- Форум
- По малко от всичко
- Политика
- Либерализъм
Дори не съм си правил труда да го отварям!
И друг път съм ти казвал, че в интернет можеш да намериш "информация" за всичко което поискаш - дори че холокостът е измама например!
Аз не ти давам "примери" с подобни линкове, така че недей да ми ги пробутваш!
А аз все още чакам:
Много добре знам, а ти явно не разбираш какво значи "риторичен въпрос"!
Зададох така въпроса за да си вкараш поредния автогол:
... сам си го набута!
Сам каза, че дейността на ИРА е против британското управление!
Ако беше на религиозен признак, защо ИРА не е правила атентати срещу други протестантски държави, например САЩ, а само срещу Англия?! А?!
Същото може да се каже и за гейските маршове и привилегии...
Ако едните са позволени, защо другите да не са?!
Зленоксчо не намира никаква идейна подкрепа в този форум и е готов да се продаде на всеки за да спечели съмишленици. Пробва се пред всеки нов, като някоя закъсала магистрална труженичка! Така с поведението си изважда на показ истинските черти на либерализма!
А ДокторСатан не е никакъв фашист, а най-прост анархист!
Сатанчо изобщо не може да му се разбере какво точно защитава, в какви ценности вярва и за какъв свят и общество точно се бори. Един път каже, че е над нещата, и в състояние на някаква нирвана, казва че политика не го интересува, друг път говори за Хитлер и националсоциализмът, друг път се вживява на философ, психиатър, друг път е срещу евреите, че са виновни за всичко, един път каже че е сатанист, защитава го със зъби и нокти, после изведнъж, каже, че не е сатанист, веднъж говори, че ще отиде да живее в гората с една козичка, за да не живее в свят на еврейска пропаганда и няма да работи на капиталистите, после отиде да работи в Италия. Много противоречива личност, никаква последователност. Явно толкова си може на практика.
Няма ли най-накрая да ни кажеш (дори да е накратко) в какъв точно свят искаш да живееш - в света за който се бореше Хитлер ли. С какво е по-добър от нашия свят?
Май верно си анархист.
Последно редактирано от defender : 04-24-2019 на 19:20
Ами да - ако аз не ти го кажа, едва ли някой друг ще си направи труда и ще си живееш и умреш в неведение!
Стените от текст не те правят по-убедителен, а само по-скучен! Много думи, с които не знаеш какво да кажеш!
Аз отдавна съм го усетил! Сатанчо е неуравновесен психически, не знае какво иска и през цялото време не разбрах какво всъщност защитава.
Дори това няма да стане - много хора като нея цял живот не осъзнават, че са били използвани!
Точно!
Добре че беше ти да ми кажеш, ретарда дефендър преди теб изобщо не го взех на сериозно, но щом ти го казваш, вече съм сигурен. Въпреки че нито ме познавате, а и да ме познавахте не знаете изцяло съдържанието на мислите ми, а дори и да ги знаехте, нямаше да ви свърши работа, понеже познанията ви по философия и политология са колкото на средностатистическия форумен драскач.
Естествено че ме правят по скучен, особенно в очите на някой, които няма интелектуалната отдаденост да прочете и вникне в нещо повече от 3 реда.
Няма и да разбереш, понеже не защитавам нищо, което е и фундаменталната разлика между мен и теб. Аз нямам тая първична емоционална обвързаност с написаното от мен. Играенето на атака и защита е упражнение на неосъзнатите и интелектуално слабите, които изразяват емоционалните си потребности дегизирани като информирано мнение.