- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спорт за момичета??
Здравейте о/ , момиче на 14 съм, по-пълничка съм ,1.60 съм,60 кила съм горе долу,и искам да започна спорт , само че да си извая тялото,но може би повече за кеф. преди тренирах айкидо , но спрях,понеже се преместихме и ми беше много далеч залата. Та,сега искам да тренирам пак някакъв спорт. За да сваля тези килограми,мисля да съм на някакъв режим и да ходя на пилатес 1 седмично и 2 пъти седмично кросфит за начинаещи,и след това да се запиша на таекуондо,но все още не зная с какъв спорт да се занимавам или да свалям килограми.още се чудя за кросфита и пилатеса. Ако имате предложения от личен опит или не,моля изразете мнение.
Изключваме:
плуване *не ми харесва
конна езда * много са далеч терените
лека атлетика
колело също ,от време на време карам,но не ми е кеф
тичане *тичам по 30 мин на ден
тенис
волейбол
БЛАГОДАРЯ на всички,които ще изкажат мнение!
Ехеее, ти искаш да тренираш, за да свалиш килограми, или защото ти харесва ? or both ??
Направи си някаква диета, намали сладкото и пърженото. Яж повече полезни храни - плодове и зеленчуци, по 4-5 пъти на ден
Пий много вода - 2.5 / 3 литра на ден, намали газираното и другите вредни напитки .
Тичай всяка сутрин и за нула време ще си тип-топ.
Далеч предпочитам фитнеса пред еди-кой си спорт. ^^
И жена ти ми намига, може само да мечтае.
Искам да отслабна,но и да тренирам нещо за постоянно. Фитнеса не е много подходящ,смисъл аз там сигурно най много ще правя коремни,клекове и на бягаща пътечка. Сега см на пречистване с вода и плодове,и утре,а после почвам диетата на Червенкова.
Във фитнеса няма само бягаща пътеща и клек... като искаш перфектно тяло там е едно от местата които с много пот и лишения би го постигнала.. ама с претенциите ти не виждам как ще го направиш..
Перфектно тяло се постига като се тренира цялото тяло, а не само отделна част от тялото... почваш фитнес,- 3-4 пъти седмично, всеки път различни мускули + накрая завършваш кардио...
през дните които не ходиш на фитнеса не означава да се излежаваш на дивана, разходка в парка, колело, планина.. движение.....
То в днешно време всички са с акъл колкото грахово зърно и наистина може да си го помисли.
Няма такъв вариант да отиде на фитнес и ей така да стане мускулестаама малкия им мозък не го побира.. Просто подходящи тренировки комбинирани с правилно хранене дава винаги резултат ама винаги.. който не вярва не е пробвал.
Фитнес, аеробика, йога, тай чи, танци. От всички се отслабва в дългосрочен план. Не търси бързи резултати.
Танците са подходящи за случая . От тях ще отслабнеш както каза anidji , хем ще ти е забавно . Успех !
Ръгби най-добре.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.