.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Запис от онлайн радио

Здравейте, дали има програма, коята записва в добро качество аудио файлове от онлайн радио в реално време? Става въпрос за радио Нова и сетовете на Андрез. Не е пускал от години нещо в нета, а старите сетове съм ги изтъркал от превъртане. Помогнете пък аз ще черпя.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    с кепчъри се записва най-добре, иначе става с много програми, а качеството няма как да е добро, щото тва е стриймване, зависи как го пускат

Кои програми наричаш кепчъри и коя би препоръчал?

Мега фен Аватара на anonymous908491
    хардуерен кепчър, не е програма, а машинария

Кажи ми ако знаеш някоя програма, щото няма да се оправя с техника. Какво пиеш да черпя?

Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от MultiVitamin Виж мнението
    Здравейте, дали има програма, коята записва в добро качество аудио файлове от онлайн радио в реално време? Става въпрос за радио Нова и сетовете на Андрез. Не е пускал от години нещо в нета, а старите сетове съм ги изтъркал от превъртане. Помогнете пък аз ще черпя.
    Ще ти дадем съвет, който ще ти помогне много, и занапред.

Изтегли от Замунда - Adobe Audition CC.

Няма по-добър аналог. Това е "the best of the best". Може би има 1-2 софтуера за Mac OS X, но колко човека имат Макове в днешно време - не много.

В програмата отиваш в "Preferences", на "Audio Recording device" задаваш "Stereo mix".
    След това в програмата отиваш на "File" и задаваш "Create new audio file" и натискаш бутона рекорд. Качеството е това, което излиза от аудио картата ти, вече зависи тя какви възможности има. След това можеш да сейфаш файла като "Lossless (Lossy)", или в .mp3 с 320 Kbps качество, което е достатъчно.

Вътре в софтуера има тон опции и филтри за "чистене" на аудио, и можеш да си поиграеш.

Успех.

PS. Почерпка не искаме, но може някое друго шерване на сайта ни flektarn.com и статиите ни из социалните мрежи или на приятели. Ще сме благодарни на малко трафик, като всяко посещение за нас е добре дошло, за да отворим очите на повече българи. Поздрави.
    .
    Последно редактирано от FlektarnCom : 06-26-2017 на 04:02

С AIMP става от тоя бутон:

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си