- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
аре в неделя в софия
ама да се разбираме на лс или фб, да няма психопатски изпълнения
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
мостът на влюбените е доста тематично място за форумна среща.
Йей
Ще държим връзка
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
забавното е, че на 17 имам изпит, за който още не съм учил
на 17 вечерта ше пия.... ама много![]()
на 18 по принцип трябва да ходя на боровец, за да пия.... ама много, но не знам дали ше го бъде ;/
забравих за лежанката: от отдавна не го бях усещал тва чувство :Д Но пък направих 6, което е хубаво, нали, имайки предвид, че предишния ми макс беше 11. Сега с окей техника и толквоа време без никва лежанка, доволен съм. Да не забравя и че съм с близо 10 кг по-лек. I'll fucking take it.
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Трябва да мия колата, ама като зная тея птички как ще я бомбадират веднага направо :@ Иначе свършвам работа и бегам да тренирам, щото имам да изливам негативна енергия яко. Поне за морето се уредих вече... ще ставам мангал.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Подозрително бързо приключих писането за пастички - или ш го взема с отличен, или ш съм на поправка. Изкъпах се и е много яко хладък душ след изпит. <3 Ходих да си довърша работата по разни гишета точно, ся евентуално ш хапна и ш си допочивам, че много съм се уморила. Снощи поне се забавлявах, ако не друго. Довечера свършва и отшелничеството и на двете ни - ше се прошетваме заено и ш е бахти якото. <3 Осъзнавам колко ми липсва чак тогава, когато ми се наложи да се разхождам самичка.
квак
нов ден
нов мъж със съмнителна психическа стабилност, който ме сваля
oh well
днес гледах един циганин в магазина и се чудех какво мразя всъщност в него - тфа че е мръсно черен или че са супер наглите животни.. нз