.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Hybrid View

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Zlennox Виж мнението
    Достатъчно е да напишеш името на терористичната група в гугъл. Първата страница ти дава куп сериозни източници, но ти се прави още на шут...
    Дори не съм си правил труда да го отварям !
    И друг път съм ти казвал, че в интернет можеш да намериш "информация" за всичко което поискаш - дори че холокостът е измама например !
    Аз не ти давам "примери" с подобни линкове, така че недей да ми ги пробутваш!
    А аз все още чакам:
    Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Посочи ми статия в сериозна медия, отразяваща атентат извършен от християнска терористична организация през последните 100 години! Чакам !
    За това ли ме питаш какво значи съкращението "ИРА"? Очаквах "компетентен" трол като теб да знае.
    Много добре знам, а ти явно не разбираш какво значи "риторичен въпрос" !
    Зададох така въпроса за да си вкараш поредния автогол:
    Но нека те поуча с едно изречение. Размириците в Ирландия от 1914 са на база колониална и религиозно-сектантска идеология. Британците (колонизаторите) са протестанти, Ирландците католици. ИРА е съкратеното на "Ирландска Републиканска Армия" която е неофициална групировка и до 1998 извършваше терористични атентати из Северна Ирландия и най-вече Англия.
    ... сам си го набута !
    Сам каза, че дейността на ИРА е против британското управление!
    Ако беше на религиозен признак, защо ИРА не е правила атентати срещу други протестантски държави, например САЩ, а само срещу Англия?! А ?!

Цитирай Първоначално написано от TrollFactory Виж мнението
    ...Защо нормалните хора трябва да ви търпят маймунщините, факлите, димките и примитивността на участниците, които гледт лошо и си мислят, че ще направят революция, за да влязат във властта и да получат своите арийски привилегии?
    Същото може да се каже и за гейските маршове и привилегии...
    Ако едните са позволени, защо другите да не са?!
    Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
    Явно Зленокса вече се чувства толкова безпомощен и отчаян от живота, че се опитва да се мазни и да търси стратегически съюз с докторчето за да може да поддържа съпротивата.

ПП: Нищо чудно скоро и да цуне портрет на Хитлер, само и само за да спечели благоволение и подкрепа от докторчето.
    Зленоксчо не намира никаква идейна подкрепа в този форум и е готов да се продаде на всеки за да спечели съмишленици. Пробва се пред всеки нов, като някоя закъсала магистрална труженичка ! Така с поведението си изважда на показ истинските черти на либерализма!

А ДокторСатан не е никакъв фашист, а най-прост анархист !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

А ДокторСатан не е никакъв фашист, а най-прост анархист !
    Добре че си ти да ми кажеш какъв съм. Прав е Зленокса че не влагате никакъв замисъл в коментарите си, а като че ли сте се събрали на седянка пред блока. Което не е проблем, и аз обичам да шитпоствам, но най-малкото показва че не сте способни на повече.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan1488 Виж мнението
    Добре че си ти да ми кажеш какъв съм. Прав е Зленокса че не влагате никакъв замисъл в коментарите си, а като че ли сте се събрали на седянка пред блока. Което не е проблем, и аз обичам да шитпоствам, но най-малкото показва че не сте способни на повече.

Сатанчо изобщо не може да му се разбере какво точно защитава, в какви ценности вярва и за какъв свят и общество точно се бори. Един път каже, че е над нещата, и в състояние на някаква нирвана, казва че политика не го интересува, друг път говори за Хитлер и националсоциализмът, друг път се вживява на философ, психиатър, друг път е срещу евреите, че са виновни за всичко, един път каже че е сатанист, защитава го със зъби и нокти, после изведнъж, каже, че не е сатанист, веднъж говори, че ще отиде да живее в гората с една козичка, за да не живее в свят на еврейска пропаганда и няма да работи на капиталистите, после отиде да работи в Италия. Много противоречива личност, никаква последователност. Явно толкова си може на практика.

Няма ли най-накрая да ни кажеш (дори да е накратко) в какъв точно свят искаш да живееш - в света за който се бореше Хитлер ли. С какво е по-добър от нашия свят?

Май верно си анархист.
    Последно редактирано от defender : 04-24-2019 на 19:20

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Добре че си ти да ми кажеш какъв съм.
    Ами да - ако аз не ти го кажа, едва ли някой друг ще си направи труда и ще си живееш и умреш в неведение !
    ...не влагате никакъв замисъл в коментарите си, а като че ли сте се събрали на седянка пред блока. Което не е проблем, и аз обичам да шитпоствам, но най-малкото показва че не сте способни на повече.
    Стените от текст не те правят по-убедителен, а само по-скучен! Много думи, с които не знаеш какво да кажеш!
    Сатанчо изобщо не може да му се разбере какво точно защитава, в какви ценности вярва и за какъв свят и общество точно се бори. Един път каже, че е над нещата, и в състояние на някаква нирвана, казва че политика не го интересува, друг път говори за Хитлер и националсоциализмът, друг път се вживява на философ, психиатър, друг път е срещу евреите, че са виновни за всичко, един път каже че е сатанист, защитава го със зъби и нокти, после изведнъж, каже, че не е сатанист, веднъж говори, че ще отиде да живее в гората с една козичка, за да не живее в свят на еврейска пропаганда и няма да работи на капиталистите, после отиде да работи в Италия. Много противоречива личност, никаква последователност. Явно толкова си може на практика.

ри да е накратко) в какъв точно свят искаш да живееш - в света за който се бореше Хитлер ли. С какво е по-добър от наш
    Няма ли най-накрая да ни кажеш (доия свят?

Май верно си анархист.
    Аз отдавна съм го усетил! Сатанчо е неуравновесен психически, не знае какво иска и през цялото време не разбрах какво всъщност защитава.
    ... бедната Грета, ще осъзнае как е била използвана."
    Дори това няма да стане - много хора като нея цял живот не осъзнават, че са били използвани!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Доктора нищо не иска, ама не го иска в стил: "нищо не искам от вас, ама да си знаете, че сте кретени".
    Точно!
    Ами да - ако аз не ти го кажа, едва ли някой друг ще си направи труда и ще си живееш и умреш в неведение
    Добре че беше ти да ми кажеш, ретарда дефендър преди теб изобщо не го взех на сериозно, но щом ти го казваш, вече съм сигурен. Въпреки че нито ме познавате, а и да ме познавахте не знаете изцяло съдържанието на мислите ми, а дори и да ги знаехте, нямаше да ви свърши работа, понеже познанията ви по философия и политология са колкото на средностатистическия форумен драскач.
    Стените от текст не те правят по-убедителен, а само по-скучен! Много думи, с които не знаеш какво да кажеш!
    Естествено че ме правят по скучен, особенно в очите на някой, които няма интелектуалната отдаденост да прочете и вникне в нещо повече от 3 реда.
    Аз отдавна съм го усетил! Сатанчо е неуравновесен психически, не знае какво иска и през цялото време не разбрах какво всъщност защитава.
    Няма и да разбереш, понеже не защитавам нищо, което е и фундаменталната разлика между мен и теб. Аз нямам тая първична емоционална обвързаност с написаното от мен. Играенето на атака и защита е упражнение на неосъзнатите и интелектуално слабите, които изразяват емоционалните си потребности дегизирани като информирано мнение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си