- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Либерализъм
His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.
Последно редактирано от defender : 08-02-2018 на 22:05
Би трябвало сам да се досещаш какво искам да кажа. Нали уж си интелигентен?
Вие Alt-right-oвете много обичате да създавате проблеми от нищото; да ги сензационирате с пре-голямо внимание; и в последствие да създате несъществуващ проблем, от мухата слон, така че да съвпада с изкривената ви идеологическа Нацистка адженда и в същото време отбивате номера с тъпанарски аргументи които нямат нищо общо с реалноста. Защо напирмер не фокусирате вниманието си върху истински социални проблеми които поне реално засягат цялото общество? Явно така по трудно се контролират масите...
Учудвам се че не знаеш. Тц, тц, тц...
Да не твърдиш че това е inverse-racism?
Има гугле, провери сам. Част от либерализма е то да поемеш собствена отговорност а не да я прехвърляш върху други му.![]()
Последно редактирано от Zlennox : 08-02-2018 на 22:51
His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.
Всичките либерасти сте и лицемери - да твърдиш че има обратна дискриминация/расизъм/сексизъм е същото като да твърдиш че има обратно убийство или кражба!
Знам че вас либерастите, обратните неща много ви привличат, но вие не защитавате свободата, а се опитвате да подмените една неправда с друга! Така че борбата с либерастите трябва да бъде като със всяка друга тирания!
Последно редактирано от Zlennox : 08-03-2018 на 21:57
Използваш расистки квалификации, значи си расист:
Гузен негонен бяга, либерастчо:
Колкото до определения като inverse-racism (които ТИ използваш, не аз):
...което доказва, че вие либерастите сте лицемери!
Тази идиотщина (reverse discrimination / affirmative action) е създадена от вас либерастите!
Хахаха ама да не ти засегнах бялата гордост нещо? Много чуствителен си станал. Досущ snowflake! Нали знаеш че с такива отговори само ми потвърждаваш тезата: такива смешни тролове като теб правят проблем там където няма такъв. Inverse racism няма. Дефакто не е и расистки термин. Дори и да е така, тези твои неврони пак са забавени. Може ли да ми кажеш кое по точно конституцира расизм в inverse racism и те прави расист? Да твърдиш (което ти правиш) че белият човек е систематично дискриминиран e доказателство какъв трол си.
Ти употребяваш в пъти повече расистки изрази, отколкото аз!
Това показва, че ти си расист, а не аз!
На някои места, това дори е държавна политика!
Ако си толкова знаещ, колкото се опитваш да представиш, би трябвало да знаеш и кои са тези места!
Affirmative action по същество е расистка и сексистка политика, въведена от вас либерастите на много места по света!
https://foreignpolicy.com/2018/07/10...the-same-time/
"In democratic politics, perceptions are the only reality that matters."
"The first Europe, postwar Europe, is failing because memory of the war is fading and because it has contributed to a Europe incapable of defending itself. The second Europe, post-1968 Europe, is failing because it was the Europe of minorities; it’s still trying to find a way to address majorities’ demand that their cultural rights should be protected, too, without turning democracy into instruments of exclusion. Post-1989 Europe is failing because Eastern Europeans no longer want to imitate the West and be judged by the West but rather want to build a counter-model."