ГКП Кулата
    ясно как се купуват тия А6-ци
    с наши пари

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от YoungBloodZ Виж мнението
    Номном хаква форума, а не може да реши едни листовки...
    Ще ги взема поне от третия път, сигурна съм :Д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на RiB
    оке се чувствам... все пак се надявам, че всичко се връща, защото ще е тъжно, ако заслужилите го не си го получат (не говоря само за доброто)

Мега фен Аватара на anonymous908491
    https://www.blitz.bg/obshtestvo/stud...ews521306.html

я някой от унсс да си каже мнението, тук сте много
    тоя кезим е ясно, че е някъв прост гей, който е готов да лапа на всеки за малко известност
    под 'гей' имам предвид чист педераст, а не няква обида

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    По последни новини видях че Анарчи са го задържали на ГКП Кулата
    ясно как се купуват тия А6-ци
    с наши пари
    мне, просто пияндурника костов разчиства терена за своите хора
    които няма да са по-различни от сегашните/бившите

Супер фен Аватара на RiB
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението

тоя кезим е ясно, че е някъв прост гей, който е готов да лапа на всеки за малко известност
    мразя педалите

Мега фен Аватара на Rakshy
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Корбалан обаче е як никнейм !

Хора
    в автоизпит как се джуркат въпросите
    гледам, че всеки ден ми се падат еднотипни, но в рамките на деня
    те на практика са еднакви въпроси постоянно
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на Lilanda
    Отивам на ескейп руум. Стискайте палци да изляза.

поста му имаше 3к лайка и 600+ споделяния онзи ден, като гледах

хахаха в момента са 12к лайка и 2700 споделяния. Тва са 12к двулични прасета.

Тези, които са в СС всичките са невестулки. Имат някви добри черти някои от тях и уж се правят, че помагат (някво мега депутатско такова), ама сами по себе си са едни такива неприятни...

Тоя въпросния се изживява като глас на народа. Поства някви неща как той щял да направи всичко за студентите и някви други глупости. По-евтин пиар от тва, здраве му кажи.

Университета е зависим от броя студенти, затова няма как да не пускат на изпитите. Масово всички искат да минат с тройка. Като имаш политика да ги пускаш, просто го правиш по-лесно за всички. То е ясно, че нищо няма да напишат, за кво да се тровиш. Тоя чикиджия е видял, че пишат тройка за нищо и е останал. След тва като са писали 4ка пак е останал, сигурно си е мислил, че ще пише повече на тези, които останат. В крайна сметка щот е лайнар са му писали 2ка и айдеее жертвено агне. Той и в поста му беше написал, че не е претендирал за няква висока оценка и въпреки това е останал, а не е излязъл с 4ка...

Опитал се да надцака системата, системата го е изчукала и той плачка във фейсбук.

ше повърна
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

аз го гледах и кви тъпотии дрънкаше в тубата преди година
    иначе реформи щял да прави
    от две или три години е студент, ма акъл на преподавателите е готов да дава
    мързи ме да му търся тоя пост във фейса, иначе щях да го нахраня по моя невероятен начин

Кезим: Решени сме да променим всичко, което не ни харесва, колкото и време да ни отнеме. Университетът е за студентите, не е за ректора, нито за преподавателите. Те са временни явления. Студентите са константата.

http://infomreja.bg/kezim-medev-ot-g...nss-36595.html
    hohohoho

Мега фен Аватара на pandabear
    ако на мен ми се случи нещо подобно на изпит и за мен ще разбере целият фейсбук, само т'ва ще кажа. пък после ми казвайте, че търся внимание ;д иначе хич не ми пука гей ли е, транс ли е, дали има 2-ка или 6-ца, случилото се е баси помията и не трябва да се допуска в нито един университет, баси.

Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    ако на мен ми се случи нещо подобно на изпит и за мен ще разбере целият фейсбук, само т'ва ще кажа. пък после ми казвайте, че търся внимание
    нищо няма да казваме за теб, зубър
    ти ще си си предала тестовете, а някои още няма да са започнали да пишат в тях

зубри се за тестове, да.

когато имаш практичен изпит, след което теоретичен и ти се налага да изпишеш средно по 4-5 листа, за да обхванеш една тема от конспекта, просто се изисква да си седнеш на гъза и да поучиш.

едит: в пък другия случай може да си избереш да си тъп гъз и да изчакаш к'во ще ти каже да направиш "преподавателя" повреме на изпита, че да го изкараш някак.
    Последно редактирано от pandabear : 06-14-2017 на 12:01

едит: в пък другия случай може да си избереш да си тъп гъз и да изчакаш к'во ще ти каже да направиш "преподавателя" повреме на изпита, че да го изкараш някак.
    ми тоя кезим точно това е направил
    а след това оревал целия интернет
    но пък ти си на негова страна, зубър

сори, аз разбрах, че не е излезнал, когато са му казали да го направи.

на ничия страна не съм, да го джвакат всички, които се опитват да мамят повреме на обучението си, независимо дали са от страна на студентите или от страна на преподавателите.

аз го гледах и кви тъпотии дрънкаше в тубата преди година
    иначе реформи щял да прави
    от две или три години е студент, ма акъл на преподавателите е готов да дава
    мързи ме да му търся тоя пост във фейса, иначе щях да го нахраня по моя невероятен начин

Кезим: Решени сме да променим всичко, което не ни харесва, колкото и време да ни отнеме. Университетът е за студентите, не е за ректора, нито за преподавателите. Те са временни явления. Студентите са константата.

http://infomreja.bg/kezim-medev-ot-g...nss-36595.html
    hohohoho
    https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

social justice warriors: УНСС edition
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Мега фен Аватара на divergent
    Животът продължава да е прекрасен. Сутринта автобусът ми се натресе в една корса и я направи на сол. Няма пострадали, само едно момиче прелетя през цялата пътека на рейса. А аз си изтрясках супер силно коляното, чиято капачка пука, в седалката пред мен, и то взе, че спря да пука. Тръгнах пеша към факултета с риск да закъснея за изпита и както се разминавах с една циганка, тя ми каза, че ще имам голяма радост. Много яко.
    Управителят каза, че ако не почистим стаята, ще се погрижи да не ни приемат и двете в нито едно общежитие догодина. Учтиво му обясних, че го разбирам напълно и има право, но аз не съм чистачка, няма да закъснявам за работа заради нейните боклуци и да си търси онази мърла да си изхвърли мизерията и да не ме занимава мен изобщо. Изхвърлях ѝ всички мърлящини цяла година, а тя не е хванала парцала даже да измие, сега няма аз да го отнасям заради нея, да се оправя.
    От автобуса отидох директно в залата, точно когато репетицията свърши. Той си мислеше, че съм в Пловдив и изобщо не очакваше да се появя. Качих се директно на сцената и му дадох подаръка пред всички. Като го отвори целият оркестър се размаза от смях, а той толкова много се изкефи! Досега не бил получавал толкова оригинален подарък и щял да си я носи навсякъде, даже с нея щяла да бъде новата профилна, дето не я е сменял от три години. Оказа се, че дори съм уцелила размера и направо му заспа. Доста се смяхме докато разказвах колко са се смяли в агенцията на надписа и как съм му взимала мерките, за да улуча номера. Чувствам се адски щастлива, когато радвам хората с такива тематични подаръци!
    I'm too weird to live, but much too rare to die.

сори, аз разбрах, че не е излезнал, когато са му казали да го направи.
    Ректорът на УНСС проф. Стати Статев коментира, че не може да разбере защо няколко пъти журналистите настояват на въпроса по анулирането на изпита. „50 човека, посещавали лекции, знаейки, че имат текущ контрол 3, си предават белите листи и излизат. Останалите 4 остават“, посочи той и уточни, че студентът Кезим Медев не е посещавал лекции и по правилата на УНСС той е трябвало да бъде санкциониран и да не бъде допуснат до изпит. „Студент, който не си е изпълнил ангажиментите по учебната програма, няма право да бъде допуснат на изпит. При нас е казано, че ако имаш повече от 3 отсъствия, може да не бъдеш допуснат до изпит“, допълни проф. Статев.

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    заключил е коментарите, но пък много се смях на подкрепящите го с някви измислени доводи

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    Тоя въпросния се изживява като глас на народа. Поства някви неща как той щял да направи всичко за студентите и някви други глупости. По-евтин пиар от тва, здраве му кажи.

Университета е зависим от броя студенти, затова няма как да не пускат на изпитите. Масово всички искат да минат с тройка. Като имаш политика да ги пускаш, просто го правиш по-лесно за всички. То е ясно, че нищо няма да напишат, за кво да се тровиш. Тоя чикиджия е видял, че пишат тройка за нищо и е останал. След тва като са писали 4ка пак е останал, сигурно си е мислил, че ще пише повече на тези, които останат. В крайна сметка щот е лайнар са му писали 2ка и айдеее жертвено агне. Той и в поста му беше написал, че не е претендирал за няква висока оценка и въпреки това е останал, а не е излязъл с 4ка...

Опитал се да надцака системата, системата го е изчукала и той плачка във фейсбук.

ше повърна
    https://offnews.bg/obshtestvo/prepod...hk-658009.html

http://i.imgur.com/XaquJ65.png - кой ще се припознае

Твърде много неудачници, ей.

+1 за пандата; нз що му се обясняваш на тоя бъдещ чистач на кенефи

Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    https://offnews.bg/obshtestvo/prepod...hk-658009.html

http://i.imgur.com/XaquJ65.png - кой ще се припознае

Твърде много неудачници, ей.

+1 за пандата; нз що му се обясняваш на тоя бъдещ чистач на кенефи
    педалчета се подкрепяте
    нищо чудно и да си се будил в едно легло с тоя миндил
    педалската любов е голяма сила
    тоя даже да се беше насрал публично
    ти щеше да излезеш и да кажеш, че това е изкуство

Супер фен Аватара на RiB
    12:25... 15 секунди по-бързо :Д което пак е добре... ей така като човек влиза във форма и направо полудявам, честно... тонуса избива всякакви негативни чувства :3 :3 :3

Супер фен
    да, точно така. подкрепям го щото можело да е хомосексуален. а ти не го, по същата причина.

успех в живота ти пожелавам, лумпен. толкова да си спрял се съмнявам и четката за кенефите да ти поверят.

баси гнусното човешко същество си, направо се отвращавам понякога.

Мега фен Аватара на deitona22
    Град
    София
    Папугай.
    Относно оная статия за унисисие.
    При тая е така.
    И аз бях при нея мин година,ама не стигнах до изпит,а се освободих с тестове,които отново бяха пародия.
    There is no dark side
    of the moon really.
    Matter of fact
    it's all dark..

Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    да, точно така. подкрепям го щото можело да е хомосексуален. а ти не го, по същата причина.

успех в живота ти пожелавам, лумпен. толкова да си спрял се съмнявам и четката за кенефите да ти поверят.

баси гнусното човешко същество си, направо се отвращавам понякога.
    де да бях нежничък като теб
    сигурно щеше да ме подкрепяш във всичко
    тва ви е педалската логика - щом някой е обратен, значи всичко му е позволено

Цитирай Първоначално написано от deitona22 Виж мнението
    Папугай.
    Относно оная статия за унисисие.
    При тая е така.
    И аз бях при нея мин година,ама не стигнах до изпит,а се освободих с тестове,които отново бяха пародия.
    ако не беше минал, защото не си и ходил на лекциите
    щеше ли след това да се оплакваш, щото други са минали понеже са си направили поне тва усилие

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си