- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 37
'you know how to use git right ?'
'yeah sure'
'ok I will add you as a contributor and you can commit the changes when ---blabla----'
няколко часа по-късно мистериозно омазах 17 файла публичното репо които изобщо не съм пипал в моята си папка, а исках да пушна едни 6 които изобщо нямаха нищо общо. пушнах ги де ама покрай тях ....![]()
знам как да ползвам гит, да
определено
https://www.youtube.com/watch?v=5AVRdmxjz3A
бахти гнусните индийци, продават сандвичи от хляб с картофи, още хляб, чпс, още хляб и накрая още чипс
и то до училище
досега в целия ютуб в никоя друга страна не съм виждал да правят сандвичи с хляб и варени картофи освен в гнусната индия
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
щом не си е взимал и еклерче след т'ва, не е истинско про.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
до сега не ми се беше случвало ухапаното място, след като ме сърби на боклук няколко дни, от нищото да стане мехур пълен с течност
what in the fuck
също така точицата от ухапването стои черна
what in the fuck
J.R.R. Tolkien
J. Robert Oppenheimer
Ракши ще става Спайдърмен, честито.
Мале, свърших ебахти гафа - бясна съм на себе си ама ще го заметем и тва насрано, не е чак пък толкова страшно. Или поне така искам и смятам... И подготвих изненада, дано се получи яко и да е доволен човекът, който ще я получи, щото аз лично бих се израдвала много на нещо такова... Въпреки снощният разговор и на пук на всичко и всички, дори на мен.
квак
И така като изневиделица май до две седмици ще започвам нова работа.Не е като да не го сънувах многократно тази година. Накрая....не на годината,а на 30 годишнината ми. А може пък...и малко в началото, на 31вата ми,ако не ми звъннат до 9 дни. Вярно,че първите 2-3 месеца ще видя заплата през крив макарон,но поне ще ми плащат осигуровките и ще ми се води трудов стаж. Тоя трудов стаж дето ми е толкова нужен и дето някои хора сякаш ме гледат като извънземно като разберат какъв ми е.Засега пари си имам.Поне и няма да си кибича по цял ден в нас и/или да се въртя около баща ми. Пък и при влакове точно,когато нашите са с леко позатруднено положение. Колко тематично. Даже не само метафорично,че чак и пряко. И пак ме насочи съученичка. А днес нейната майка ми беше от голяма полза с информация и помощ. Дали пък това не е чакания от мен автобус. И не само метафорично,а до някаква степен даже и пряко. Да, има и реален автобус водещ към работата и обратно. И то напълно безплатно. Друг е въпроса дали пък този автобус и тази евентуална работа ще ме заведат в така желаната посока в метафоричния смисъл.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 07-05-2017 на 07:57
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Даже понеже съм добър и свестен ще ти направя специална отстъпка. Може да спреш с плащането на този си дълг при пенсионирането ми. Ще ми плащаш най-много 30-40 години. Какво толкова ще загубиш?![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Правим го!
Вади кеша първо. Не работя на доверие. Искам да съм сигурен,че можеш да си изплащаш дълга.
Трябваше днешният ден да ни дадат, а не Понеделник. Как да стана днес в 7, като снощи гърмяха до 5 :/
People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness
ענא הגנה לישראל
ישראל אנחנו העם
הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
!עזה מוות
Не, един от кантарджиите на големия кантар (този за вагоните) в мина Бели брег още по-известна като Болшевик
Все още не са ми показали точно в какво се състои работата, но доколкото ми дадоха информация е да следя кога ще се напълнят вагоните с кюмур до определени заложени тонове и да въвеждам номера на съответния влак в компютърна програма инсталирана в компютър там.
Ще има обучение, на което ще съм редовна смяна, а след това ще трябва да мина на 2 дни работа, два почивка, но не 8, а 12 часови
Последно редактирано от Niakoitam : 07-05-2017 на 15:15
http://www.dnevnik.bg/sviat/2017/07/...n_dokument_na/
game over.
едит:
страшно е положението, все отнякъде се почва. отдавна се е почнало де.
"то" ще се обръща към детето си с "те", за да може само да избере пола си.
откачалки отказват да дават животински продукти на децата си, защото са вегани.
още по-голяма откачалка дори беше отказала да кърми новороденото си, поради същата причина?!?
ооооще по-голяма откачалка беше уморила животинката си, поради същата причина.
хора като някойтам, ще учат децата си, че не е нужно, да се къпят всеки ден.
хора като грозния, ще учат децата си, че всичко е пари и ще създадат потенциални престъпници и комплексари.
хора като папагалчо, ще учат децата си, че най-важното качество в една жена е да има големи гърди.
хора като дъричбич, ще учат децата си да се заяждат.
хора като ракши, ще учат децата си, че "без зоб си микроб".
хора като анар4и, ще учат децата си, че "хейтът ги зарежда".
хора като корб, ще учат децата си да мразят всички.
хора като тори, ще учат децата си, да пилеят пари по грим.
хора като нютончо, ще учат децата си на фалшив морал.
хора като номи, ще учат децата си, че (оф, фейлнах нищо кофти не успях да измисля за номи).
пу, секна ми музата, а имаше да изброя още бая хора. браво, бе, номи...
Последно редактирано от pandabear : 07-05-2017 на 16:28
очаквано <3
кои ли ще са останалите?
нз нз.
залагам на ракши, папагала, нютон, тори и корб.
Последно редактирано от pandabear : 07-05-2017 на 17:07