- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Още една тема личен дневник (ОЕТЛД)
тва е като темата на м*** ама не толкова асоциална
кратко интро
тука ше си купонясвам
блаблабла неизвестното грехове пред форума тия неща няма да ги казвам щото не съм като баба си да гледам сапунки по цял ден ей тия неща така вредят на мозъка трябва да станат незаконни като хероина
Правила на достойно поведение:
1. няма такива
2. Ivaaaaa и Lilanda са обявени за пичове (може и в женски род) и ако искат може да участват ама ако не искат няма тичам след тях
3. забранено е да говорите за телетъбиси тва е ебаси тъпото шоу честно само разлигавя децата не трябва така бебетата трябва да се учат на живот а не да се учат да са сладки и тъпоумни щото някои никога не се отучват![]()
ПОДЯВОЛИТЕ УСЕЩА СЕ ДОБРЕ ДА СИ ГАНГСТЕР
мисля дали да не си направя акаунт в туитър
ше си пиша разни неща от живота и важни поучителни лафове
сега като напиша втори пост отвънка темата ще личи че има 2 отговора и ще изглежда сякаш някой е писал и аз съм му отговорил така печеля повече посещенияаз съм единствения човек който си признава че ако беше политик щеше да е супер корумпиран и да си купува яки неща с държавни пари
най-важното нещо е да познаваш себе си
ще почакам малко преди да пусна съобщението че да не са веднага след темата щото така е подозрително
мисля че вече мога да го пусна
много мразя като правят някви корпоративни простотии тия богаташи гадни ей ся искам да си махна скайп щото е говедарска програма ама няма начин да си добавям абонатите от другите програми еми накрая ще ги еба в абонатите и ще си сложа нещо друго
вчера гледах SSD карти за макинтош струват 4 пъти повече от тия за нормални компютри хаха и от апъл нарочно са направили в последната версия да не можеш да ползваш други ссд карти само техните бхахахахаха тия които им купуват продуктите са супер ташаци
поне гугъл и амазон не се ебават с клиентите си
аз затва съм фен на апъл щото ме кефи да гледам как въргалят балъците самоебаси смешниците
леле тоя българин вчера в игра на тронове беше голям мъжага едър като тия диваци
трябва да направят диваци които са като българско племе ще е много яко според мен ще завладеят всички други и ще се установят с малка държава![]()
ще е супер ако правим тройка
е нищо ве
то и аз винаги съм бил пушач ама покрай майка ми не пуша
ако тя не пие
да пуша много силно когато ме подпалят
човешата плът гори ей!
някои тъпанари се възползват от това като се правят на интересни да се самозапалват вместо да се самоубият тихичко като нормалните хора деба примадоните
а пък други произвеждат горелки за да убиват други хора с тях
аз не съм ползвал горелка но като някой ми запали гнева никой не може да ме успокои убивам наред луд съм ей
веднъж така един двуметров баскетболист щангист щеше да ме набие но по едно време ме ритна и така ме ядоса че го убих и тогава мислех че съм направил нещо много мъжествено и готино но после родителите му плакаха за него![]()
хора не убивайте бъдете мирниама не бъдете хипита моля ви се или ако ще бъдете поне не бъдете хипита по автобусите седнали до мен защото имам широко отворен нос също като ума ми и възприемам всичко даже нещата които не искам
деба ве
ама сигурно ще кажете че аз съм си виновен след това нали щото ако нямах нос нямаше да ви усещам ми така правят политиците само ни лъжат и ограбрат
и проблема е че народа им вярва ех ехх
компа ми пак се еба
няма да купувам дел компютри повече ебаси боклуците
за мен бокса е като балет само че няма музика, хореография и танцьорите се удрят
<2
още ме боли ве ебаси досега не съм имал толкова дебело лайно изкарвах го 30 минути чак мислех да викна линейка но след това се сетих ще може да правят още по-лоши работи и напънахмайката природа ме еба в гъза все едно и то отвътре навън
Последно редактирано от pe6oskeiborda : 06-07-2015 на 09:27
бира
кебабчета картофи
ракия
лимонада
минерална вода
човешко месо от клиенти които не са си платили
и такива неща обичайните за кръчми
тъй като съм със статут на пич, бих взела безплатно човешкото месо.
надявам се да не си го разфасовал
-,-
окей пич давам ти две човешки кебабчета и четири човешки кюфтета също така една човешка наденица и две човешки мандарини които взехме от брадата на Мъхеста Брада щото педала каза че нямал пари знаех че е клошар аз ама що го пуснах да еба негодника
със здраве
омг, ве
кви опити ще правя върху кюфтета и наденици.
унищожи шансовете ни да открия безсмъртието.
освен, ако някой друг също не си плати
![]()