- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Колата има ли значение?
Защо не?!
Това не значи че бих бил близък с такава, но за един секс - защо не?!
Може да не е моя работа, но е интересно да разберем!
Рязката ти реакция показва, че явно съм се приближил опасно близо до верния отговор!
Предпочитам да съм първото! Тогава ще съм по-привлекателен от второто при всяко положение! Дори да е само заради колата, мислиш че ми пука ли
?!
Не знам какъв е твоят случай, но мисля, че тя просто си запълва времето с теб, докато чака някой по-богат да се появи на хоризонта!
Ако стигате до секс с някаква жена, пералнята и хладилникът ти ще са едно от последните неща, които тя ще види, докато колата ще е едно от първите неща!
Грешно или не, повечето жени избират мъже именно по този стереотип, без значение дали ти харесва или не! Ти няма да го промениш, нито някой друг!
Трънчо, защо не се изкажеш по темата, вместо мен да коментираш?
Изглежда познаваш жените много добре, сигурно не можеш да се отървеш от женско внимание и всяка вечер си с различна, а не сам като куче от години, но кой съм аз да коментирам!
На теория може би, но на практика всяка жена търси мъж, който е по-богат и с повече възможности от нея, а не обратното!
Защо ли?!
Сега преди да се изпишат всички глупости за "финансова стабилност и социална сигурност", работата е там, че жените търсят такъв мъж, за да им осигури всички останали неща, които те не са в състояние да си осигурят сами!
Ти по-добре внимавай да не попаднеш на някой психопат в тея влакове!
Ако цял живот смяташ да живееш като странстващ елемент, който само търси да навие някоя мацка, без значение каква, за секс, чрез фалшивия си имидж с лъскава кола и някаква реплика на скъп часовник може и да ти се получи с тоя номер с определен контингент жени. Но ако искаш да си намериш сериозна жена, с която освен секс да създадеш семейство едва ли ще се получи само с една лъскава тенекия на 4 гуми. Далеч по-важно ще е да имате уютен дом с удобства, работа и някакви цели за бъдещето, от колкото гъзарска кола.