.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Анален секс за първи път

Един бърз въпрос! Беше я страх да правим вагинален секс, затова се съгласи на анален. Щом усетих, че свършвам го изкарах но не знам дали беше на време и си мисля, че е текнало надолу... Все пак се притеснявам. Дали може да забременее ако все още не е отворена?

Шанса е горе-долу колкото да спечелиш от тотото, но все пак е възможно. Ако толкова сте се притеснили нека момичето си вземе един тест за бременност. Уверявам те, че резултата няма да е изненадващ, но ще ти дам един съвет - нахлузвай гумите за в бъдеще

Цитирай Първоначално написано от football_guy11 Виж мнението
    Шанса е горе-долу колкото да спечелиш от тотото, но все пак е възможно. Ако толкова сте се притеснили нека момичето си вземе един тест за бременност. Уверявам те, че резултата няма да е изненадващ, но ще ти дам един съвет - нахлузвай гумите за в бъдеще
    Благодаря ти, за в бъдеще вече на 101% ще ги слагам, просто тогава нямахме.

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Не те ли беше гнус да го завираш там без презерватив ?!
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от vupros123 Виж мнението
    Един бърз въпрос! Беше я страх да правим вагинален секс, затова се съгласи на анален. Щом усетих, че свършвам го изкарах но не знам дали беше на време и си мисля, че е текнало надолу... Все пак се притеснявам. Дали може да забременее ако все още не е отворена?
    Не може бе дори и да е отворена пак така не става
    Мойта вуду кукла...

Цитирай Първоначално написано от Rabalka Виж мнението
    Не може бе дори и да е отворена пак така не става
    Благодаря за съркастичното ти изказване, но мисля че нямаше нужда. Все пак никой не се е родил научен и подготвен за живота .

Мега фен Аватара на Rabalka
    Цитирай Първоначално написано от vupros123 Виж мнението
    Благодаря за съркастичното ти изказване, но мисля че нямаше нужда. Все пак никой не се е родил научен и подготвен за живота .
    Тва не е така аз не се подигравам с хората. тва е присашто за интригрантите от тоя форум.
    Мойта вуду кукла...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си