Цитирай Първоначално написано от defender Виж мнението
Доктора нищо не иска, ама не го иска в стил: "нищо не искам от вас, ама да си знаете, че сте кретени".
Точно!
Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
Ами да - ако аз не ти го кажа, едва ли някой друг ще си направи труда и ще си живееш и умреш в неведение
Добре че беше ти да ми кажеш, ретарда дефендър преди теб изобщо не го взех на сериозно, но щом ти го казваш, вече съм сигурен. Въпреки че нито ме познавате, а и да ме познавахте не знаете изцяло съдържанието на мислите ми, а дори и да ги знаехте, нямаше да ви свърши работа, понеже познанията ви по философия и политология са колкото на средностатистическия форумен драскач.
Стените от текст не те правят по-убедителен, а само по-скучен! Много думи, с които не знаеш какво да кажеш!
Естествено че ме правят по скучен, особенно в очите на някой, които няма интелектуалната отдаденост да прочете и вникне в нещо повече от 3 реда.
Аз отдавна съм го усетил! Сатанчо е неуравновесен психически, не знае какво иска и през цялото време не разбрах какво всъщност защитава.
Няма и да разбереш, понеже не защитавам нищо, което е и фундаменталната разлика между мен и теб. Аз нямам тая първична емоционална обвързаност с написаното от мен. Играенето на атака и защита е упражнение на неосъзнатите и интелектуално слабите, които изразяват емоционалните си потребности дегизирани като информирано мнение.