- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Либерализъм
Ми нищо, просто ме кефи либерали и либерални медии, фенове на Обама как морализаторстват срещу Тръмп, но ако Обама се издъни, мълчание, изведнъж грам следа от претенции, упреци и възвишен морал.
Ми как да ти кажа, като те точно православните държави по това време са били под Османско робство, ве?
ПП: Като е било толкова добре, тогава защо в Османската империя са наричали християните с прозвища, като “гяур” и “рая”, което означава безправен народ?
"Немюсюлманите били лишени от достъп до каквито и да било управленски и административни длъжности. Съдебното свидетелство на трима немюсюлмани се обезсилвало от обратното твърдение на един мюсюлманин."
"Било забранено на немохамеданите да се обличат в копринени и атлазени дрехи, да носят самурени кожуси и калпаци, а жените им - фереджета от персийски плат. Султанът предписвал те да се обличат просто, та от облеклото и външния им вид да личи, че са “презрени и унижени”. "
"Друга политика на ислиамизиране били масовите изселвания, както и взимане на кръвен данък. "
Последно редактирано от defender : 12-24-2017 на 13:35