- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Да ти се връща, ама то с твоята честота на къпане няма и да разбереш какво се е случило
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Нали ти казах по назад,че може да дойдеш да си завреш финното носле под сладките ми мишнички.
А банни ме са,а банни ме...![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Не, просто живея в пещера насред гората,която е далече от река и не ми се ходи всеки ден по 300 метра в посока.
А да, гъза от устата на една финна дама като теб звучи вулгарно...
Та като каза гъза,ти бръснеш ли си го? Ако да с кола маска,епилаторче или самобръсначка?
Обичаш ли да те галят по него? А с език?![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 07-03-2017 на 16:11
А пък от гъза в устата на една финна дама като нея звучи прекрасно.
You're tryin' to be different, that makes you no different
не разбирам какво общо имат въпросите, ако толкова държиш да чуеш отговора им, ще ти отговоря, нямам проблем с това. ако живееше в пещера нямаше да имаш иначе толкова скъпата услуга интернет.
иначе как трябва да се изрази фина дама като мен? да си измиеш дупето? после ще ми кажеш, че намеквам, че си гей.
Последно редактирано от pandabear : 07-03-2017 на 16:30
Всичките сте извратеняци, няма какво да ми се правите.
Сега трябва да ти обяснявам и после Анархи да ме клевети на колегите ли си? Но добре, ще рискувам. Един път ще бъда смел. Откраднах си един лаптоп и един акумулатор и сега крада интернет от един стълб наблизо. Безплатна работа.
Иначе за другото те питам, защото искам да си предложа услугите. Обещавам да ти запотявам очилцата от кеф. В замяна просто ще ми позволяваш да се къпя във вас сутрин, обед и вечер всеки ден. Имаме ли сделка? Тамън няма и да ти мириша. Две в едно...
Иначе дупето е добре. Ануса е научно. Но аз се радвам и на по-вулгарните дами, така че ич да не ти е през путката.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 07-03-2017 на 16:45
виж сега, решението на проблема не е да се правиш на интересен и да си измисляш някакви истории. с тях само създаваш нов проблем. шизофренията е по-трудно лечима. аз не съм ти никаква и щом не си научен от малък на хигиенни навици, то аз не мога на 100 процента да помогна с това, но мога чисто добронамерено, чрез писанията ми тук, да те накарам да се замислиш, дали е редно да е такова положението. иначе аз се уважавам прекалено много, че да бъда с човек, който ги няма тези елементарни навици. да, гнуслива съм, сори. така че, нямаме сделка.
едит: дупето и анусът не са едно и също нещо. не предполагах, че има човек, който би си го помислил това. Едното нещо представлява седалището ти, а другото външния отвор на ректума ти.
Последно редактирано от pandabear : 07-03-2017 на 16:58
You're tryin' to be different, that makes you no different
За шизофренията от личен опит ли ми казваш, че е трудно лечима.
Пък и нали знаеш. Кой подбира не намира и още дълго при това положение ще трябва да интимничиш със собствената си ръчичка и да ти поднамирисва на рибка след това.
То аз и затова ти предлагам услугите си. Гледам и аз много да не подбирам.
Ясно. Ти предпочиташ бузките да са чисти. Дупката не е от значение с какво е пълна. СхванАх....
Последно редактирано от Niakoitam : 07-03-2017 на 17:08
ох...изхабих цели 30 минути от живота си, за да се опитам да помогна (поне научи нещо ново за собствената си анатомия), ти си знаеш твоето. ами успех в живота :/
едит: аз имам надежда, че ще се справиш с проблема, тъй като ако не ти пукаше толкова, нямаше така да се жегваш от истината.
Последно редактирано от pandabear : 07-03-2017 на 17:09
Научих, че дано не се занимаваш с анатомия мила Вики...![]()
Да, все пак второто ти име е Мила.
Просто мислех, че с гъза си имала предвид за премахване на стафидите, а ти просто си искала измити косми по бузките.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 07-03-2017 на 17:21
страшно ще е, ако си ходиш с лайната (упс сори, изпраженията). а още по-страшно е, ако задникът (упс сори, дупето) ти е омазан/о с тях, и това е повод да се къпеш. под измиване на гъза (дупето), имах предвид измиване на цялата седалищна част, която включва и ануса. чувствам се странно, че трябва да ти ги обяснявам тези неща, наистина. предполага се, че трябва да ги знаеш.
Последно редактирано от pandabear : 07-03-2017 на 17:29
Предлагам да минете на ЛС по тая тема.