- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Тийнейджър на работа. ЗА или ПРОТИВ ?
Къвто си Аллах Акбарец, най-много да се взривиш в мазето![]()
Не съм си правил труда да ти чета писанията. Веднъж да казваш, че нещо е невъзможно, а два поста по-надолу да казваш че е възможно си е симптом на шизофрения.
Но като цяло си прав: За наемането на непълнолетни се изискват много повече документи. Но все още има много работодатели, които се съгласяват да наемат непълнолетни.
"Абсурд - това е грях без Бог"
Сартр.
идеалния работник е на 20г с 4 висши образования 18 езика и 30г стаж по професията
иначе ако му се работи да работи избора си е на автора задника си е негов сам да решава в кой казан да го топи
не виждам смисъл от пускане на подобни теми след като сам трябва да решиш съдбата си
иначе от моята гледна точна не бих наел юноша на работа защото няма трудови навици не знае на кой свят се намира и акъла му е толкова че да пусне тема в тоя или подобен форум
ама като има кой да го търпи в хотела прав му път
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.