- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Минете на лични.
Ох така не съм спал никога...
Нея няма да я има 2 седмици and Im here all like.
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Грозния не разбирам защо ми мешиш коментарите от различни теми, едното няма нищо общо с другото!
Що си мислите, че всички мюсюлмани спазват толкова стриктно тия правила? Вие постите ли преди Великден или Коледа?
ПостиШ.
Да де. Я постим.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
https://www.youtube.com/watch?v=-gIbcJKSSNM
не знам в ква държава живеем, ама прокуратурата
ни е по-зле и от държавата
и в Хитрино го изкараха трагедия, а не престъпление
https://www.vbox7.com/play:66939340b8
тая Дара в муцуната е голям урунгел
обаче има големи цици
ако бяхме 2010, плейбой и максим щяха вече
да са я излъгали да си ги покаже
Амбициран. В понеделник се прибирам след 3 години извън Бг-то и ме очаква нова работа и (да се надяваме) повишение.
Видях малко зор докато оправя всичко, но вече съм готов и след три дни път трябва да съм си вкъщи.
В 12 часа винаги заспало!
Харесайте моя фейсбук профил!
https://www.facebook.com/glanc.bg/
Аре... днес официално скъсах с миналото си. Не се видяхме... то, както винаги... за нищо не може да й разчиташ.Казаха ми и други пикантности, които... както и да е. Истина или не - казаха ми ги, за да ме откопчат от този затвор на миналото. Каквото и да си говорим... всичките бивши досега... загубиха, аз нищо не съм изгубил... само научих ценни уроци да не се доверяваш изцяло, независимо колко убедително изглежда всичко. И така... надявам се да не се върна в глупавото Русе повече. Ще си бъда все такъв и да се надяваме един ден, че ще има правилен човек за мен. Иначе... к'во да кажа... бахти смеха, човек... тея приятели като се съберем, няма като нас буквално. Всички ги скриваме в малкия си джоб. Смях нон стоп. А иначе... преди това... 160 на дъжда не беше най-удачното нещо, което сме правили, ама й да се каталясам - голяма работа.
Правихме си кефа все пак. Много як ден, бях щастлив покрай хората, с които ми е най-добре и това, че ме настройваха срещу нас само говори за човека срещу мен. Всичко просто беше една голяма грешка в живота ми, която се надявам да се последната от тоя калибър. Айде, лека... че нощния път е буквално изтощителен.
п.с. време е да изчистя абсолютно всеки, който не го искам или не го виждам занапред в живота си. Нямам повече време за губене![]()
RiB, защо е тази безумна жлъч срещу бившите?
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Soichiro, аз съм разумен шофьор и не съм създавал ситуации. Надявам се и да не го правя, не се бой.
NomNomNom, ами защото все трябва да разбирам от другите за какво става дума, а според мен така боли най-много и разбираш, че не си бил толкова "специален", колкото са те манипулирали и в един момент те избива на агресия и няма как да им желая нещо добро. Хора, които ме лъжат - не заслужават нищо не само от мен, но от който и да е. Аз винаги съм искрен и не лъжа за нищо, така че приемам нещо такова срещу мен доста навътре.
^ правилно е решението с "не заслужават нищо". ама това "нищо", значи Нищо.
а дори "няма как да им желая добро" си е Нещо, камоли пък избиване на агресия и тн.
не знам дали схвана, ама да. никога не съм разбирала хората, които оплюват бившите си, ами щом си бил н-брой време с него/нея, ти сам/а си избрал това, значи оплюваш себе си и освен това преди всичко проявяваш неуважение към себе си.
едит: отдавна не съм имала толкова спокойна неделя.
Последно редактирано от pandabear : 06-18-2017 на 10:12
^Oпределено оплюявам себе си, за където съм си изгубил времето за пореден път. Това е. Наистина не изпитвам уважение към себе си затова, което бях. Имах страхотно уважение към нея и си я обичах, още си я обичам, ако трябва да бъда честен, но това, което направи не е достойно и не заслужава дори това. Според думи на другите съм изключително силна личност и изразен характер и когато срещна лицемерие и видя, че нещо не е било истинско - се наранявам и след това обръщам на агресия, защото така просто ми е по-лесно да възприема фактите. Както и да е. Вече е минало. Всичко се връща, това поне ме успокоява.Да сменим темата и да си продължим животите :]
http://www.dailymail.co.uk/news/arti..._campaign=1490
'Disgusting' British reveller dressed as TERRORIST complete with fake suicide vest for boozy Croatia trip two weeks after London Bridge attack
няма тъпомер, който да измери английската олигофрения