.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    qautria
    Guest

ИМА ЛИ ШАНС ДА СЕ ЗАБРЕМЕНЕЕ, АКО... ?

Здравейте, знам че темата, която публикувам, може да ви се стори клише или твърде глупаво от моя страна да задавам такъв въпрос, но все пак изчетох някои неща, а именно, че е възможно да се забременее, ако момчето свърши близо до входа на влагалището. Преди седмица пих ескапел, винаги го правим с презерватив, но аз не му давам да свършва в него, тогава го направи, ужасно ме подгони параноята, може би напразно, въпреки че презервативът не беше скъсан, използваме Durex. Вчера пак го правихме, естествено с презерватив и той се изпрани в долната част на корема ми. Малка част потече надолу към вагината, веднага се избърсах, но се притеснявам дали има шанс нещо да е останало. Както си стоя и си казвам че отново се тревожа напразно, така в следващият момент ме обзема паника, не искам да пия отново ескапел. Цикълът ми е крайно нередовен, не мога да си изчисля овулацията, миналият месец ми дойде на 17.10. Вчера беше 5-ти. Просто изчетох някои неща в интернет и се притесних. Моля ви дайте съвет, напразно ли се тревожа ? Благодаря !

Супер фен Аватара на kompleksar
    Не си бременна.
    Цитирай Първоначално написано от haritov Виж мнението
    Явно не си го осъзнал,но вниманието което ти обръщам е повече от незаслужено. Не знам в коя група на детската градина си,но определено по начина на мислене си за там. Това,че използваш детски затапки от които ти гарантирам,че няма ефект (може би начесваш бедната на социален живот душа) ! За бъдеще време ако искаш да имаш честта да общуваш с мен си промени обноските,защото съм способен да забравя за твоето съществуване и това трябваше да бъде направено преди много време. Въобще не ми пиши поредния тъп пост! Няма да впечатлиш,няма и да ме удариш в емоциите. Аз съм възпита човек с ниво на интелигентност гарантирано над твоето и още веднъж ти казвам,ако искаш да общуваш с персона като мен си подбирай приказките! Ти решаваш от тук нататък.

Супер фен Аватара на Pug_306
    Ако сперматозоидите му са гледали филма "Катерача" може и да си бременна ...

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от qautria Виж мнението
    ...а именно, че е възможно да се забременее, ако момчето свърши близо до входа на влагалището.
    ...винаги го правим с презерватив, но аз не му давам да свършва в него, тогава го направи, ... презервативът не беше скъсан,
    ...пак го правихме, ... с презерватив и той се изпрани в долната част на корема ми. Малка част потече надолу към вагината...
    Само да те светна, че е много по-рисковано да се празни върху теб, отколкото В теб, докато е с презерватив на пениса (да свършва в презерватива)! Те презервативите са затова!

Да знаеш и че ако те поливат със сперма, макар и не във вагината, има далеч по-голям риск да се заразиш с венерически болести, отколкото ако свършват в презервативите и всичко си остава в тях!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си