- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
замислих се... Кво ще стане, ако легализират гей браковете, но забранят гей парадите? (в България)
забелязвам, че проблема ни не е в гейовете, а в това, че знаем за гейовете. И то не просто знаем, а ни е в лицето някак. Повечето очевидно не го приемаме и го свързваме главно, да не кажа само, с негативни черти (въпреки че едва ли човека има специфични негативни черти). Вчера или онзи ден, когато беше, като легализираха в Германия гей браковете постоянно въртяха репортажа с едни меко казано плашещи индивиди. Майка ми като ги видя изцика и почука на дърво с думите "да пази Господ"Като я питах защо реагира така, тя ми каза, че я плашат такива извращения. Напълно я разбирам, защото 1-не е прието от нашето общество, 2-като се замислиш кои членове на обществото открито правят неща с човеци от същия пол, това са или някви болни мозъци от типа на изнасилвачи, или затворници. Всеки знае, че в затвора е силно вероятно, ако нямаш връзките или ако си по-слаб индивид, да ти пръснат халката, защото при липсата на жени... все някой трябва да е жената. Тъ, връзката, която се прави е доста така.. негативна
Дори гея да е най-добрия човек на света, като знаеш, че е гей той вече влиза в тая категория - или не можеш да играеш по правилата (да спазваш законите) или си чалнат и сексуално изперкал. Сега докато си го пиша това осъзнавам, че то е и да играеш срещу биологичните права. Бракът трябва да е нещо свято, и то е било преди да дойдат идеологиите, въпреки че намирам и християнството за идеология, но със сигурност може да се твърди, че християнството е една доста, доста позитивна идеология. Разбира се, не всичко, сторено в името на Бог е адекватно или правилно или оправдано, но гледайки принципите в същината на цялата идея, разбираме че всъщност е добре за обществото. Не самата идеология, а принципите ѝ са добри за обществото. Трябва да запазваме такива принципи. В тези принципи се корени и святото на брака. Мъж и жена, които оставят своите егоистични прищявки в името на нещо ново. Така изпълняваш биологичния си дълг и същевременно правиш нещо много над простата биология, защото трябва да отгледаш детето. Бракът е ЗА детето. Не се жениш/омъжваш заради себе си или заради кретенската любов, в която вярва ограниченото ти егоистично и безкрайно агресивно съзнание. Правиш го, за да поставиш основата на ново поколение, което да може да стане част от обществото, защото това е "работата на живота ти", както и да го погледнеш. Това ще бъде най-голямото ти старание, страдание и ще бъде това, което най-много си заслужава от всичко. Затова когато се бракосъчетаеш ти трябва да го правиш с тази цел. А не с целта да можеш законово да покажеш любовта си. Ако беше за законово показване на любов, трябваше да махнем всички закони забраняващи чукането на публични места, за да може най-спокойно да изразиш търсещата внимание мания, от която страдаш. Fuck, man.
Ако им дадеш това, което твърдят, че искат и им вземеш публичността, нещо ме кара да мисля, че няма да са доволни. Нещо ме кара да мисля, че първоначалния аргумент ще издиша мега много.
Ако някой си е направил труда да го изчете тва и се чувства преебан е спокоен да направи 1 от 2 неща - 1. да иде да оближе нечия дъга; 2. да ме преебе и мен като ми отговори също толкова дълго защо греша
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Ако си потен и смърдиш, отиваш и се къпеш, не забъсрваш и парфюмираш, за да се смесят 2те миризми и да се получи още по- зловонно ухание, което да ми трово рецепторите в градския.
кво ми става днес бе
тук дълъг пост, в спорта 2 дълги поста
баааахти
п.с. пейстнах ги в word да видя колко думи са - 1530 думи чуек
в училище не съм писал толкова думи за месец есета :Д
Последно редактирано от Rakshy : 07-02-2017 на 01:53
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Има хора, които се потят постоянно от жегата, от по-голям труд или просто от...нищо. Няма как да си носят портативния душ с тях и да се изкъпят на площада или в някой фонтан в центъра например. Да, ако човек много смърди знаейки, че ще ходи на място сред много хора не е лошо да се изкъпе. Друг е въпроса, че с тоя автобус може да се връщаш от тежък физически труд или горещо място, където няма душове. Друг е въпроса, че в градския и междуградския транспорт понякога се намира някой, който мирише не на пот, а буквално лъха на някаква комбинация между пикня и лайна. Предимно стари хора, но понякога и млади дето хората по неволя им разчистват терена на диаметър поне два метра.Неотдавна буквално ми се насълзиха очите от подобен смръдльо в рейса. Е, нямаше да е лошо поне парфюм да е ползвал пък нека се смесват миризмите.
Относно мен. Аз се бръсна та моето изветрява. Като се къпя поне по два пъти в седмицата нещата са си напълно в реда на нещата като изключим отделни моменти особено през топлите месеци. Даже и миналата година като ходех на работа из центъра всеки ден даже и не се пръсках, защото пестях дезедоранта. Не бях на някакво супер официално място, а предимно по-улиците и по-рядко в разни сгради, но пък не съм усетил хората да подсмърчат покрай мен и да ме задминават с триста от разстояние поне два метра...
Ракши, какви са тия огрооомни постове в ранна сутрин в около 3 часа за обратните и възприемането им от обществото?
Иначе аз нямам нищо против обратните. И не разбирам какво толкова обществото,в което влизат дори и мои най-близки роднини скачат срещу тях и парадите им. Както съм казвал и друг път, като си имат гъзове за даване да си ги дават. Не е мой проблем. Стига да не се въртят и около моя, защото той е заключен за подобни изпълнения. Лезбийките ми изглеждат по-готини и чуствени. А пък би сексуални жени ми изглеждат супер атрактивни и интересни.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 07-02-2017 на 07:26
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Точно защото не е твой (наш) проблем, не е нужно да се вре в лицето ни. Шуши е прав, че не ни дразни фактът, че са гейове, а че тези, които толкова усилено го показват, обикновено (90%) са ненормалници. Напоследък е доста разпространен един израз "ние да не би да си правим хетеропаради". Не че отчасти целият живот на някои (включително и моя в дадена част) не е (бил) "хетеропарад", но, извинявам се много, колко нагъл трябва да си да си вреш сексуалността в чуждите носове и после да се обиждаш, че е обсъждана?
В този ред на мисли се сетих за онази картинка с веган, който не е казал в рамките на 5 минути, че е веган. ;д Същото важи и тук.
Новопоявилите се безполови (или двуполови, дето едн ден се чувстват като мъж, друг като жена) са вече хит, като не знаели в коя тоалетна да пикаят.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
https://www.youtube.com/watch?v=Ed8K4aJLKys
Я огледай и ми ги покажи тези ненормалници
Ще вземете да ме изкарате техен защитник, но... и без паради отношението между двама хетеро и двама хомо целуващи се или правещи секс на публични места е мнооого различно и вероятността вторите да изядат боя просто хей така е изключително по-голяма. Та може би чрез тези паради се опитват да променят точно подобни нагласи.
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Какви са тея 2 къпания на седмица, бе, хора?! Вие нормални ли сте? После пак да ме питат що не се возя в градския транспорт...
Като се къпеш по ПОНЕ един път на ДЕН няма как да миришеш зле, дори да се изпотиш. Призовавам ви да спрете да мислите за жадните негърчета в Африка и да започнете да се къпете редовно!
Разговор с майка ми, след събота вечер ( всяка събота вечер изживявам екзистенциална криза )
- майка ми, вече знам, защо ми е толкова трудно "да си намеря" приятел. Защото се страхувам, че те искат да ми отнемат свободата ...
-... и подсъзнателно бягаш от всички, освен тези, които по никакъв начин не те застрашават.
- да, такива, дето са във връзка или нищо не искат от мен. от къде знаеш ???
- ти си такъв голям егоист
Но , ениуей, важно прозрение.
Едит: майка ми греши. Не съм егоист, просто обичам да си фунционирам сама и да правя компромиси. обаче не мога да изпълнявам чужди желания. Най-големият ми страх е, че никога няма да имам толкова толерантен мъж, какъвто е толерантен баща ми, към свободата на майка ми. И вс останало ми се вижда затвор. Същата като нея съм.
А майка ми - тя е свободна и в резултат на това - иска да си е само вкъщи, да се грижи за всички и да прави прекрасни неща. Изискаш ли нещо обаче, все едно е длъжна, сиг няма да се върне.
Последно редактирано от NomNomNom : 07-02-2017 на 10:44
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Да, а най добре е на всеки час разбира се.Но това все пак си е проблем най-вече за вас смърдящите.
А относно гей парадите. Има сбирки на випуска.Има сбирки на фенове на модел кола. Има сбирки на рокери и т.н. Защо пък да няма гей паради. Просто събиране на друга група хора с общ интерес. В случая сексуална ориентация. А също и един "хомо сайт за запознаства" в реалността.![]()
Ем, и на час, ако трябва ще се къпеш, щото никой не е длъжен да те диша, било то в градския, било то на опашката в магазина. Не е хубаво да вярваш на 72-часовата защита на дезодорантите, нито на лицемерието на околните.
Всъщност като съм на курорт се къпя и по два, че и по три пъти на ден. А извинявай, но ти си един лигльо дето не само не оценява жадните негърчета, а и това, че тази вода както и затоплянето и струва пари. Ако искаш и изобщо не излизай от банята. Поне ще "миришеш" на вода...
И мен никой не ме диша. От теб като се разбягват като не си седял поне 6 часа във банята си е лично твой проблема.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 07-02-2017 на 11:03
Са нз що се заяждаш с него като е напълно прав. Особено пък като е > 20 градуса навън не знам как няма да си вземеш един душ сутринта. Мен ми е противно и усещам че кожата ми е мазна.
Не се заяждам. Просто си му казвам как стоят нещата. Просто ми кокетничи нещо. Бил длъжен да диша миризмите на хората. Първо, аз може да се каже, че се потя най-вече предимно през лятото. И второ остави мен, но има някои хора дето не може да свържат двата края за да оцелеят физически, но пък господина, понеже той явно има и не е усещал липсата за да знае как се пести ми зацъкал с език видиш ли как някои били смърдяли в градския транспорт или магазина и затова той щял да си ходи с колата и едвали не да носи противогаз на опашката.
Като им бяха спряли за малко топлата вода в Софията за ПРОФИЛКТИКА пак голямото реване и голямото чудо. А то защо било. Щял да смърди.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 07-02-2017 на 11:37
Пхах, вземи се малко в ръце! Погледни календара! Бягай в Африка и ще имаш адекватно оправдание да не се къпеш поне веднъж на ден. По-добре пести пари от градски транспорт, вместо от вода и ток, моля те!![]()
Никъде не съм коментирал възрастни или бездомни хора. За тях има някакво оправдание, но не и за млад здрав човек. Няма как да ме убедиш, че на 20 не можеш да изкараш пари, колкото да ядеш и да се къпеш... несериозно е.
Мале, аз както се плацикам по един час, съм ебати прахосника ;/. Ама ако се къпеш за 5 минути, не виждам чак такъв проблем, а и лятото не се използва кой знае колко топла вода. Като казах това последното, как ми се иска да се изкъпя със студена вода в тая жега, ама не мога да търпя ;/.
You're tryin' to be different, that makes you no different
То точно, че 5мин. са достатъчни, като се къпеш редовно...
Еми аз се къпя всеки ден, ама всеки път е по 1 час ;д.
You're tryin' to be different, that makes you no different
Разбрах те, аз зимата обичам така... или след тренитовка.
Да си знаеш само, че заради такива като теб негърчетата жадуват и не дават мира на някои хора да се къпят... Косвено ние сме виновни за зловонията в 280.