.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 41 от общо 41
    Servus Dei Мега фен Аватара на inewton
    Град
    Sedes Sancti Petri
    Цитирай Първоначално написано от angelche3 Виж мнението
    "В науката намерих своите граници, докато в Църквата живея своята свобода." Може ли да те питам личен въпрос - какво по дяволите значи това? Понеже твоя мозък е с по-малко мозъчни клетки ти го разбираш написаното по един начин а аз по друг.
    Който има мозък нека разбира.
    Въ науката намѣрихъ своитѣ граници, докато въ Църквата живѣя своята свобода.

Глей го малоумника кво написа.. аз ти обяснявам че съм по умен и разбирам написаното по друг начин, като по висш мозък те питам какво значи това за твоя мозък?!?!?!? толкова ли е сложен въпроса за тъпия ти мозък ве дебеа майка му
    снимката на профила е от 2015

666

Няма ли някой друг опонент с повече мозъчен капацитет?

666
    666
    666
    66
    6

Град
    Sedes Sancti Petri
    Глей го малоумника кво написа.. аз ти обяснявам че съм по умен и разбирам написаното по друг начин, като по висш мозък те питам какво значи това за твоя мозък?!?!?!? толкова ли е сложен въпроса за тъпия ти мозък ве дебеа майка му
    Трудно е... Обясни го като за мен и може да ти отговоря.

Цитирай Първоначално написано от inewton Виж мнението
    Трудно е... Обясни го като за мен и може да ти отговоря.
    Ами аз като говоря по умен начин, а ти по тъп.... все едно говорим на 2 езика и няма как да стане просто. Питах те само един въпрос, какво значи това което си написал? Ясно е че текста е краден, ти си тъп и не можеш да измислиш такъв цитат. Въпреки че и тоя цитат ми се гледа тъп :Д

В науката намерих своите граници, докато в Църквата живея своята свобода.

Град
    Sedes Sancti Petri
    Ами аз като говоря по умен начин, а ти по тъп.... все едно говорим на 2 езика и няма как да стане просто. Питах те само един въпрос, какво значи това което си написал? Ясно е че текста е краден, ти си тъп и не можеш да измислиш такъв цитат. Въпреки че и тоя цитат ми се гледа тъп :Д

В науката намерих своите граници, докато в Църквата живея своята свобода.
    Разбира се, че е краден. Сложих го защото ми харесва.

Мерси за подкрепата брат и без тва ми тряяше. Депресираха ме тея копеленца от толкова спам
    Аре някой път да си пишем по фб , с Иво тва си говорихме

Е не добавям в фб непознати хора е брат... иам 10 приятелчета там но никой от тях не е случаен.

КЕФИ МА ЧИ ТУК НЯМА КОНТРОЛ НАД СЪДЪРЖАНИЕТО И МОГА ДА ПСУВАМ СВИЧКИ!!!!!!!!!!!!!! ;Д

E видях го оня статус , иначе сигурно помниш кой съм нали

ne brat7

Ще се възползвам че тоя форум не се контролира и ще кача тази легендарна снимка снимана преди 2 месеца.... за жалост се подстригах. Трябва да чакам още 3 месеца за подобна коса.

Ti oshte li si v goceto , shtoto mai ti kazah kvo stana 4e tiq nashte prodadoha tam apartamenta ni 2015 kogato se zapoznahme za 1 pat

Кога съм се запознавал с теб като аз не се прибирам от работа? А след работа не излизам от у нас... интересно... ще ми кажеш или да питам чичо господ

Ivo shte ti prati edni screenove che tuka ne znam kak...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си