- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
ми не знам, по принцип ползвам крем и за краката директно с бръсначката, ама е гадно 'щото след няколко дни като тръгнат да излизат и са супер къси яко сърби дори само като ходиш. и не е така, не е същото. яко е като духне малко вятър да те охлади вместо да си се потиш нон стоп от амбиентната температура.
Преди час се прибрах - единствено около колана при гърба са ми мокри боксерките. са че ми е влажна и изпотена кожата ок, ама буквално да е мокро е съвсем друго.
онзи ден след работа, не преувеличавам, едва си свалих (обелих е по-точната дума) бельото. А да съм съм бил навън за сумарно има-няма час.
а иначе номи да, малко не е перфектно ама ми е се тая :Д
ахахахахах
и аз тряа да ида на кола маска
ахахаххахахахахахха
#pridemonth
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Какви извратени хора. Прибягвате до противоестественото. То дай и попа да си обръсне брадата.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
да си я обръсне
каква е тази мода на *как им беше името на тези b4 it was cool* , брадата тотално не е куул
едит: хипстъри, избяга ми от главата
Последно редактирано от NomNomNom : 07-01-2017 на 21:31
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
на времето не, ама сега се
в тази жега космите са неприятни, не иде реч за мода ( на самия човек, който ги има, не, че на мен персонално ми пука кой е с косми, освен хипстърите с брадата, те не ми харесват )
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ама дядо ти едва ли си бръсне задника.
да си направи кола маска по-добре
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Нютон, дай един адрес да ти ги пусна по еконта щом си толкова загрижен за космите ми![]()
Има ли все още форумни скайп чатове?
Абе то и баба ти навремето я се е къпала веднъж в месеца на градската баня и е ползвала общ парцал за бърсане на задника, защото тоалетна хартия е нямало, а вестниците са били лукс за такова нещо, но това е друг въпрос, попе.
Макар че бръсненето на задника и на мен ми идва в повече.. А който твърди, че не се потиш по-малко и не смърдиш по-малко, ако си се обръснал и особено пък под мишниците и то лятото, значи...просто го кара само на теории.
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
миризмата идва от потта. А е логично на гънки като мишниците при "по-голям и гъст пуловер" да се запарява и космите да ти задържат мнооого повече пот и да не можеш да ги изсушиш за разлика от когато е голо и просто го забърсваш, а ако е по-фрапантно и напарфюмираш. Личен опит просто.![]()
^ някаква подобна причина ще да е, обаче се усеща разликата
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Обаче пък и не искам да изглеждам като тая котка на снимката дето постнах.![]()
по принцип подмишницата ти не е гъсто космата
или поне не би трябвало да е :Д
ти ако си ги пускаш, добре
другото нещо е, че в повечето случаи потта не мирише. Миришат нещата, с които реагира, а когато имаш косми, има повече неща и съответно по-голям шанс да миришеш.
говоря за нормалната пот, защото оная стресовата пот мирише на боклук
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
По едно време рекламираха някакви бонбони дето като ги изядеш после потта ти замирисва на тях. Я на боровинки, я на рози и подобни.
Сега усърдно рекламират някакво дето се намазваш 3 поредни вечери под мишниците с него и после на всеки 10 дни по веднъж превантивно и не се потиш там.
Иначе основно при срещата на потта с бактерии и разграждането и от тях се получава лошата миризма, но има и други фактори.
https://www.google.bg/amp/s/amp.zdra...lesna-mirizma/
Последно редактирано от Niakoitam : 07-01-2017 на 22:58
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer