.
Резултати от 1 до 25 от общо 1786

Threaded View

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от DoctorSatan1488 Виж мнението
    Добре че си ти да ми кажеш какъв съм. Прав е Зленокса че не влагате никакъв замисъл в коментарите си, а като че ли сте се събрали на седянка пред блока. Което не е проблем, и аз обичам да шитпоствам, но най-малкото показва че не сте способни на повече.

Сатанчо изобщо не може да му се разбере какво точно защитава, в какви ценности вярва и за какъв свят и общество точно се бори. Един път каже, че е над нещата, и в състояние на някаква нирвана, казва че политика не го интересува, друг път говори за Хитлер и националсоциализмът, друг път се вживява на философ, психиатър, друг път е срещу евреите, че са виновни за всичко, един път каже че е сатанист, защитава го със зъби и нокти, после изведнъж, каже, че не е сатанист, веднъж говори, че ще отиде да живее в гората с една козичка, за да не живее в свят на еврейска пропаганда и няма да работи на капиталистите, после отиде да работи в Италия. Много противоречива личност, никаква последователност. Явно толкова си може на практика.

Няма ли най-накрая да ни кажеш (дори да е накратко) в какъв точно свят искаш да живееш - в света за който се бореше Хитлер ли. С какво е по-добър от нашия свят?

Май верно си анархист.
    Последно редактирано от defender : 04-24-2019 на 19:20

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си