.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Banned Фен
    Цитирай Първоначално написано от naivilikutushou Виж мнението
    Супер, щом имате план и работеща система. Само не оставяй приятелят ти да те контролира и да те кара да приоритезираш него пред собственото си семейство. Като жена ще имаш винаги богат избор от партньори, дори да си някаква конгерица.
    Добър съвет, слагайки още власт в ръцете на жените. Сподпомагайки феминизма и курварлъка, скоро да не ревеш, че няма "коя да чукам"?

Цитирай Първоначално написано от FlektarnCom Виж мнението
    Добър съвет, слагайки още власт в ръцете на жените. Сподпомагайки феминизма и курварлъка, скоро да не ревеш, че няма "коя да чукам"?
    Тя това ще то разбере така или иначе след 1-2 години максимум (че има богат избор като жена, или поне много по-богат от на средностатистическия мъж). Какво да я лъжа когато ще навъди съвсем скоро една тайфа жадни бета орбитери, които да й целуват краката и да са готови на всичко за нея? И къде е логиката в това че ако спомагаш курвалъка, няма да има кого да чукаш? Къде въобще видя да я подтиквам към развращение, феминизъм, курвалък и т.н.? Казвам й да си приоритизира семейството, което една курва не го прави, и че семейството й е по-важно, защото жадни мъже-много.
    Последно редактирано от naivilikutushou : 07-08-2017 на 21:22
    Мгву стаа, жаwкари? Пуситети НАЙ-ВИЛИКУТУ ШОУ в ютуп на адрес: https://www.youtube.com/channel/UCB8Cb_5uDQbdP_poOwd_bcg

Ох,хора всичко се обърка вчера беше ОК той беше дошъл у дома позабавлявахме се,а малката спеше,а после като се събуди я заведох при него .В началото той се дърпаше,но поне и се усмихна,но днес нещата сее объркаха.Нахраних я и той дойде,а тя си играеше на пода,а ние бяхме на дивана.По едно време,обаче започна да пълзи към нас и аз е сложих да седне на крака ми,обърната към приятеля ми и тя .... повърна всичко,което яде върху него!Ужас!!! Направо лошо ми стана,а той каза,че я мрази отиде в банята и после докато е оправях нея,той си тръгна без нищо да каже.Звъня му цяла вечер,но не вдига.А иначе се оказа май,че е преяла имаше и малко разтройство.Майка ми я заведе на лекар и всичко е ОК,но отношенията с гаджето ми са...

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Крисито Виж мнението
    ... всичко е ОК,но отношенията с гаджето ми са...
    Когато се виждате, гледай да е без бебето.
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Не става тъй като нашите не знаят,че имам гадже,а събота и неделя са вкъщи и обикновено ходим на село или на плаж

Горкия, ще му направиш травма за цял живот и няма да иска да има деца.
    Мгву стаа, жаwкари? Пуситети НАЙ-ВИЛИКУТУ ШОУ в ютуп на адрес: https://www.youtube.com/channel/UCB8Cb_5uDQbdP_poOwd_bcg

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Не става тъй като нашите не знаят,че имам гадже...
    Ако излизате така още една година, най-накрая сестра ти ще те издаде че имаш гадже (като започне да говори)!

"А кака Киси има гажи! И са цилуват!"

По-добре им кажи че имаш приятел. Може да поканиш приятеля ти да отидете на плаж или село с вас, ако вашите са съгласни.
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Фен Аватара на EffinSick
    Град
    Кофата.
    .

Фен Аватара на EffinSick
    Град
    Кофата.
    Цитирай Първоначално написано от FlektarnCom Виж мнението
    Добър съвет е, да.

Сдобрихме се,но само си пишем и се виждаме в скайп от 4-5 дена

Ох,хора всичко се обърка вчера беше ОК той беше дошъл у дома позабавлявахме се,а малката спеше,а после като се събуди я заведох при него .В началото той се дърпаше,но поне и се усмихна,но днес нещата сее объркаха.Нахраних я и той дойде,а тя си играеше на пода,а ние бяхме на дивана.По едно време,обаче започна да пълзи към нас и аз е сложих да седне на крака ми,обърната към приятеля ми и тя .... повърна всичко,което яде върху него!Ужас!!! Направо лошо ми стана,а той каза,че я мрази отиде в банята и после докато е оправях нея,той си тръгна без нищо да каже.Звъня му цяла вечер,но не вдига.А иначе се оказа май,че е преяла имаше и малко разтройство.Майка ми я заведе на лекар и всичко е ОК,но отношенията с гаджето ми са...
    Виж само какво нещо е живота.. това си е карма :Д Напълно си е заслужил това което е станало.

Не прочетох какво са те написали другите. Ако наистина държи на теб, трябва да те разбере. Разкажи на вашите, че си имаш приятел. Говори с майка си лично, а тя да предаде на баща ти. Покани приятеля си вкъщи, но с разрешение от родителите, тъй като не е редно иначе. Събота и неделя излизайте заедно, когато вашите са си вкъщи и могат да поемат малката.

Супер фен Аватара на NissaN
    Аз пък обичам да гледам деца.Момче 96 набор съм.Преди 1-2 години гледах всеки ден от 07:30 до 17:00 в продължение на месец детето на едни приятели на нашите ( момче на тогава около 3 години) и пренебрегвах тогавашната ми приятелка заради него,дори тя викаше неща от сорта на кой тъпак ще си повери детето на изрод като теб и че съм щял да го уча на глупости.А ние си прекарвахме много добре,дадох му старите ни метални колички останали от мен и от брата,водех го на офроуд с джипа,обикаляхме си из града и съседните села с бмв-то ми,пиехме сокчета(малкия),а аз бира по градинките даже детето се привърза към мен като че съм му по-голям брат,гаджето ми тогава я беше яд че с нея не пркарвах толкова време ама тя си беше виновна за това.Искам да кажа че и аз не харесеах малки деца,но се промених положително.Кажи на твоя келеш да погледне положително може и той да се промени.

Супер фен
    На мен лично, би ми било забавно лапенце да ми се издрайфа отгоре, е не точно забавно, но бих го погледнал от хумористичната страна, особено ако е сестричката на приятелката ми. Другото, което е, няма как нещата да вървят добре, след като той не иска да приеме сестра ти, тоя пич е ебаси женчото и сръдливкото

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от NissaN Виж мнението
    Кажи на твоя келеш да погледне положително може и той да се промени.
    +

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си