.
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
    Например от както съм в тоя форум, Ефенди премина през няколко пубертетни фази. Спомням си че първо нарече ЕС неолиберален ад. После беше фашистки блок. След това комунистическа диктатура. Последно какво е? Неолиберална-фашистко-комунстическа диктатура? Как искаш да има ефективна демокрация като такива като Ефенди не могат да различат между 3 много различгни политически идеологии?
    И аз точно не знам какво е ЕС, но със сигурност ни се пробутва някаква идеология, като вече нещата не се показват с истинско си лице, сега всичко става под маската на свобода и любов - нещо, като блудницата яхнала бик в Библията, хем блудницата те омайва, играе си с eмоциите, и като се отпуснеш и тогава бика ти го набива и ти си в такъв потрес и шок, че се доформираш психически доживот, обръщаш се назад да видиш какво се случва, бика пак го няма, а е само блудницата (либералната свобода и любов) и си викаш: абе тва, кво стана, кво ме тресна, сред тази уж свобода, любов и благоденствие, аз ли се побърквам или халюцинирам.

Змията винаги е действала с хитрост още от райската градина ве, че аз мого ли да знам всичките й хитрости. Сега , аз не знам дали политиците и елита имат заговор, но със сигурност знам, че змията има заговор срещу човечеството и че дявола действа изключително чрез сребролюбието, което ще рече, че много често елитите стават неосъзнати проводници на волята му.

Сега аз разсъждавам от гледна точка на религията, колкото и странно да ти изглежда тя.
    Последно редактирано от defender : 06-09-2020 на 10:09

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си