- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Три години 161???...
Ти може да не си съгласен, но то си е така!
Може да си много як, но нисък (колко пък як може да си?!) и хората които са по-високи ще се отнасят с теб с пренебрежение дори само заради по-ниския ти ръст. По-високият ръст е не само физическо, но и психологическо предимство - оттам идват нещата, като в повечето случаи не се стига до директен физически сблъсък (сбиване)!
Също както при животните!
Ракиши стига си тролил децата толкова брутално!
Хубаво е да се казва истината директно (както правя аз), но ти изгрубяваш!
По-висок от тебе, но пак съм с нисък ръст.
За да имаш някакви мускули не е пречка. Пречка е хората да те уважават, възприемат като равен и да те харесват.
Спомни си оня заядлив кикбоксьор от даскалото ти, за който пусна тема. Нали си по-як от него?! Тогава той защо се заяжда с теб и приятелчетата ти и иска да ви бие? А?!
А ако знаеш пък жените колко си падат по ниски мъже!
#това е сарказъм
Тоя попринцип се дърви и бие със всички. Пребивал е един познат който е 2 метра и поне 100кг , така че не му е само с мен проблема тоя налита на всеки. Пък и се преместих от тва даскало и не съм спрял да храня класа си от тогава
А относно нашия човек , както ти казах той не подбира опонентите си на който реши да се извърви го прави , но някой ден като стана полицай ще го видя колко отворен е. Заядлив , заядлив ама сигурно като види патрулка му се свива сърцето. С такива като него почти цял живот се разправям така че тоя няма да е нито първия , нито последния.