Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
До-сега не си ми дал нито един от тези факти за дето говориш!? Дадох ти факти които са лесно доказуеми...
С линкове от нета можеш да намериш и "докажеш" всичко, дори че любимият ти Холокост не съществува !
... кой 'мисли', това че базираш целия си аргумент на някакви летящи, набързо смотани конспиративни теории, и то най-вероятно от едно изгледано клипче сиг, а не поне на няколко академични материала, това трябва да ти подсказва нещо.
На мен ми подсказва, че ти освен да сипеш пропагандни клишета от нета или другаде, не си способен на директен спор с мен. Фактът че подминаваш и не си в състояние да отговориш конкретно на въпросите ми, означава че ти си неспособен да мислиш самостоятелно и да изградиш контратеза на моята !

Освен това фактът че все по-често си служиш с обидни квалификации спрямо моята личност, доказва безсилието ти !
Колкото до другото, не твърдя че корпоративните медии са обективни глупак, както и изрично казах че бъркаш Political News Bias с тоталитаризъм.
Нима?!
Каква е разликата ?!
...ако живееше в тоталитарно общество, нямаше да имаш пазарна икономика, която в освновите си де факто гарантира различни гледни точки, включитлено и в корпоративните медии, без значение каква им е политическата адженда.
Тоталитарното общество и пазарната икономика не са взаимно-изключващи се!
Нацистка Германия, Фашистка Италия и Испания на Франко доказват че грешиш!
Историята познава и куп други диктатури с функционираща пазарна икономика! Дори съвременната Китайска Народна Република!
Излагаш се.
Мисля че ти се излагаш !
Усещаш ли как в директен спор срещу мен, посредствеността ти лъсва и нямаш никакъв шанс !