- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Форумни войни xD
Че те това и за мен го казват.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
със сигурност изгони ива
а това дали е читава е друг въпрос
основанието на което може да бъде изгонен грозния може да бъде единствео линч
т.е. групово оплакване
нещо подобно на онова което позволява група от съседи, да не кажа 90% се подпишат срещу 1 съсед и могат да го махнат за определен период от време от блока
Последно редактирано от LoadRunner : 07-08-2017 на 09:38
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Жилището е неприкосновенно по конституция..
Целия вход да се подпише срещу мен, пак може да ме хванат за дедовия,
Защото изгонят ли ме, ми нарушават конституционните права.
Никой съдия/полицай няма да те "насили" да си "напуснеш" жилището заради такава "подписка"
Защото после ще му се отели вола
Dr. Gregory House
Чл. 33.
(1) Жилището е неприкосновено. Без съгласието на обитателя му никой не може да влиза или да остава в него освен в случаите, изрично посочени в закона.
(2) Влизане или оставане в жилището без съгласие на неговия обитател или без разрешение на съдебната власт се допуска само за предотвратяване на непосредствено предстоящо или започнало престъпление, за залавяне на извършителя му, както и в случаите на крайна необходимост.
Dr. Gregory House
Ал2 ти обяснява, че тая подписка съседите могат да си я наврът на дълбоко...
Dr. Gregory House
Нещо за нарушаване на реда няма ли? Не ми се вижда логично да не можеш да барнеш някой, който примерно надува музика 24/7 и тероризира всички живущи.
You're tryin' to be different, that makes you no different
Ще му пишат актове до припадък.. ;д
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
http://www.dnes.bg/politika/2011/07/...t-bloka.123360
то си има закони
това сега е само статия която се позовава на закона
потърси в интернет закона за етажната собственост и намери
аз няма да търся заради тебе че не знаеш
ти не можеш да тълкуваш закони и алинеи щото не си адвокат
щом има закон, щом е правено, (в Русе гонили съсед в някъв блок) значи може
аз ти говоря че точно съдебната власт ще ти издаде постановление да напуснеш апартамента си ти ми викаш да чета пак ал2
Нали знаеш, че конституцията е над закона.. щото е върховният закон?
Ще ти го обясня по много прост начин (макар да не знам закона за етажната собственост)
Съседите могат да ти държат чурката, защото ако съдията ме изгони... После ще съдя и него и полицая и съседите за нарушение на конституциониите ми права в Страсбург, ще спечеля, те ще платят цялото дело и ще ми плащат мамата си трака и неустойките за причиненото неудобство.
Dr. Gregory House
Рънърът е прав. По ЗУЕС могат да те изселят дори при по- малък процент, мисля, че беше 75%. Неприкосновеността е друго, а случаите, в които вторичните нормативни актове влизат в сила, съвсем друго. Не спорете, като не знаете.
те циганин от общинска земя не могат да изселят ти някой от апартамента му
по принцип могат да те изселят дефакто няма как да стане
трябва да си много грешен дявол че да успеят
пп
това че не те харесват не е причина да те гонят
Последно редактирано от haritov : 07-08-2017 на 12:55
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
споко пък да не може да те изгонят
тва, което цитираш с алинеите е за собствеността. Нея никой не я пипа. То си е твое. Просто не можеш да си там вече, защото никой не те харесва и си гъз![]()
в на един приятел входа го направиха с един откачалник, който си беше запалил паркета, за да се "топли", въпреки че си плаща парно. Беше счупил стъклото на входната врата. 3 пъти го вкарваха в лудница и най-накрая се кротна.
В моя вход живееше един долу в помещението, което преди беше кафене. Изгонихме го със съдя изпълнител и куки.
Отсреща имаше един, който по професия май беше хирург, но е побъркан и като се прибере се напива и започва да крещи. И той лежа в лудница няколко пъти и се оправи. Сега пак го няма![]()
There is some good in this world, and it's worth fighting for.
J.R.R. Tolkien
My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
J. Robert Oppenheimer
Брат говорим ако си просто лош съсед, не ако си луд...
Ако си някакъв дето си прави купони всяка вечер примерно... и вдига шум.. само ще ти пляскат актове..
Няма как насила (без престъпление или нек'ви тежки случаи на психоза когато си опасен за общественото здраве [обществена опасност] и нек'ви е такива побъркани истории) да те изгонят от жилището ти, щото ако си знае правата човека си отивам в Страсбург.. и им е*авам п*ката майна.
Dr. Gregory House
Ще пиша тук, защото темата с точките е заключена.
Именно. След всичките теми и анкети, които пускахте за него, се видя, че мнозинството е против банването на Грозния.
Извинявай, че ще ти го кажа, но досега не съм видял едно твое мнение, в което да няма заяждане срещу потребители/модератори. Темата я направих важна, за да може там да се излива помията, а дневника малко да се изчисти. Опитвах се и преди да поразчистя дневника, защото имаше повече хора, които пишеха там, а заради спамене и други неща спряха, но ти пак се разпищя, че съм взимал неадекватни решения и т.н. Лесно е на готова работа да намериш кусури, ама ти само мрънкаш и нищо не предлагаш...
Ето, отново доказваш думите ми. Нали някъде трябва всеки да си излее помията? Ти какво искаш, да го правят в дневника и в разни други такива теми/раздели? Кофата си е за това и като не ти харесва, не влизаш там. Темата я вдигнах на важна, за да може глупостите да се пишат САМО там, а не във всички теми.
Много правилно. И все пак не бива да се прекалява.
1. Не си виждал дилъри, защото трием подобни теми.
2. Ето, че имало решение, когато някой потребител не ни харесва. Не че сега откриваме Америка де, то отдавна се знае за тази опция, но защо пък да не помрънкаме, че модераторите са неадекватни, защото не банват Грозния.
6. Малоумно, да, защото исках всичкия булшит да се премести в темата на Корб, за да се изчистят другите места.
Не че е някаква тайна, но какво значение има, с какво ще ти помогне това?
Ти си мисли каквото искаш, грам не ме интересува, че ни мислиш за неадекватни. Да, Грозния не е цвете за мирисане, но не е и направил кой знае какво, че да заслужава бан. Все пак си е получил предупрежденията и ако пак сгафи, вече ще има бан. Но недей да настояваш постоянно за бан на Грозния, защото ако трябва да сме обективни, то не само той, а и много други (вкл. може би и ти) ще литнат.
Няма да е перманентен, ама ще е за 5 години. Навит?
Какво да те банвам, ти не заслужаваш да си губя времето с теб.
Рънър, това се е случило точно веднъж и проблема си е твой, че не си разбрал за какво е бана. Не съм те баннал, защото си "обидил в защита", а защото тогава обиждаше всички. Получи няколко предупреждения, но все пак нищо не се промени, затова те баннах. Не защото си се защитил пред онази карамел ли е, каква е...
Да разбираме ли, че в Люлин има много откачалници?![]()
недей да връщаш стари теми и да се оправдаваш
тогава всички бяхме на едно мнение без да сме говорили помежду си
отивай си в темата на модераторите и си я чети отново и отново докато не видиш истинат
ауе кръвта е станал досущ като Грозния
вижте му постовете :д
ако ти тегля путки майни на целия вход никой нищо не може да ми направи
но ако руша общата собственост или не спазвам финансовите вноски (макар че мога да кажа че съм нямал пари и тн) или застрашавам някой тогава могат да гонят
през останалото време ще си ги ругая ще им сера под изтривалката и никой нищо няма да може да направи
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.