.
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Threaded View

Голям фен Аватара на Zlennox
    Да, потенциал след определн период на развитие и социализиране в културни и социални норми. Искам да обясниш на 6 седмичен зародиш Кантовия морален императив или пък на 2/3 годишно концепцията за социален 'Хабитус' на Бурдийо! Децата попринцип затова имат толкова малко права освен малкото им дадени, най-вече защото нямат моралния и рационален капацитет - до такава степен че да е развит адекватно - който да им позволи да взимат важни решения сами. Тоест примера ти с колелото няма как да проработи, защото дори и родените малки деца не са до такава степен осъзнати че да взимат адекватни рационални решения сами камоли пък да носят някаква отговорност... Но разбира се фундаментализма не е базиран на логика и рационалност.

Ако искаш да докажеш друго яче, искам да ми обясниш подробно колко много си спомняш за своя морален компас когато си бил на 1 или 2 годинки? Искам да ми обясниш как си взимал рационални решения тогава, и каква морална логика и принципи си използвал за да вземеш тези решения?

За мен аборта е ок до степента в която нервната система почне да се развива.
    Последно редактирано от Zlennox : 11-16-2018 на 16:37
    His lack of education is more than compensated for by his keenly developed moral bankruptcy.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си