- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
Ракши, аз мислех още малко да лягам. Що ме караш да сънувам кошмари?
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
затова хората казват, че истината е грозна.
или пък беше, че боли.
все тая.
Не очаквах да отвърнеш с такова клише. Мисля, че ме разбра много добре.
Спести си "клишетата са клишета, защото са истина"
няма смисъл да спестявам нищо, личи си по това какво пиша и как изразявам мнението си.
Е, то на нея това и беше целта май.
Твърде много си повярва, че ми пука особено за нейното мнение и ще накърни жестоко егото ми с това нейно изказване. Някак като да ми го върне за малко по-назад написани неща.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Не изразяваш мнение, а се заяждаш на дребно в тийн форум с цел уязвяване и явно някакво издигане в собствените си очи.
Дрийм, тригървам е транзитивен. Омаловажавам мнения, възгледи и изказ, не хора.
Последно редактирано от therichbitch : 07-04-2017 на 00:05
последното нещо, което съм правила тук е да се заяждам.
освен с папагала.
и може би с анар4и преди няколко години
ама той си го заслужаваше
може би и още си го, ама съм наивна и вярвам, че хората се променят с времето.
ти обаче умело се заяждаш с мен, от доста време насам.
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
добре, де, каква нападка има в това, като някой ти каже, че е редно да имаш елементарни хигиенни навици? аз за първи път виждам млад човек, който да го отрича това и с ръка на сърцето ти казвам, че имах желанието да помогна, затова в началото тръгнах с добро, ти обаче започна да се държиш като някакъв пълен неадекватник, затова реших да започна да те третирам като такъв. сиреч, както казах – сам си се омаза с лайната, обаче продължаваш да се оплакваш.
Защо? То при всеки май е така. Поне според разни теории. пък според други теории подсъзнанието знае много повече неща отколкото съзнанието, но не може да комуникира с него чрез текстове, а го прави чрез символи. Най-често от живота на сънуващия. И най-често с метафори.
Знам, дрийм, тук всички ме мразите, ама всъщност си ме обичате.
Относно другото- наистина ли никой не отчете какво намекна той? Очевидно е, че причината е финансова и свързана с наличието на вода и ток. Е, верно, че кой както си го направи, ама все пак.
Лека нощ спасяем случай. Сънувай течащи душове и щастливи къпещи се кучета.
Съчувствам му на твоя бъдещ мъж. чесТно...![]()
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
Та мисля да си лягам, но да ви споделя защо една година една приятелка на гаджето на брат ми дето имаше славата на превзетичка се отказа да дойде с нас за Нова Година като даже и беше дала пари и беше пазарувала с нас. Защото пита на това село дали има баня за да се изкъпе след 00 часа. Отговора, който видимо хич не и се понрави бе, че няма течаща вода и има само външна тоалетна.Е, останалите си направихме купона и при тези условия де.
![]()