.

Виж резултатите на анкетата: Жени: какъв тип тяло ви харесва/привлича най-много?

Гласували
6. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • skinny

0 0%
  • ottermode

1 16,67%
  • athletic

1 16,67%
  • built

1 16,67%
  • bodybuilder

0 0%
  • skinny-fat

0 0%
  • built-fat

3 50,00%
  • chubby-fat

0 0%
  • fat as fatass

0 0%
  • bearmode

0 0%
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Hybrid View

Каквото и Да ти е тялото, ако си 1.40(примерно) няма да има никакво значение
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    הנבחר אף אחד לא עוצר בעדנו
    !עזה מוות

Така е.
    ...

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Каквото и Да ти е тялото, ако си 1.40(примерно) няма да има никакво значение
    Добре !
    Отговори на анкетата и напиши в пост, мъже с какъв ръст харесваш.
    Щом си толкова "не-плоска", можеш да напишеш и какъв размер пенис предпочиташ !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Добре !
    Отговори на анкетата и напиши в пост, мъже с какъв ръст харесваш.
    Щом си толкова "не-плоска", можеш да напишеш и какъв размер пенис предпочиташ !
    Тъкмо това мислех да направя. Ама какво значение има, няма да се класираш така или иначе
    People do fall in love. People do belong to each other, because that's the only chance anybody's got for real happiness

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    !עזה מוות

Мега фен Аватара на Грозния
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Тъкмо това мислех да направя. Ама какво значение има, няма да се класираш така или иначе
    Хайде напиши, гласувай и ми покажи как няма да се класирам !
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Ми, заглеждам се по някви доста мускулести/оформени ма не ми е ебахти критерия. Като цяло за външен вид има неща, където са доста по-напред в моите критерии от мускулите. Виж, ще излъжа, ако кажа, че бих спала и с отпуснат шишо - предпочитам ги с некви опити да се грижат за тялото и външният си вид. В случая на темата - поне некви тренировки от време на време, щото никой не се влюбва и не избира да спи с друг заради сините очи. Но цялостно не това е, което ме кара да си помисля "мамка му, ей тоя искам да го чукам веднага!", щото в повечето случаи е комплексно. Търся някакъв чар, някаква яка усмивка, да не прилича на клошарче, да не изглежда като човек без пералня и баня... Последното гадже имаше отпуснати части тук-таме и не приличаше съвсем на модел на бельо ама си тренираше и си се обличаше така, че да изглежда добре. Предполагам това все още е така. :д
    Относно откровено слабичките - и такова гадже съм имала, но все пак не съм фен на ударите кости в кости. Вече не.
    Най-тренираният (не най-трениращият, а с най-добрите резултати в тяло и като цяло най-силният физически) от всички трима още е еталон за тяло/външен вид и тегля по него кое ми харесва.
    торинка, мила, хубави разсъждения, но нека се придържаме към въпроса в анкетата и бъди така добра да гласуваш !
    Цитирай Първоначално написано от dvt32 Виж мнението
    The bottom line е, че ако поведението ти е на ниво (излъчваш увереност, харизма, забавен си, не ти пука и се чувстваш комфортно в собствената си кожа), ще имаш по-големи шансове от пича, който има 8 плочки и по-голям бицепс от на Арнолд, но не може да завърже един разговор и по цял ден само се гледа в огледалото.

В такъв случай може и по-красивият да спечели, но това не променя факта, че поведението е далеч по-привлекателно от външния вид.
    Ти си фалшив филмар и дрънкаш глупости от горе до долу, но това което съм цитирал, чупи тъпомера!
    По-откъснат си от реалността, дори и от някоя отявлена феминистка !

П.С. Indistinct, моля те бъди така любезна и гласувай в темата !
    Цитирай Първоначално написано от Rengur Виж мнението
    всички тук знаем, че сте инфлуенсър във форума

Цитирай Първоначално написано от Грозния Виж мнението
    Хайде напиши, гласувай и ми покажи как няма да се класирам !
    Кво да пиша, виждала съм ти снимките, както тези тук така и в един друг форум. Ясен си ми

ענא הגנה לישראל
    ישראל אנחנו העם
    !עזה מוות

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си