Абсолютно никога не съм била против такива отношения, щото не е по-добре да имитираш връзка, когато не искаш/не можеш да я водиш. Има си доста тънкости, в които можеш да се провалиш с грохот, определено. Трябва да стъпваш внимателно и да не правиш някакви неща, ако е уговорено, че е само секс.
Веднъж съм пробвала - не се получи, щото въпросния човек чувствах като доста близък приятел, което ме ръчкаше отвътре да се виждаме и извън леглото + той си ме харесваше като за връзка отдавна и това личеше. Пуснах се на влакчето с връзката, пробвах, все по-привързана ставах и го заобичах и аз по някакъв начин или може би свикнах. Истината е, че не трябваше да го целувам, да оставам за цигара, да си пишем, да си говорим и да излизаме, ако бях чак толкова настоятелна за връзка, основана само на секс. Със въпросният човек обаче си дадохме доста един на друг, и сега да го питаш, пак би искал да се върна към него, въпреки че и двамата сме правили доста по-добър секс.
Цялата схема е, че по-скоро не е като за мен, защото се привързвам доста лесно/бързо. + ако реша да пробвам пак с друг, по-скоро трябва да е тъпигьоз с емоционалността на стълб, за да ме държи само в кръга на тия отношения.
Не всичко казано по темата е общовалидно, така че по-скоро смятам, че всеки трябва да си направи изводите сам, след като пробва, естествено ако е навит. Със сигурност обаче е по-добра идея да спиш с един човек, отколкото с много случайни откъм здравословната гледна точка, а и не само. Пред аверчето е по-лесно да се съблечеш и да се отпуснеш, по-малък шанс има да те разнася - и ти имаш възможността да го разнесеш... Такива неща.