- Форум
- По малко от всичко
- Философия и Религия
- Курбан Байрям 01.09.2017
^Недей назовава напразно името Божие
When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.
Time to die.
Като ти дойде акъла с годинките, ще разбереш че по-голямата част от ГМО-тата и т.н. са идеално невредни за човешкия организм. Няма как да храниш експонентно увеличаващо се човешко население с такъв рейт на консумиране без ГМО-та и еди-колко си декара интензивни животински ферми... В ЕС също си има регулации спрямо ГМО и "animal welfare". Пестицидите са друг въпрос!
Последно редактирано от Zlennox : 08-25-2017 на 08:08
His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.
Ти така ли правиш?
Да, толкова ми остава до края на отпуската.
Храната не е малко - населението е много!
Трябват не ГМО-та, а презервативи!
Ако мислиш че населението консумира само храна, много си сбъркал - с останалите ресурси проблемът е същия!
В контекста на темата говорим за консумирането на храна. Наясно съм с по-голямата картина. Не е толкова до консумацията на ресурси колкото до това че голяма част от тези ресурси се waste-ват а продукцията не се регулира, де факто няма как да имаш sustainable demand and supply. Тази година израсходихме всички ресурси които земята може да възпроизведе за една година в Август. 80-та това го правихме в Декември месец.
His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.
много обичам конско месо
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
https://iman-islam.alle.bg/разни/спо...а-аллах/
Ето Бижу да видиш , на чист български го пише черно на бяло
Корана не съм го чела, но в 10-те Божии заповеди не се ли казва същото както в Библията, така и в Корана?
Но ти май не ме разбра, нямах предвид, че не трябва да се молиш и да казваш името на Бог.
Това, което казах е, че не трябва да се споменава НАПРАЗНО името Му.
Сега разбра ли ме?![]()
When other little girls wanted to be ballet dancers I kind of wanted to be a vampire.
Time to die.
Спрете да обиждате на религии и вярвания. После атеистите сме били досадни и сме си пробутвали вярванията наляво-надясно...
Недей писа такива работи че на Дифендър-а му става лошо от такива мултикулти-либерастий