.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Exclamation Как да спасим скейтпарка

В моят град има един единствен скейтпарк и днес по-рано буше разрушен . Говори се че на негово място са щели да правят детска площатка , а тук има много такива . Въпросът е има ли начин да обедим общината да направи нов ( може би с подписи ) и има ли нужда от възрастни , за да се съберат .

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Не са нужни възрастни, за да събираш подписи и да вдигаш шум, но са нужни поне над 200 хора, които споделят искането ти.

През 2015 г. броят на населението на Стара Загора до 15 години е бил 46 637, ако и сега е така, вероятно ще трябва да се постараеш малко повече.
    Последно редактирано от dreamwalker : 09-29-2017 на 17:30
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Не са нужни възрастни, за да събираш подписи и да вдигаш шум, но са нужни поне над 200 хора, които споделят искането ти.

През 2015 г. броят на населението на Стара Загора до 15 години е бил 46 637, ако и сега е така, вероятно ще трябва да се постараеш малко повече.
    аве откачал
    ти от де знаеш за кой град става въпрос че даваш мнения и цифри?

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    аве откачал
    ти от де знаеш за кой град става въпрос че даваш мнения и цифри?
    Непросветените като теб не знаят, не ме приравнявай със себе си, ако обичаш. А ако не обичаш, пак не го прави.

Като цяло е интересно защо ме столкваш по темите, хехехе.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Направих тази тема подтикната от приятелите си . Всичко стана много бързо . Събориха го на сутринта , а вече се знае къде ще бъде новият . Няма да е същото и няколко месяца нямаме къде да се събираме , но все пак ще има такъв . Благодаря за отговора .

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението

А откъде знаеш в кой град съм ако не е тайна .

Мега фен Аватара на LoadRunner
    на мен ми стана много странно че говори все едно знае, а сега се оказва че наистина знаел/а/о
    ми значи то било родом от стара загора :д
    не съм предполагал че ще се издадеш толкова невинно дримок

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от zara04 Виж мнението
    А откъде знаеш в кой град съм ако не е тайна .
    Тайна е.

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    на мен ми стана много странно че говори все едно знае, а сега се оказва че наистина знаел/а/о
    ми значи то било родом от стара загора :д
    не съм предполагал че ще се издадеш толкова невинно дримок
    Не съм го крила , че да съм се издала : ) .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си