- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- мъжа и жената цялата истина (попа е по средата на двата пола)
мъжа си е мъж цял живот жената е секси докато не ти стане жена
тъй рекох и тъй ще бъде
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
равноправие между мъжа и жената не означава че мъжа не може да бие жената точно обратното
щото жена може да цапне мъж ама мъжа не може да и отвърне
веднъж месечно мъжа трябва да има право да не знае какво иска
веднъж дневно мъжа трябва да има право да сере на отворена врата ^^
жените трябва да ходят в казармата!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Бъркаш са, нещо не се е получило..
Жените са най-прекрасното нещо и ние трябва да им го доказваме, като им правим малки подаръци когато можем, да им говорим мили неща когато най-малко го очакват, и такива нещание не можем без тях.
Нисък Дебелак, лишен от всякаква представа за това, как трябва да изглеждащ млад мъж на твоите годинида сигурен съм, че нещата са трагични и за интимната ти хигиена.
Заслужи си го!
Ей сега, ще намеря снимката на която си облякъл на баща си униформата, за да те видят как изглеждаш.