- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Искам дете
Здравейте!
С приятеля ми искаме дете,дойде ми на 4.10.2017 и ми свърши на 8.10.2017 правихме секс на 15,16,17,18 и в четирите дена свърши в мене днекса като станах сутринта си правих тест и е отрицателен възможно ли е да не съм забременяла ,моля помогнете ми
Това по-скоро го пусни в БгМама. В тоя тийн форум обикновено темите са свързани със страх от забременяване.![]()
Ако има нещо ромско във вас смятай,че си бременна!
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Не няма ромско в нас нормално е да искам дете на 20 години а и незнах че тука немога да пускам такива теми!
Извинявам се
zdr
kazvam se ognqn imash li skupe ili fb
siqna 9896
Дръпни си един period tracker на телефона
Там си въвеждаш данните - дължина на МЦ, и започваш да тракваш кога ти е възможната овулация, можеш да отбелязвяш кога си правила секс и т.н.
Можеш да си вземеш тест за овулация за да си сигурна, че го правите около точните дни.
Дай дължина на МЦ, изглежда все едно сте подранили с тез дати
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Защо е толкова важно да стане от първия път ? И след като не е станало да се пишат безсмислени теми... Щом сте решили, че го искате просто не се пазете и всичко ще си стане, както трябва и когато трябва![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Ти вече си писала и в БГ мама и мисля, че е по-добре да продължиш дискусията там.
Повече хора ще ти отговорят, а и това все пак е Тийн форум.
А ти очакваше, че това става ей така? Забременяването понякога не е толкова лесно нещо, когато е желано.