.
Отговор в тема
Страница 85 от 451 ПървиПърви ... 357581828384858687888995135185 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 101 до 2 125 от общо 11257
    Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ракши, аз мислех още малко да лягам. Що ме караш да сънувам кошмари?
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    http://i.imgur.com/f9XfIl6.jpg
    реакцията на принц Руфъс, като му прочетох мнението на therichbitch.
    Хехехе
    Мнението ми няма общо с кучето, то е сладко, казвала съм го няколко пъти.

"Кучето ми е класи над теб" е грозновато принизяване на отсрещното същество, но ти си знаеш.

Мега фен Аватара на pandabear
    затова хората казват, че истината е грозна.
    или пък беше, че боли.
    все тая.

Град
    Sofia
    Не очаквах да отвърнеш с такова клише. Мисля, че ме разбра много добре.
    Спести си "клишетата са клишета, защото са истина"

няма смисъл да спестявам нищо, личи си по това какво пиша и как изразявам мнението си.

Е, то на нея това и беше целта май.
    Твърде много си повярва, че ми пука особено за нейното мнение и ще накърни жестоко егото ми с това нейно изказване. Някак като да ми го върне за малко по-назад написани неща.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Е, то на нея това и беше целта май.
    Твърде много си повярва, че ми пука особено за нейното мнение и ще накърни жестоко егото ми с това нейно изказване. Някак като да ми го върне за малко по-назад написани неща.
    аз бях единствената, която тръгна към проблема ти без грам обида, ти сам си се омаза с лайната.

Град
    Sofia
    Не изразяваш мнение, а се заяждаш на дребно в тийн форум с цел уязвяване и явно някакво издигане в собствените си очи.

Дрийм, тригървам е транзитивен. Омаловажавам мнения, възгледи и изказ, не хора.
    Последно редактирано от therichbitch : 07-04-2017 на 00:05

последното нещо, което съм правила тук е да се заяждам.
    освен с папагала.
    и може би с анар4и преди няколко години
    ама той си го заслужаваше
    може би и още си го, ама съм наивна и вярвам, че хората се променят с времето.
    ти обаче умело се заяждаш с мен, от доста време насам.

Град
    Sofia
    Добре

аз бях единствената, която тръгна към проблема ти без грам обида, ти сам си се омаза с лайната.
    Всъщност аз нямам проблем. Ти имаш, както и много други в тоя форум на тема хигиена. Малко като анорексичка, която се самоубеждава колко много дебела е. В случая колко е мръсна и смърди, ако не се къпе всеки ден. То това си е чак патология.

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Не пред мен тия. Не ти чета мненията от днес или вчера.
    Добре, обърни се с гръб. Дано не съм те омаловажила и сега.
    Последно редактирано от therichbitch : 07-03-2017 на 23:42

Мега фен Аватара на Rakshy
    Всъщност аз нямам проблем. Ти имаш, както и много други в тоя форум на тема хигиена. Малко като анорексичка, която се самоубеждава колко много дебела е. В случая колко е мръсна и смърди, ако не се къпе всеки ден. То това си е чак патология.
    патология... ти от 10 страници говориш за тва колко често се къпеш

брато...
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    патология... ти от 10 страници говориш за тва колко често се къпеш

брато...
    Не, къде на шега, къде насериозно отговарям на нападки по мой адрес, брато...

Не, къде на шега, къде насериозно отговарям на нападки по мой адрес, брато...
    абе, мислил ли си си, че сънищата са начин подсъзнанието ти да комуникира със съзнанието ти ?
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

добре, де, каква нападка има в това, като някой ти каже, че е редно да имаш елементарни хигиенни навици? аз за първи път виждам млад човек, който да го отрича това и с ръка на сърцето ти казвам, че имах желанието да помогна, затова в началото тръгнах с добро, ти обаче започна да се държиш като някакъв пълен неадекватник, затова реших да започна да те третирам като такъв. сиреч, както казах – сам си се омаза с лайната, обаче продължаваш да се оплакваш.

Цитирай Първоначално написано от Rakshy Виж мнението
    абе, мислил ли си си, че сънищата са начин подсъзнанието ти да комуникира със съзнанието ти ?
    Защо? То при всеки май е така. Поне според разни теории. пък според други теории подсъзнанието знае много повече неща отколкото съзнанието, но не може да комуникира с него чрез текстове, а го прави чрез символи. Най-често от живота на сънуващия. И най-често с метафори.

Град
    Sofia
    Знам, дрийм, тук всички ме мразите, ама всъщност си ме обичате.

Относно другото- наистина ли никой не отчете какво намекна той? Очевидно е, че причината е финансова и свързана с наличието на вода и ток. Е, верно, че кой както си го направи, ама все пак.

добре, де, каква нападка има в това, като някой ти каже, че е редно да имаш елементарни хигиенни навици? аз за първи път виждам млад човек, който да го отрича това и с ръка на сърцето ти казвам, че имах желанието да помогна, затова в началото тръгнах с добро, ти обаче започна да се държиш като някакъв пълен неадекватник, затова реших да започна да те третирам като такъв. сиреч, както казах – сам си се омаза с лайната, обаче продължаваш да се оплакваш.
    Да, ако някоя анорексичка ми каже да стана анорексик,, защото било модерно, определено няма да стана, а ако започне и да ми държи сметка защо съм толкова дебел и грозен и не искам да стана анорексик...най-много да и тегля майната.

неспасяем случай.
    лека нощ.

Лека нощ спасяем случай. Сънувай течащи душове и щастливи къпещи се кучета.

Съчувствам му на твоя бъдещ мъж. чесТно...

Защо? То при всеки май е така. Поне според разни теории. пък според други теории подсъзнанието знае много повече неща отколкото съзнанието, но не може да комуникира с него чрез текстове, а го прави чрез символи. Най-често от живота на сънуващия. И най-често с метафори.
    загледах се в някви неща на Юнг и реших да те питам

така и така си тук

ти разбира се не ми отговори директно
    J.R.R. Tolkien

J. Robert Oppenheimer

Град
    Sofia
    Аз съм сериозна, радваш ме.
    Като цяло май си третият човек, с когото бих се съгласила да общувам на живо
    Защо си триеш всяко мнение? Вярно, че предпочитам да си говоря сама, получава се най- смислено, но все пак

Та мисля да си лягам, но да ви споделя защо една година една приятелка на гаджето на брат ми дето имаше славата на превзетичка се отказа да дойде с нас за Нова Година като даже и беше дала пари и беше пазарувала с нас. Защото пита на това село дали има баня за да се изкъпе след 00 часа. Отговора, който видимо хич не и се понрави бе, че няма течаща вода и има само външна тоалетна. Е, останалите си направихме купона и при тези условия де.

Град
    Sofia
    Сега вече се опитваш да се самоубедиш в някакви неща. Да не си на кеф, че няма свястна тоалетна, не те прави превзет.

Защото трябва да си поддържам броя на мненията, не е ли очеизвадно.
    Не? Остави словото да се лее и не го затваряй в брой и числа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си