- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Аз съм харесал на Нокиа 3-ката и 6-цата и се чудя кое от двете да взема. Вероятно ще е 6 ако мога с фирмен абонаментен план (щото 55лв/месец няма да им давам на мтел), ако не - 3ката е 290 лева в технополиса.
к*р за панзер 4, ей
после ше чета дългия пост, не го трий
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
о, да, сега отговрът ще е още по-труден
пише, че съм се замислил. Гледах си неща в ютуб и се засмилих "хмщом като на голяма част от десните им пречи този парад, какво ще стане, ако го забранят и изпълнят исканията. Ей така хипотетично се замислих дали всички ще бъдат щастливи или не.
Като казваш маршове, предполагам визираш "Луков марш", който е единствения марш, за който се сещам, а той е далеч от агресивен и причиняващ щети. Патриотичен марш е.
Футболните шествия много пъти са били забранявани или тежко охранявани от полиция. Не знам дали си била част от такова шествие, но е дооооооста добре контролирано и ако не си маскиран и направиш нещо, шанса да те хванат е бая големичък. Особено последната година. Да не говорим, че са съгласувани с общината и се правят по маршрути, по които да не могат да се засекат 2те агитки (говоря за София, въпреки че в Пловдив е същото). Футболните мачове в добър ден вадят по 20-30 хиляди зрители на стадиона. И отново е различно от гейпарада. На идейно ниво е различно. И ти като някойтам ги вкарваш под ебахти общия знаменател.
не познавам 15 затворника, но със сигурност знам, че като чуя за рецидивист трябва да бъда нащрек?
Пише го. На български език. Ясно. Приемам самата идея така, не конкретен човек, дори дадения човек да е добър и т.н. това не може да промени отношението. Ако една змия не те ухапе, не значи, че друга няма да го направи /грубо казано/. Същото е и с цигани, същото е и с турци, същото е и с полицаи за много хора /не за мен, но за много хора/.
И ако даден човек се покаже като добро човешко същество - супер, пак е все тая..
Посочи ми един човек, който няма предубеждения. Много ясно, че си предубеден. Дали е хубаво - не винаги, но помага при доста неща. Някои го наричат интуиция.
И пак се почва "назови ми един бла бла бла". Не в назоваването е идеята. Описвам мисловния процес и затова казвам, че я разбирам. Казвам ти, като изключим гейовете, кои са групите, които прибягват до сексуални актове с човеци от същия пол.
След това ти ги изброявам и правя извода, че най-вероятно, свързваш цялото гей общество с тези 2 неща и ги смяташ за такива, без значение дали те са такива или не. Тва е като с газелите и крокодилите. В реката плуват дървета и крокодили.
Ти не правиш разликата между двете докато пиеш вода. Първото е дърво, изплашен си, мислиш си, че е крокодил, осъзнаваш, че може би не е, приближаваш се да пиеш вода, виждаш пак нещо такова, решаваш, че пак е дърво, и тогава БАМ, във водата си и всичко е приключило.
Хващаш се с някви телевизионни въпроси без да четеш кво съм написал. Тва не е критика, а просто съм си изписал мисловния процес, в който се опитвам да разбера всичките гледни точки, за които говоря, за бога.
А за другото с изнасилените жени. Тук ти бяга един много важен фактор - против съзнанието ни като мъже е да признаваме подобни неща. Сексуалните посегателства върху мъже почти винаги остават тайна заради огромното количество срам, с което са обвързани. Мисля, че ни е известно, при повечето жени жертви колко е трудно да се признае и да се разкрие какво е станало, при един мъж е в пъти по-зле. Няма как да имаш докладван случай, че да можеш да извадиш статистика.
Вече обясних защо ги свързвам.
Почти 100% сигурен съм, че не гледаш реална статистика :Д Също не взимаш под внимание, че масата актове на педофилия са срещу момченца. Btw това значи педераст - човек, който извършва сексуални актове с малолетно момче.
не става въпрос за нарушаване на закони. Метафорично казано е.
не, не казвам това, но изводът е ироничен
да, наистина вярвам, че това ТРЯБВА да бъде идеята на брака. Ако 2ма хомосексуални искат да имат дете, очевидно няма как да се случи, могат да вземат някое от дом, в което не намирам нищо лошо. Нека го направят, колко по-зле може да бъде от дома, в който е било тва дете..? Да пробват. Коефициента им за успех, обаче, ще е доста интересен, защото половината биология се губи. На това дете ще му е многоооо тегаво. Виждам кво се случва, когато децата разберат, че някой друг е осиновен. Оле, боже, горкото дете бива смачкано. А пък да си осиновен и да си с двама бащи, ще те смачкат. Ще те отхвърлят от малкото им общество по-бързо, отколкото можеш да кажеш "солидарност".
Намалелите бракове са, защото се бяга от традицията вече. + че е по-полезно за теб да се водиш самотна майка. Получаваш много повече помощи. Ако си с всичкия си, няма смисъл да се жениш, защото можеш да го пишеш в графата "пасиви".
В това абзацче казвам каква смятам, че е идеята и какво трябва да бъде всъщност. Мисловния процес зад това твърдение не е особено къс и не мисля да го разписвам.
Вече казах, че си пропуснала идеята на поста ми, а тя е размишленията ми по даден въпрос. Честно казано нещото, което най-много ме дразни от цялото нещо са позьорите. Пет пари не давам за гейовете, даже е хубаво, че се опитват да се борят за правата си и че се опитват да бъдат поставени като равни човешки същества, които най-вероятно са, но пак не им вярвам като общност. Има нещо змийско в цялата схема. Не съм сигурен какво е, но го имаТъ, проблема ми наистина са всичките позьори. Постоянно се почва "те са се родили така, няма какво да направят", нда бе, ама половината не са се. Просто са странни и нямат идея на къде да се обърнат, затова се хващат за нещо такова. Тва за мен са педалите. Важно е да ги разграничим - гейове и педали, защото има разлика. Гейовете - окей, химията ти работи на друга честота, няма проблем, прави каквото ти идва от "сърце". Плащай си данъците, don't be a cunt, всичко точно. Педалите - тва е останалата част, която ми е трудно да понасям. Същите ги има и примерно на мачовете на лудогорец. Същите ги имаше и на мачовете на Левски. Същите ги има и на мачовете на ЦДНА. (едно от старите имена на ЦСКА, ако се зачудиш кво е
). Същите ги има и в политиката. Същите ги има и в живота ти. Тва са тези противни, жалки подобия на хора, които се хващат за нещо, търсят своята идентичност там, отчаяно, без да е тяхното място. Филмари, които се опитват да печелят някакъв вид привилегии или различно отношение, или пък просто да се почувстват специални за момент. Най-ташак е, че ако в една чаша пълна с окей гейове, сипеш дори капчица педали, всичко се преебава. Имаш педалска чаша
![]()
То и тва ми беше идеята, че ако вземеш публичността, тези педали или ще започнат да крякат, че им взимат правата на публичност, или ще изчезнат. Гейовете би трябвало да са щастливи, защото са спечелили, това, което са искали.
малко тъпо стана, защото бях отговорил след всеки твой абзац, ама текста е близо 11к символа, и форона не го иска![]()
трудоемко ще е за четене, АМА КВОТ ТАКОВА
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Трябва да се науча да си лягам по-рано. Стане късно, мине полунощ и почвам да мисля само глупости и започвам да се чувствам гадно, понеже не се чувствам по общоприетят за правилен начин в тази ситуация.
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
То не беше за теб, а за niakoitam.
1. Напълно съм съгласен. Докладваш един проблем, а те вместо да го оправят, създават нов проблем.
2. Слагай мрежи/комарници. Не знам как си издържал досега.
Същите, които пуснаха новия "ъпдейт".
Ходи си с вълната тогава, пъпеш.
Като пестиш от дезодоранта пак ще замиришеш. Хората не са направили нищо от любезност, едва ли не си смърдял.
Пък това няма да го коментирам. Човек като теб на 30 години би трябвало да мисли трезво!
Много добре казано.
То хубаво, че се притесняваш за негърчетата, но нали знаеш - "икономията е майка на мизерията".
Извинявай, ама нормалните хора всеки ден си взимат душ през лятото и всеки нормален човек, които не може да си вземе душ, защото му е спряна водата, би мрънкал. За теб хигиената може да не е нещо важно, но за нормалните хора е.
Ама понякога и по-рядко, нали? Примерно на всеки 2-3 съботи по веднъж?
Едва ли. Аз не мога да си представя някой да седне да яде без да си е измил ръцете (изключваме неща, за които не се изисква директен допир на ръцете с храната, като хамбургери и т.н.), защото това би било отвратително, имайки предвид, че преди това е пипал 100 неща, които са пълни с микроби.
Откраднал си 70 лева ли?
Има смисъл. Никога не съм бил на гей парад, но съм чувал, че имало страшни извратеняци. Ти би ли искала един ден, разхождайки се, децата ти да видят подобно нещо? Според мен не, защото, ако са нормални, биха се отвратили от гледката.
Недей така. Досега не съм имал проблеми, надявам се и така да си остане.
Интересно ми е.
Не е мит, много си е вярно според мен.
^ Майко... Да не би да си баннал Грозния и сега да го заместваш?
Иначе, не съм крал пари и се къпя, когато си искам. Някой път и пропускам събота, да.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
Да, и мислиш, че някой ще го чете цялото. Аз четох само коментарите свързани с мен.
И това се е случвало. Когато бях на послушание в един палестински манастир. Там е голям аскетизъм. Реките са пресъхнали. На ден имаш само по 50 мл. вода за пиене. Това е водата. Иначе се хранехме с насекоми, когато/ако намерим.
Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.
ВАЛИИ ВАЛИИ ВАЛИ
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
За малко да си настъпя папагала. Странното е, че преди 10+ години бях сънувала нещо подобно.
Янги, имам една идея. Защо ти и останалите "чистофайници" от форума не вземете да си оберете възмущенията и да си ги заврете в бръснатите, полирани до блясък, изкъпани задници.Вече нещо сериозно ме дразните с тези си превземки. Та изненада. Вчера като се изкъпах и 10 минути след това бях яко потен. Сигурно трябваше пак да се изкъпя за да задоволя нежните ви нослета. И ооо изненада за теб. миналата година такаааа здрааааво си смърдях, че хората ми правеха място. Готино нали. Само, че в мислите ти/ви. Да се чуди човек как след като толкова съм смърдял защо ли разни мазохистични колежки на моменти се навираха толкова близо в "личното ми пространство", че чак на моменти ми беше тегаво и защо ли разни познати и приятели ме спираха по улицата да се говорим от 20-30см разстояние.
Веднъж даже седнах на почивката на около 2 метра от една съученичка и една позната и едно друго момче, които случайно пиеха кафе в една беседка. Беше най-жешкото лято. Не ги видях пък и да ги бях видял едвали щях да се набутам. Чудно защо ли след като са усетили тази моя гадна миризма сами ме повикаха при тях. Хей така както си бях непарфюмиран, некъпан от 1-2 дни и с неофициални изцапани с боя и други гадости дрехи. И си разговаряхме, че и песни си пяхме като лудите в беседката насред парка. Ама тонай-вероятно, защото са били като мен и те. Мръсни и миризливи. Нищо, че миришеха на парфюм, бяха с най-официалните си дрехи и бяха тръгнали за към из заведенията.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
по обяд в жегата с официални дрехи тръгнали по заведенията
тия са някви изпаднали пияндета, за тва не са го надушили
има един виц за слонове и мравки играещи футбол
та в него една мравка за малко да настъпи слон
я един въпрос
като се сменя мейла тук, на новата поща ли пращате за потвърждение
Последно редактирано от papugai : 07-03-2017 на 11:17
Абе от колко време има такива паради в България? Десет години? Преди това какво беше оправданието да се мразят представителите на тази малцинствена група?
You're tryin' to be different, that makes you no different
абееее браааат....
няма да отговарям на всяко нещо, защото мееега много си пропуснала цялото нещо, което написах
казах ти, че се замислих => описвам мисловния процес. Не е съдебно обвинение. Не казвам "те са лоши, защото точка първа, алинея 2ра блабла". Няма нужда да ти доказвам със статистика всяко нещо, което пише. То е вярно в повечето случаи, които наблюдавам. Психологически погледнато е вярно.
Това с крокодилите и газелите е за пример, защото се опитвам да ти обясня защо много хора ги е страх от цялото нещо, защото ако имаш 80% напълно нормални и 20% от тях са тези, които младата кръв описва, ти приемаш цялото нещо за тези 20%, просто защото мозъка ти така работи. Ако си в училище и някой от другия клас те удари, ти започваш да не харесваш целия клас, без да ти пука кой е в него (метафорично, никой лгбт комюнити представител никога не е удрял когото и да било и това да е било докладвано в пресата, иисусе).
Сравних със затворници, заради мисловния процес. Тези са гейове, кои други знаеш, че правят такива неща - хоп, затворници. Няма значение, че няма нищо общо, за бога.
причината да не можем да се разберем е, че ти си се хванала за телевизионните въпроси сякаш аз обвинявам някого в нещо. Честно казано в първия пост обвинявах само тези, които се женят, за да покажат колко много се обичат. Другото беше просто елементарен мисловен процес на асоциации, в търсене на логиката на хората. Nothing else. Затова и исках някой да го прочете, за да можем да го дискутираме, не да давам доказателства![]()
Писах го главно, защото в Канада приеха Bill c16, което дава право на тези, които са от лгбтблабла да съдят някой, който не ги е нарекъл с правилното местоимение. Не знам дали знаеш, но има 50+ местоимения, с които се определят. Този бил им дава легалното право да те съдят, ако случайно му кажеш "he/she/him/her", вместо "xer" или някво такива извращения.
В България нямаме достатъчно травестити част от това, че изобщо да ги приемем като фактор в нещо. Смисъл, гейове, окей, нещо се е преебало някъде и не иска да пипа жена, ше пипа мъж, окей, все тая. Ама да си мъж и да решиш, че искаш да си жена.... Come on, mate. Тук не е мястото да се правиш от едното на друготоТва не е САЩ или Канада. И не, не можеш да си гражданин на света навсякъде, защото тук ще те пребият. Като в Цар Лъв - "не трябва да ходиш на тъмното място"... Тук е едно от тъмните места
![]()
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer