.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Smile Мениджмънт и бизнес информационни системи

Здравейте! Тази година съм 12-ти клас и ми предстои да кандидатствам. Насочих се към Технически университет - София, а по-специално към Стопански факултет - "Мениджмънт и бизнес информационни системи". Има ли хора, които са студенти или са били студенти в тази специалност и биха ми дали своето мнение на базата на своя опит? Благодаря предварително!

Тази специалност е за първа година в ТУ и хората още не могат да ти кажат как е.

Много благодаря за информацията!

В такъв случай искам да попитам студентите на ТУ за самия университет. Доволни ли сте? Бяха ли удволетворени очакванията Ви? Знам, че има много факултети и нещата при всички тях стоят по различен начин, но все пак вярвам, че можете да ми дадете някакъв ориентир. На базата на това, какво е мнението ви за университета и главно "Стопански факултет", мислите ли, че тази специалност има потенциал и бъдеще или е някаква глупост, измислена за привличане на студенти към университета. Предполагам, че ако другите специалности на факултета са на ниво, вероятно и тази ще има успех.
    ♡♡♡

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си