.
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    И кво от тва ?
    Кокаин - гууд. КГБ джудже и спинозната му държава - нот гууд.
    И без това е безбожно скъп - к'во лошо да се вдигне малко производството.
    Ми нищо, просто ме кефи либерали и либерални медии, фенове на Обама как морализаторстват срещу Тръмп, но ако Обама се издъни, мълчание, изведнъж грам следа от претенции, упреци и възвишен морал.

Цитирай Първоначално написано от aurissaaaaa Виж мнението
    Че как да няма. я виж в Османската империя колко спокойно са си живели българите, гърците, сърбите и тн. Имало е там някакви допълнитени такси, но винаги си можел да се потурчиш и да се отървеш от тях.
    я ми покажи християнска държава от същия период, в които мюсюлманите и евреите са живели спокойно както християните в османската империя ?
    Ми как да ти кажа, като те точно православните държави по това време са били под Османско робство, ве?

ПП: Като е било толкова добре, тогава защо в Османската империя са наричали християните с прозвища, като “гяур” и “рая”, което означава безправен народ?

"Немюсюлманите били лишени от достъп до каквито и да било управленски и административни длъжности. Съдебното свидетелство на трима немюсюлмани се обезсилвало от обратното твърдение на един мюсюлманин."

"Било забранено на немохамеданите да се обличат в копринени и атлазени дрехи, да носят самурени кожуси и калпаци, а жените им - фереджета от персийски плат. Султанът предписвал те да се обличат просто, та от облеклото и външния им вид да личи, че са “презрени и унижени”. "

"Друга политика на ислиамизиране били масовите изселвания, както и взимане на кръвен данък. "
    Последно редактирано от defender : 12-24-2017 на 13:35

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си