.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...

Л Карнитин при тежка физическа работа?

Та работата ми физически тежка, мялко хора успяват да се задържат там но въпроса е друг. Искам да сваля някое и друго кило, та си взех карнитинче. Много добре знам как действа защото съм го пил и знам кво прави като не си ял и бягаш 1 час.
    Ще има ли файда при тежка физическа работа а не хард кардио?

Мега фен Аватара на Rakshy
    съмнявам се, но може и да има

зависи до колко ефектите, които си видял са на психологическа основа
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Абе тоя L carnitine е шибана добавка , бях гледал някво предаване със група хора които искаха да отслабнат и се бяха записали при някакъв инструктор. И те там спазваха еднакви диети и упражнения , но инструктура на едната част от хората им даде истински L carnitine , а на другата част някакво обикновенно сокче в опаковка от L carnitine (без хората да се усетят разбира се) и накрая резултатите им бяха еднакви накрая на програмата им....

Град
    пил съм български ментак не знам колко лева беше, и течен американски, беше доста скъпичък... при еднакво бягане при първия нямаше абсолютно никакъв ефект, при американския свалих едно 10 кила за две седмици... е със хубава диета де

Мега фен Аватара на Rakshy
    не допринася кой знае колко, дава някъв edge ама не е кой знае кво
    There is some good in this world, and it's worth fighting for.
    J.R.R. Tolkien

My childhood did not prepare me for the fact that the world is full of cruel and bitter things.
    J. Robert Oppenheimer

Цитирай Първоначално написано от xXxAngerfisTxXx Виж мнението
    пил съм български ментак не знам колко лева беше, и течен американски, беше доста скъпичък... при еднакво бягане при първия нямаше абсолютно никакъв ефект, при американския свалих едно 10 кила за две седмици... е със хубава диета де
    И ти като тия от онова шоу - caмо си останал със впечатлението че е от това , а не от диетата и движението

Град
    диетата и движението го имаше и при двете... даже при първия боклук повече се тормозех с хард кардио

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си